Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Petrušev je u ozbiljnom psihičkom kanalu.

Jebaće ga sudije redno.

• Replies 14.3k
  • Views 689.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Davidovać završava poluvreme na 1, kakav multipraktik

1 minute ago, MiddleClass said:

Bio faul ili ne, opet se iznervirao preko potrebe. Neka ga je klupirao

Filip 1 trening  + 1 tretman kod psihologa dnevno.

Ponovo sam sebe izbacuje iz ritma i vuče tim u kanal. Ima ogroman kvalitet i ne sme da dozvoli da ga jedan nedosuđen faul potpuno sjebe.

Toliko smo se ispucali za tri da je dobro što gubimo tako malo, ali smo mogli baš i da odemo na polu u vođstvu.

Imamo šanse. Sfero mora s vremena na vreme da se otrgne tupavog rasporeda minutaže i da zalegne sa najjačom petorkom kad uzme da se lomi, pa dok se ne prelomi.

Uspeli smo da izgubimo poluvreme a oni nista nisu odigrali. I generalno su skup nekih istrosenih povredjenih igraca, Parker imao i po 20ppg u NBA pre povreda ali sjeban, Hernangomez vise nego solidan bekap centar u NBA a u EL previse oscilira, Metu veceras dobar i Panter standardno ali sveukupno nista posebno. Da ne pravimo ovoliko gluposti mogli bi ih dobiti.

Filipov "sunovrat" je počeo sa neiskorištenom kontrom sa CMM, nakon toga trojka na tablu..

Just now, Heyter said:

Filipov "sunovrat" je počeo sa neiskorištenom kontrom sa CMM, nakon toga trojka na tablu..

Mislim da je ipak pukao već na onom drugom bacanju... Izgleda da sam sebi stvara nenormalan pritisak, i na prvu grešku, nesviran faul pukne u glavi....

Sad ce filip, smirite se.

Jel piŝemo Dedi ass ?  :laugh:

Daum nam visi u odbrani debelo

Kakva je igračina Kalinić, mi smo s njim druga dimenzija košarke :hail:

Tuga je kako CMM moze kad hoce da probije spoljnu liniju odbrane sa pola gasa, a ne koristi to koliko bi trebao

Mora celindz

Edited by kralj