Nikodije Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago I ja bih više voleo da smo smislili nešto drugo, al bolje išta nego ništa. 1 4
Valk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Nikodije said: I ja bih više voleo da smo smislili nešto drugo, al bolje išta nego ništa. to svakako ali bože zdravlja. sve se mislim da ima bar 1 košarkaš (osim Jaga) kojem se nasmejao brk na skandiranje. @Djolle pa što niste zaštitili autorska prava, sad gotovo. 1
Nikodije Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Valk said: to svakako ali bože zdravlja. sve se mislim da ima bar 1 košarkaš (osim Jaga) kojem se nasmejao brk na skandiranje. Btw Jelisaveta Teodosić i Mina Nedovićeva su na IG podržale proteste juče, ja nešto ne verujem da je to moglo bez konsultacije sa muževima. 2
Eleniko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 minute ago, Nikodije said: Btw Jelisaveta Teodosić i Mina Nedovićeva su na IG podržale proteste juče, ja nešto ne verujem da je to moglo bez konsultacije sa muževima. pre je obrnuto u tim familijama bojim se 2 3
Valk Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 3 minutes ago, Nikodije said: Btw Jelisaveta Teodosić i Mina Nedovićeva su na IG podržale proteste juče, ja nešto ne verujem da je to moglo bez konsultacije sa muževima. Prošle su neopaženo zbog gđe Lesor, znaš da grobari imaju svoju royal family (u izgnanstvu) šalu na stranu, ne verujem da su te dve od onih žena koje pitaju muževe za dozvolu za bilo šta. i tako treba i da ostane. nemoj da se bojiš, Eleniko, svima bi nam bilo bolje da se žene pitaju za sve. 4 1 1
Popular Post copkillah Posted 20 hours ago Popular Post Posted 20 hours ago 3 minutes ago, Nikodije said: Btw Jelisaveta Teodosić i Mina Nedovićeva su na IG podržale proteste juče, ja nešto ne verujem da je to moglo bez konsultacije sa muževima. Katai te čita i tiho jeca 10
Milošica Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 2 minutes ago, Eleniko said: pre je obrnuto u tim familijama bojim se Što se bojiš, pa valjda tako treba 1 1 1
Eleniko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago postoji samo jedan čovek na forumu kome je katai toliko bitan da ga pomene, ko bi to mogao biti
Nikodije Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 5 minutes ago, Valk said: Prošle su neopaženo zbog gđe Lesor, znaš da grobari imaju svoju royal family (u izgnanstvu) šalu na stranu, ne verujem da su te dve od onih žena koje pitaju muževe za dozvolu za bilo šta. i tako treba i da ostane. nemoj da se bojiš, Eleniko, svima bi nam bilo bolje da se žene pitaju za sve. Pa ne verujem da pitaju muževe za dozvolu za neke svakodnevne stvari, i hvala bogu da ne pitaju, i super što su oženili takve žene, al ovo je osetljivo i potencijalno može da nanese štetu pa je logično da se razmotri u krugu porodice pre nego što se okači na ig. Edited 20 hours ago by Nikodije
copkillah Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) ^^Znam da ti je izvetrilo iz glave, ali mi nije frka da te podsetim da je Katai bukvalno ostao bez ugovora zbog ženinog ispada na instagramu. Edited 20 hours ago by copkillah
copkillah Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Just now, Nikodije said: Pa ne verujem da pitaju muževe za dozvolu, i hvala bogu da ne pitaju, i super što su oženili takve žene, al ovo je osetljivo i potencijalno može da nanese štetu pa je logično da se razmotri u krugu porodice pre nego što se okači na ig. Šta je tačno osetljivo i šta može tačno da im se dogodi, posebno u ovom momentu, kada i jebena Danica Crnogorčević daje neku polupodršku?
Mil@n Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Apsolutno je nebitno šta se pevalo, bitno je da se pevalo protiv i da govna "iz kopa" shvate da ih ljudi ne jebu i da su u debeloj manjini i da njihove kombinacije i mafijašenja ne zanimaju 90% sale. 7
MeanM@ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago https://www.instagram.com/reel/DD75qqyMI69/?igsh=MWczd2F0eTkxNnYzNQ== Malo nam za sriću triba 2 4
Nikodije Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 3 minutes ago, copkillah said: Šta je tačno osetljivo i šta može tačno da im se dogodi, posebno u ovom momentu, kada i jebena Danica Crnogorčević daje neku polupodršku? Pa očigledni je osetljivo ako znamo šta se desilo Branku Laziću ne tako davno. Morao je javno da se blamira sa pričom o hakovanom profilu. Ali ok, juče je pokuljalo sa svih strana, odjednom su mnogi postali hrabri. 1
Recommended Posts