Frank Pembleton Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Heaviside said: Mogli smo da se odlepimo da se Kodi nije usrao u gaće tri napada za redom Čovek ima sve, ali muda jok... 1
Heaviside Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: Kolko nedostaje hrabrosti Mekintajeru. Meni je on dobar igrač, ali jebeš prvog pleja koji igra ovako kada se lomi tvrda utakmica.
John Coltrane Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Pola četvrrine nismo dali koš, marš u pičkunmaterinu.
Heaviside Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, Frank Pembleton said: Partizan nas ubija odbranom... I mi njih…nisu dali koš iz igre jedno 5 minuta
levi Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Gidra ne može, ok treba da se vrati ali ne može da se vraća u ovakvoj utakmici
Dankan Ajdaho Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Ali kako je moguće da profi košarkaš udara loptom sam sebe u bradu pri slobodnom bacanju? Edited 22 hours ago by Dankan Ajdaho
MiddleClass Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) U bonusu su 5min i mi prangijamo za 3p umjesto na ulaz da idemo Edited 22 hours ago by MiddleClass 1
Heaviside Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Kakva prelaz iz sevanja na sve strane u pravu prvenstvenu
ducca Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) 1 minute ago, MiddleClass said: U bonusu smo i mi prangijamo zq 3p umjesto na ulaz Evo ulaz Kodija na isteku napada, promasio obruc Edited 22 hours ago by ducca
Frank Pembleton Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Au brate da mi ne možemo da probijemo ovu odbranu partizana 1
Dankan Ajdaho Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago CMM doslovno ne može ni obruč da pogodi A kamoli da probaci loptu kroz njega
Recommended Posts