Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Jbt, primismo 12 poena, skoro 4 minuta ( kasni stream  😁 ) bez da napravimo faul.

• Replies 14.3k
  • Views 689.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Tako je sudija.. sad nešto prstom mase.. svasta

Bolomboooj

Jbga stigoše grobari 

CMM ima samog Gidru, i ne vidi ga, umesto toga maši loš šut i primamo trojku.... Jebo plejmejkera...

1 minute ago, assignment said:

CMM ima samog Gidru, i ne vidi ga, umesto toga maši loš šut i primamo trojku.... Jebo plejmejkera...

Da. Ali primamo trojku jer nismo sjekli malim faulom

S ovakvim defanzivnim skokom nema šta da se traži, svaki put imaju 2.-3. napad. 

Bolji smo, ali imamo užasne kratere u igri, plus bacanja pakao. 

Edited by kralj

Nude nam se, al mi ne bi da uzmemo.

I sada pri kraju, Gidra sam u ćošku a CMM uzima šut sa dva igrača ispred sebe :isuse:

E moj Kenane. Svaku put 2/9 sut

Jagić:heart:

Luka skočio:heart: