Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Pa dobro, to smo i ocekivali. Tako je i kod Drakule bilo. Eno Drakula opet vadi leseve iz sarkofaga, Kinder ce se lemati za prolaz do zadnjeg kola, mmw

Inace, ovo nam je prvi put da imamo 50%+ na polusezoni otkad je ovaj retardirani sistem svi protiv svih 

Nisam stigo da pogleldam, i planiram da zarad srece visemilionskog auditorijuma tu praksu i nastavim

Veseli se natpolovicni srpski rode

Edited by Ratamahatta
  • +1 2
  • Haha 1
Posted

Očekuješ od mladog igrača da vremenom sazri, da reši pitanje motivacije i koncentracije. Da ne ispadne da dramim previše, u ovom timu i ovakav ima mesta, ali ovo je negativno iznenađenje. Tačno osetiš kad krene naopako - ovog puta je to bilo na pola utakmice sa Partizanom. Od tad oscilira nenormalno, protiv Efesa smo bili na nogama dok je on bio prisutan.

Posted (edited)

Vrlo je malo konstantnih igraca u EL, mi takvog nismo imali apsolutno nikada. I Kvinsi je bio duplo bolji one™ sezone na jesen nego na prolece 

U prilog nekonstantnosti - ko god dobije zaostalu Fener - Pariz, mi smo 2 pobede od prvog mesta :blink:

Cak ni Lojd nije punio stalno i svakoga. Da me jebes ako uspem bez gledanja statsa da pogodim ko je nas najbolji strelac, Nedovic? Kenan?

A i njih dvojica dvaput ubiju, triput nestanu 

Ali dobro, mi smo donji dom i skrpili smo skoro pa najjaci pijevac sto smo mogli, mi jebemo ono sto Makabi i Olimpijakos svajpuju ili najure na ulicu

Oh wait

Edited by Ratamahatta
Posted
6 hours ago, Ratamahatta said:

Nisam stigo da pogleldam, i planiram da zarad srece visemilionskog auditorijuma tu praksu i nastavim

da nisi tokom trece cetvrtine nesto naleteo na tekmu, cekirao rez..

• +1 1
  • Haha 4
Posted
8 hours ago, Ratamahatta said:

Pa dobro, to smo i ocekivali. Tako je i kod Drakule bilo. Eno Drakula opet vadi leseve iz sarkofaga, Kinder ce se lemati za prolaz do zadnjeg kola, mmw

Inace, ovo nam je prvi put da imamo 50%+ na polusezoni otkad je ovaj retardirani sistem svi protiv svih 

Veseli se natpolovicni srpski rode

I 22/23 smo bili na 9-8 na polusezoni.

• +1 1
Posted

Nisam gledao juče, al sudeći po komentarima nisam propustio previše.

9-8 je ok rezultat, čak odličan ako se pogleda neki ukupan utisak. Ne igramo ništa posebno, igrači osciliraju od utakmice do utakmice, ne vidim da je bilo ko u nekoj posebnoj formi. Juče ubedljivo najbolji bude čovek koji je izašao iz dvomesečne pauze. Ostali ne uspevaju da uhvate pravi ritam, nešto odigraju danas, prekosutra ne postoje i tako od početka sezone. Morao bi Sfero malo to da utegne u nastavku.

Posted

moja glavna zamerka juce [dok smo vodili 10+ u prvom] je sto igramo izuzetno divlje [ne brzo, divlje] a jako slabo kontrolisemo skok, protiv sastava koji u tom departmanu treba da dominiramo.prosto neodgovornost i tanka koncentracija.

• +1 4
Posted

Ja sam se pomirio da ćemo sa skokom da kuburimo, eventualno petorka sa CMM i Bolombojem može da parira prosečnom protivniku. 

Juče je momentum u odbrani okrenuo Gidraitis, pohvatao je neke 50/50 lopte u ključnim trenucima. Sfero ga je vidim nagradio na konferenciji. Doneo je to što Filip juče nije imao. Kada govorim o Filipovim oscilacijama, to nisu Kenanove da jedan dan upada, drugi ne upada. Ovaj se prosto ne pojavi i u svakom smislu bude duplo gori igrač nego što je u utakmicama u kojima je fokusiran.

• +1 5
Posted

ma jasno; nas glavni problem je nekonstantnost top4 igraca, minus bolomboy; fala bogu, bio sam ubedjen da ce mu trebati cca 2x nedelje za ovaj nivo igara i intenzitet ali on cepa covek.

kada cmm-kalinari-petrusev-canaan, drze nivo, nasa igra je neuporediva sa npr onim mucenjem od sinoc i protiv efesa, vecim delom tekme.

srecom, svi osim filipa imaju veliku kilometrazu, pa ne sumnjam da ce se to uklopiti, pre ili kasnije. i taj zaboravljeni gidra eto, fala npr qrcu sto imamo 15 upotrebljivih igraca, inace bi odavno prsli.

Posted (edited)

Konacno, umesto Stefana Lazarevica, Marka Simonovica 2, Ognjena Kuzmica, Majka Tobija, Sabaza i Dalibora Ilica imamo kvalitetne i posvecene kosarkase 

Prosle sezone na sta je Simon licio je bilo jezivo, Tobi samo zahvaljujuci njemu nije bio bust sezone 

Edited by Ratamahatta
Posted

Braun treći na stori stavio objavu "29th"

Pretpostavljam da je to datum kada će zaigrati. Debituje u Leonu Štukelju, idealno mesto za novi početak.

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted (edited)

Svi smo sanjali početak u Leonu Štukelju, samo neki su rođeni pod srećnom zvezdom da im se to i ostvari.

Edited by kralj
  • +1 1
Posted
5 hours ago, kralj said:

Ja sam se pomirio da ćemo sa skokom da kuburimo, eventualno petorka sa CMM i Bolombojem može da parira prosečnom protivniku. 

Juče je momentum u odbrani okrenuo Gidraitis, pohvatao je neke 50/50 lopte u ključnim trenucima. Sfero ga je vidim nagradio na konferenciji. Doneo je to što Filip juče nije imao. Kada govorim o Filipovim oscilacijama, to nisu Kenanove da jedan dan upada, drugi ne upada. Ovaj se prosto ne pojavi i u svakom smislu bude duplo gori igrač nego što je u utakmicama u kojima je fokusiran.

Petrušev nema cojones. To je jedini njegov problem, suviše je plašljiv da bi se ljudski pošibao. To i jesto ono osnovno što ga sprečava da bude vrhunski igrač. Talenta ima na pretek.

• Hvala 1
Posted

Ovakav doping pred svaku tekmu.

Gf-U4he-UXMAEXk4e.jpg

• +1 2
  • Haha 5
  • Tužno 1