December 20, 2024Dec 20 5 minutes ago, MeanM@ said: Kaže se, da ne kažem vika se, maleČak Stavila sam tm jer ga je tako Boce nazvao, odgledaj 6,75range. Preživesmo, s obzirom na kolaps u Istanbulu dobro je na kraju ispalo. Raduje povratak našeg Boya, nemoguće je ne voleti ga! Kakav igrač, kakav borac, kakav vojnik!! Samo da ga ispoštuju ostali i prate, i da nam ostane zdrav Yago
December 20, 2024Dec 20 Džoel, Yagoslav i Rokas nas isčupaše iz ponora pakla i vatri groma. Dobro je ipak pobjeda, nevjerovatni su ono padovi.
December 20, 2024Dec 20 Uvek cu vise ceniti igrace poput Yaga koji jesu limitirani ali daju 100% za ekipu. Bravo Yago! BokiBoj kao da nije bio povredjen!
December 20, 2024Dec 20 7 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Džoel, Yagoslav i Rokas nas isčupaše iz ponora pakla i vatri groma. Dobro je ipak pobjeda, nevjerovatni su ono padovi. Dzoel, Yago i Rokas sjebaše (voznikavši promptno na 0-17) narativ Sfero, da se ne ljubimo.
December 20, 2024Dec 20 1 minute ago, levi said: kad će taj lakši raspored, sledeće dve u Španiji pa dolazi Pariz jebeni od 02. januara, tj posle 2x espanje
December 20, 2024Dec 20 14 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Kakva kzš, ovi čobani uzjahali, ali neda se Sfero.. Odlican je bio Janis na kzs. Napokon je pokazao zube i onlajn i oflajn kriticarima!
December 20, 2024Dec 20 Jel pominjao Grujicu? Ja uredno svakom Pljavijevom postu lupam minus, naročito od kako je počeo da namiguje sa avatara.
December 20, 2024Dec 20 1 hour ago, Micko8 said: Petrusev opet propao. Ima svega, ali očito nažalost, i oscilacije su deo paketa. Meni je on nivo talenta Radmanovića, izgleda da je i majndet pokupio na njega. U nekim situacijama skroz fokusiran BBIQ pipa plafon, a u sledećem ne zna gde udara.