Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

5 minutes ago, MeanM@ said:

Kaže se, da ne kažem vika se,  maleČak

Stavila sam tm jer ga je tako Boce nazvao, odgledaj 6,75range.

Preživesmo, s obzirom na kolaps u Istanbulu dobro je na kraju ispalo.

Raduje povratak našeg Boya, nemoguće je ne voleti ga! Kakav igrač, kakav borac, kakav vojnik!!

Samo da ga ispoštuju ostali i prate, i da nam ostane zdrav :heart:

Yago :hail:

• Replies 14.3k
  • Views 689.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Džoel, Yagoslav i Rokas nas isčupaše iz ponora pakla i vatri groma. Dobro je ipak pobjeda, nevjerovatni su ono padovi. 

Uvek cu vise ceniti igrace poput Yaga koji jesu limitirani ali daju 100% za ekipu.

Bravo Yago!

BokiBoj kao da nije bio povredjen!

Na pola sezone bolji smo od Reala i egal sa Barsom, malo li je

7 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Džoel, Yagoslav i Rokas nas isčupaše iz ponora pakla i vatri groma. Dobro je ipak pobjeda, nevjerovatni su ono padovi. 

Dzoel, Yago i Rokas sjebaše (voznikavši promptno na 0-17) narativ Sfero, da se ne ljubimo. 

ide-gas-dance.gif

Petrusev opet propao.

ja krivim teodosica, mozda djilasa

Kakva kzš, ovi čobani uzjahali, ali neda se Sfero..

Kad igra JB3? Znatiželjan sam.

kad će taj lakši raspored, sledeće dve u Španiji pa dolazi Pariz jebeni

1 minute ago, levi said:

kad će taj lakši raspored, sledeće dve u Španiji pa dolazi Pariz jebeni

od 02. januara, tj posle 2x espanje

14 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Kakva kzš, ovi čobani uzjahali, ali neda se Sfero..

Odlican je bio Janis na kzs. Napokon je pokazao zube i onlajn i oflajn kriticarima!

Jel pominjao Grujicu? 

Ja uredno svakom Pljavijevom postu lupam minus, naročito od kako je počeo da namiguje sa avatara.

1 hour ago, Micko8 said:

Petrusev opet propao.

Ima svega, ali očito nažalost, i oscilacije su deo paketa. Meni je on nivo talenta Radmanovića, izgleda da je i majndet pokupio na njega. U nekim situacijama skroz fokusiran BBIQ pipa plafon, a u sledećem ne zna gde udara.