Hele Posted Friday at 19:41 Posted Friday at 19:41 Ocekujes raspravu na deset strana jel ok sto ga je Bolomboj spucao u vugla 🤣 1 1
Eleniko Posted Friday at 19:47 Posted Friday at 19:47 kad pre sati bićemo jebani i večeras što bi se odvojili na +2 od komšija, kakva glupa ideja
assignment Posted Friday at 19:48 Posted Friday at 19:48 E na to sam mislio, trošiš Petruševa na 4, s tu nije neki upgrejd, dok će minuti Mitrovića na 5 biti downgrade samo takav....
ducca Posted Friday at 19:48 Posted Friday at 19:48 Opet Daum u rotaciji, Sfero se definitivno uzda u zakon velikih brojeva
Valk Posted Friday at 19:50 Posted Friday at 19:50 Makabi je cirkus i neverovatno je da se ovoliko mučimo. Evo Nemanja prokinuo, samo da ga krene i da se povadi večeras, da završimo odmorni.
kralj Posted Friday at 19:53 Posted Friday at 19:53 (edited) Ma koji hejteri, Neda je taj lik što se, kad se fajt završi odjednom pojavljuje u kadru i šutne par puta ove nepomične da ih overi. Edited Friday at 19:54 by kralj 1
Maximili Posted Friday at 19:57 Posted Friday at 19:57 Jednu utakmicu da pogledam kao gospodin Napijem se, galamim kao budala, ljudi me gledaju u fazonu koja je ovo budala.
sigurnost Posted Friday at 19:58 Posted Friday at 19:58 4 minutes ago, kralj said: Ma koji hejteri, Neda je taj lik što se, kad se fajt završi odjednom pojavljuje u kadru i šutne par puta ove nepomične da ih overi. Polako.
Valk Posted Friday at 20:16 Posted Friday at 20:16 Njega kad neko pipne ili gurne, o'ladim se ko zmija, do vrha repa. Živa nisam da se ne skrlja opet. 1
Hele Posted Friday at 20:17 Posted Friday at 20:17 Jel Dileje imaju neku novu pesmu ili samo saopstenja smisljaju? Nisam bio sto godina na tekmi i lagano mogu da dodjem sad i znam reci svake pesme.
Recommended Posts