Eleniko Posted Friday at 00:17 Posted Friday at 00:17 (edited) meni je jedan od velikih šokova bio koliko vazelosi vole nedu a i on njih, ovo bi pre gledao kroz tu vizuru edit - a i suftilno se iskrenjao po olyju tj bratstvu prošle nedelje, i to je deo te priče Edited Friday at 00:18 by Eleniko 2
Ratamahatta Posted Friday at 06:14 Posted Friday at 06:14 Bice jako teska tekma veceras, mi bremeniti™ uvek igramo ko kurac 1 razlike i da pevamo 2
assignment Posted Friday at 08:23 Posted Friday at 08:23 Ja se nadam da se raspad u drugom poluvremenu protiv Efesa barem delimicno desio jer je ova veceras kuci bitnija. Protiv Efesa mozemo kuci da se revansiramo... 1
Valk Posted Friday at 09:42 Posted Friday at 09:42 9 hours ago, Midžeta said: ovako se jadan opet nasao glup ko kurac Da nisi preterala malo? Napravio je typo, jbt, nije baš neka neoprostiva nepismenost. 4
Hele Posted Friday at 10:30 Posted Friday at 10:30 Jbt skrolujem ovde, nikad kraja, deset strana o Kalini i Larkinu. A njih dvojica u fazonu: -soryy - np -ok -ok 7
Popular Post Uskebasi Posted Friday at 11:56 Popular Post Posted Friday at 11:56 (edited) 1 hour ago, Hele said: Jbt skrolujem ovde, nikad kraja, deset strana o Kalini i Larkinu. A njih dvojica u fazonu: -soryy - np -ok -ok Pa sta je trebao da uradi Larkin, da ode u policiju? Edited Friday at 11:57 by Uskebasi 1 10 1
kralj Posted Friday at 19:28 Posted Friday at 19:28 Vreme je da Baba večeras traži neuspešan čelindž.
assignment Posted Friday at 19:39 Posted Friday at 19:39 Ne mi se sviđa kada su Bolo i Petrušev na parketu...Bez veze...
levi Posted Friday at 19:39 Posted Friday at 19:39 (edited) dosta je ovo neozbiljno do sada, kao da je došla Igokea pa kreneš lagano jer znaš da ćeš da ih slomiš na kraju, a ne 1 Makabi ipak jbg, kakvi god da su Edited Friday at 19:40 by levi 1
Recommended Posts