Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Šta mislite jel bi Kalinić kaznio Moku i Kiću za "odbojku"

Posted
13 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ne kapiraš ti to, ili prosto ne želiš. Proturanje lopte kroz noge Teodosića ili Ronalda nije ponižavanje, to je najkraći i najefektniji način da pređeš protivnika ili udeliš asistenciju. Niko ne udara zbog toga jer su to prosto stvari koje se dešavaju u sportu, i to sportisti razumeju. Ono što takođe razumeju jeste kad (najčešće pri visokom vođstvu) neko pokušava da napravi magarca od njih. Ove stvari su kristalno jasne svakome ko je pikao bilo kakav sport ispred zgrade, a kamoli profi sportistima. 

Naravno da ima slučajeva kad neki sportista preterano burno odreaguje čak i kad protivnik nije imao lošu nameru, ali to ovde nije slučaj. Larkin je dobio tačno onoliku dozu koju je zaslužio. Pričam naravno iz svog ugla, tj.šta mene trigeruje na sportskom bojištu, i kako bih i ja reagovao.

Zavisi izgleda od zgrade do zgrade, da su kristalno jasne ne bi bilo diskusije. Meni je ok kad neko kaze da bi isto ovako reagovao, svako dozivljava stvari na svoj nacin. Neko bi eto Larkinu zguzvao facu. Nekom drugom nije ok reakcija, jer neciji osecaj "ponizenja" ne moze da bude opravdanje za fizicki nasrtaj.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
8 hours ago, Eleniko said:

:pera:

kralju.

Inace te dve situacije su bas uporedive. Driblanje lopet kroz noge protivnika i ganjanje preko celog terena zbog toga i uzvracanje udarca protivniku koji je pokusao da te povredi:fantom:

Posted (edited)
5 hours ago, kralj said:

Anketa je blaga reč, preciznije bi bio nekakav plenum.

Btw, Kalina nije prljav igrač, tek kvalitetan hustler. Imate airball Tea, ako jurite mangupa sklonog nesportskim potezima, al treba malo i sporta znati da bi se takva senzacija identifikovala.

Naravno da nije prljav igrac, jeste fizikalac ali ono sinoc jeste bio prljav potez. Sledeci put neka noge drzi skupljene:)

Edited by Micko8
Posted
17 minutes ago, Milošica said:

Zato i kažem, ne možemo znati da li je u ljudskom smislu "gnjida", kako si napisao. Ne znam uopšte šta te je navelo da to napišeš, jer je poenta mog posta bila da naglasim koliko je prenaglašeno bavljenje ovime što je Kalinić uradio.

nisam ni napisao da je u ljudskom smislu gnjida, vec po onome sto vidimo na terenu.

daklem, ne moze gnjida leday u takav sastav sa lessortom, facuom i kalinarijem; moze igracki, sve sam lepo napisao 

Posted

Heket je pizda od igraca, moze on u petorku

Posted

Sta kae semafor Kalina heroj ili zlocinac :fantom:

• Haha 4
Posted

S obzirom da je raspizdio poturicu, mozemo da mu damo pass 

Dobar cojk, al zdrao zajeban kad popizdi 

• +1 3
Posted
29 minutes ago, Midžeta said:

And that concludes it

Ja glasam za jedan meč suspenzije ali da se odmah žali pa da pomere za ono tamo kolo.

• Haha 1
Posted
1 hour ago, Milošica said:

Zato i kažem, ne možemo znati da li je u ljudskom smislu "gnjida", kako si napisao. Ne znam uopšte šta te je navelo da to napišeš, jer je poenta mog posta bila da naglasim koliko je prenaglašeno bavljenje ovime što je Kalinić uradio.

U stvari, to se prokomentarisalo sinoć, u tom trenutku, pa su se navijači KKCZ potpuno detonirali zato što nisu svi bili oduševljeni potezom.