Mindaugas Žukauskas Posted Thursday at 16:04 Posted Thursday at 16:04 Ljudi ajde da ne zamenjujemo teze. Zna se vrlo dobro šta spada pod ponižavanje, kurčenje pri velikom vođstvu, i zašto nije pametno da se to radi. Naravno, Larkin ima pravo da to ponovo uradi, ali svaki sportista sa integritetom će ga opaliti po labrnji. Stvari su kristalno jasne ovde 9 2
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 16:09 Posted Thursday at 16:09 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Ljudi ajde da ne zamenjujemo teze. Zna se vrlo dobro šta spada pod ponižavanje, kurčenje pri velikom vođstvu, i zašto nije pametno da se to radi. Naravno, Larkin ima pravo da to ponovo uradi, ali svaki sportista sa integritetom će ga opaliti po labrnji. Stvari su kristalno jasne ovde A sta je teza? Da svaki sportista koji je osramocen sportskim potezom rivala ima pravo da uradi nesto nesportski i udari ga, Jer mu je rival proturio loptu kroz noge (toga i u fudbalu ima kolko hoces). Ili ga driblingom poslao po burek. Ili je pao na dupe. Ili zakucao preko njega. Da ima pravo, onda ne bi bilo nesportski.
Ratamahatta Posted Thursday at 16:14 Posted Thursday at 16:14 Volem da se setim kako je Duledz na Kalderonu dobio crveni jer pederi nisu teli da izbace loptu kad se neko nas povredio
uini Posted Thursday at 16:15 Posted Thursday at 16:15 5 hours ago, Milošica said: Ne znam zašto se uopšte gleda negativno na tu anketu. Daj mi petorku Kampaco - ? - Kalinić - Zek- Lesor da pokorim EL. leday je ovde u 5orci zbog basketadkog skila, posto je u ljudskom gnjida. konstatujem, ne pitam. 2
Mindaugas Žukauskas Posted Thursday at 16:18 Posted Thursday at 16:18 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: A sta je teza? Konkretno, više puta je napisano da nije nikakav problem u pukom probacivanju kroz noge, Teodosić to radi redovno i to su asistencije koje su svrsishodne. Ovo što ti porediš zakucavanje preko nekoga, probacivanje kroz noge u fudbalu, i sl. sa konkretnim slučajem ponižavanja od juče je neozbiljno, ako nije trolovanje. Naravno da ne može da se poredi svrsishodan potez, sa potezom čiji je cilj isključivo da ponizi protivnika. 4
Ratamahatta Posted Thursday at 16:22 Posted Thursday at 16:22 Meni se ne svidja ono tapkanje lopte kad imas zadnji napad i tekma resena, igraj bre sta kurac I to vidim kao disrespect, sad si ti kao frajer sto si resio ranije
Milošica Posted Thursday at 16:24 Posted Thursday at 16:24 (edited) 19 minutes ago, uini said: leday je ovde u 5orci zbog basketadkog skila, posto je u ljudskom gnjida. konstatujem, ne pitam. Da, pošto inače jako dobro znamo kakav je koji igrač van terena... Edited Thursday at 16:34 by Milošica
Jimmy Kowalski Posted Thursday at 16:25 Posted Thursday at 16:25 4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Konkretno, više puta je napisano da nije nikakav problem u pukom probacivanju kroz noge, Teodosić to radi redovno i to su asistencije koje su svrsishodne. Ovo što ti porediš zakucavanje preko nekoga, probacivanje kroz noge u fudbalu, i sl. sa konkretnim slučajem ponižavanja od juče je neozbiljno, ako nije trolovanje. Naravno da ne može da se poredi svrsishodan potez, sa potezom čiji je cilj isključivo da ponizi protivnika. Aha, znaci teza je da ponizavajuci potez mora bude svrsishodan. Ako probacivanje lopte kroz noge protivniku ne rezultira asistencijom, onda je no-no. Ako driblingom bacis protivnika na pod, onda bolje da das i kos, inace nema svrhu.. 1
Mindaugas Žukauskas Posted Thursday at 16:37 Posted Thursday at 16:37 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Aha, znaci teza je da ponizavajuci potez mora bude svrsishodan. Ako probacivanje lopte kroz noge protivniku ne rezultira asistencijom, onda je no-no. Ako driblingom bacis protivnika na pod, onda bolje da das i kos, inace nema svrhu.. Ne kapiraš ti to, ili prosto ne želiš. Proturanje lopte kroz noge Teodosića ili Ronalda nije ponižavanje, to je najkraći i najefektniji način da pređeš protivnika ili udeliš asistenciju. Niko ne udara zbog toga jer su to prosto stvari koje se dešavaju u sportu, i to sportisti razumeju. Ono što takođe razumeju jeste kad (najčešće pri visokom vođstvu) neko pokušava da napravi magarca od njih. Ove stvari su kristalno jasne svakome ko je pikao bilo kakav sport ispred zgrade, a kamoli profi sportistima. Naravno da ima slučajeva kad neki sportista preterano burno odreaguje čak i kad protivnik nije imao lošu nameru, ali to ovde nije slučaj. Larkin je dobio tačno onoliku dozu koju je zaslužio. Pričam naravno iz svog ugla, tj.šta mene trigeruje na sportskom bojištu, i kako bih i ja reagovao. 4
uini Posted Thursday at 16:47 Posted Thursday at 16:47 21 minutes ago, Milošica said: Da, pošto inače jako dobro znamo kakav je koji igrač van terena... ne zanima me kakav je ko van terena, zna se gde je leday gnjida; mozda je privatno vili brant.
Milošica Posted Thursday at 16:49 Posted Thursday at 16:49 Zato i kažem, ne možemo znati da li je u ljudskom smislu "gnjida", kako si napisao. Ne znam uopšte šta te je navelo da to napišeš, jer je poenta mog posta bila da naglasim koliko je prenaglašeno bavljenje ovime što je Kalinić uradio.
Ratamahatta Posted Thursday at 16:53 Posted Thursday at 16:53 Sta mislite je l' bi Osim zvao Larkina za SP '90 umesto nekog iz Zelje? 3
garmonbozia Posted Thursday at 16:58 Posted Thursday at 16:58 7 minutes ago, Milošica said: Zato i kažem, ne možemo znati da li je u ljudskom smislu "gnjida", kako si napisao. Ne znam uopšte šta te je navelo da to napišeš, jer je poenta mog posta bila da naglasim koliko je prenaglašeno bavljenje ovime što je Kalinić uradio. Kalina je bolji čoek dao pare crkvi Kampaco tero naciste iz Argentine Lesor gradio bolnice po Martiniku 2
Recommended Posts