Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Mozete li Petruseva da prestanete da zovete Filip? Bude mi se traume.

Hvala.

• Hvala 2
Posted
54 minutes ago, Eleniko said:

:pera:

kralju.

Par mjeseci je odsustvovao lik zbog ovog udarca Jokica. Dobro ga je protresao. Koliku je kaznu Jokic dobio i da li je to ono sto nba liga zeli da vidi?

Pitam za Venoma :fantom:

Posted
5 minutes ago, ducca said:

Jbg otkad je srpske košarke, ide to čuveno 'bacio se za loptom, bacio se u reklame' kao neki vrhunski nivo hasla. Ne mogu sad da nađem video, ali znam da je Zek skočio na loptu, i u nastavku pokupio i Deka. Naravno da će s obzirom na njegovu reputaciju ovde to biti protumačeno kao namerno, ali ne može baš sa sigurnošću da se tvrdi. Nije toliko očigledno kao potez onog Gruzijca u NBA.

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jbg otkad je srpske košarke, ide to čuveno 'bacio se za loptom, bacio se u reklame' kao neki vrhunski nivo hasla. Ne mogu sad da nađem video, ali znam da je Zek skočio na loptu, i u nastavku pokupio i Deka. Naravno da će s obzirom na njegovu reputaciju ovde to biti protumačeno kao namerno, ali ne može baš sa sigurnošću da se tvrdi. Nije toliko očigledno kao potez onog Gruzijca u NBA.

I @copkillah je rekao da je Dek to zasluzio, a sinoc drzi lekcije Kalini. Ostrascenost level max :lol:

• +1 1
Posted

nagrada za fair play ove godine ide kalini

šta znaju igrači evrolige

:covid19:

Posted

venom: kalina sjebo basket i evroligu

evropski basket : 

• Haha 1
Posted
5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ma znam da će taj i takvi potezi uvek da se različito gledaju različitim očima, ne zanosim se da svi taj slučaj vidimo kao bezobzirnost prema kolegi koji jede isti hleb i solidnom riziku da mu se nanese ozbiljna povreda bacanjem u koleno stajne noge (što se gle čuda tada i desilo). Voda ispod mosta... :covid19:

Posted
2 minutes ago, MiddleClass said:

I @copkillah je rekao da je Dek to zasluzio, a sinoc drzi lekcije Kalini. Ostrascenost level max :lol:

Rekao sam da je Dek i jedini igrač kome se zviždalo kada je zbog povrede izašao napolje, sa razlogom i još je to bio komentar na postavljanje noge Guduriću. Slobodan si da pronađeš to gde sam rekao da je zaslužio, ne računa se ako sam rekao da ne osećam empatiju prema dotičnom. Ako ne uspeš, verujem da ipak nisi baš tolika jajara i da ćeš da se izviniš. Ako pronađeš, ja ću tebi da se izvinim. Jednostavno :thumbup:

Posted
Just now, copkillah said:

Rekao sam da je Dek i jedini igrač kome se zviždalo kada je zbog povrede izašao napolje, sa razlogom i još je to bio komentar na postavljanje noge Guduriću. Slobodan si da pronađeš to gde sam rekao da je zaslužio, ne računa se ako sam rekao da ne osećam empatiju prema dotičnom. Ako ne uspeš, verujem da ipak nisi baš tolika jajara i da ćeš da se izviniš. Ako pronađeš, ja ću tebi da se izvinim. Jednostavno :thumbup:

vučić da uči od ćopija kako se vadi iz ćorsokaka

:isuse:

• Wub 1
Posted
18 minutes ago, ducca said:

solidnom riziku

Solidan rizik je svako bacanje na parket, jer uvek je gužva na basket terenu. Pa od vajkada idu hvalospevi za igrače koji su se bacali, a o tim potezima se sada priča u podkastima.

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

vučić da uči od ćopija kako se vadi iz ćorsokaka

:isuse:

Ekčli, to što ti i Midl radite je baš vučićevski, postavite lažnu tezu da biste branili neki svoj narativ. No dobro, od nekoga bio za "kažnjavanje" dotadašnje vlasti 2012. godine, ne iznenađuje bliskost u razmišljanju sa onima koji su došli na vlast :happy:

• +1 1
Posted
24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nagrada za fair play ove godine ide kalini

šta znaju igrači evrolige

:covid19:

Misliš šta zna Ostojina kobila Viola i sin?

Anonimna anketa 23 igrača EL od kojih je trojica glasalo za Kalinu.

Fan klub "Ledej&Pavlović" : igrači EL proglasili Kalinića najprljavijim igračem EL.

• Hvala 1
Posted

Ne znam zašto se uopšte gleda negativno na tu anketu.

Daj mi petorku Kampaco - ? - Kalinić - Zek- Lesor da pokorim EL.

• +1 1
  • Haha 1