Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Nas said:

For the very first time, Basket News proudly presents the EuroLeague Players Survey.

23 EuroLeague players shared their candid thoughts anonymously on various aspects of the league, including the best EuroLeague players, predictions for the 2023-24 season, potential changes to improve the EuroLeague product, and even aspects they are not particularly fond of. Please keep in mind that because we received responses from only a relatively small number of players, this survey doesn't try to represent the views of all EuroLeague players.

In a poll aimed at identifying the dirtiest players in the EuroLeague, plenty of players received mentions. However, Nikola Kalinic and Facundo Campazzo shared the top spot, both securing 16.7% of the votes.

1 mocno istrazivanje sa velikim uzorkom ispitanika, rezultat izmedju ostalog i da je za najveceg fajtera/haslera u Evroligi izglasan Arnas Butkevicius...

To je ono istraživanje gde je Žoc najbolji el trener sa 66%, drugi Laso sa 33. Glasali Uroš Trifunović, Balša i Ljulj. Ljulj glasao Žoca.

• +1 2
Posted (edited)
2 hours ago, kralj said:

Ma naravno, i tebe kad neko hoće da ponizi ti se hitno samopovrediš.

Ne da se povredi nego da  sam sebe isamara za slabu izvedbu:) Ocigledno je bio isfrustiran pa se bacio na malog turcina iz potpuno pogresnog razloga:rolleyes:

Edited by Micko8
Posted

Ma kakvi. Krajnje nebitan detalj. Nakurčio se kao Oturu, dobio po turu, Larkin može samo da se žali što ga Miša Medžik nije dodirnuo. Nit je išao da ga povredi nit ništa. 

image.gif.8500814addb09020d0248dfacba67f4c.gif

• +1 1
Posted
7 hours ago, Heaviside said:

Gde ima da se pročita unevirezalna istina glede toga šta je to provokacija i nešto posebno posle čega je u redu reagovati?

Kalinić je onaj potez shvatio kao provokaciju i veruj mi da u tome nije usamljen, zato je i uradio to što je uradio. Larkinov osmeh i smirivanje saigrača takođe govore nešto o tome. 

Na kraju krajeva, sve i da je to uradio iz čista mira, iz čistih ličnih frustracija, radi se o nesportskom faulu, potpuno bezopasnom po Larkina. Naravno ostavljam svakome pravo da određeni vid ponašanja okarakteriše kao seljobersko, ali tu se sva priča završava. Odvalio ga telom, dobio nesportski, nije ni isključen. Kakve crne suspenzije i penzije :lol:

Kad kažem nije ga provocirao, to znači nije mu dobacivao, unosio mu se u facu, kreveljio itsl. Driblanje lopte je košarkaški potez, ako su nečija osećanja povređena zato što mu je lopta proturena kroz noge, ima takođe košarkaški potez u arsenalu da uradi nešto protiv toga - može da igra bolju odbranu. Ako ne može, nego mu preostaje samo da juri protivnika po terenu da bi mu "zgužvao facu" i "očitao lekciju", onda je Evroliga možda takmičenje iznad njegovih sposobnosti. 

Pošto želim da gledam košarkaške poteze na terenu i košarku na visokom nivou, ja bih ga suspendovao kao metod eliminacije onog šta je za mene nepoželjno.

Posted

Nema ništa od suspenzije. Ne bi ga ni Larkin suspendovao. Zna se da je to no-no, malo mu bride podlaktice, u Beogradu će da se izljube, a u Abu Dabiju Miša nastupa sa "tišina tamo, sad ja govorim".

• +1 3
Posted

na čemu je ovaj lik, odakle je upao ovde. "evroliga je možda takmičenje iznad njegovih sposobnosti". a kalina već drko kurac pa se snimao, davao kosovo, zakucavao tako što je burusisu tom prilikom stavljao kitu u usta. 

obožavam poštene navijače.

"evroliga je možda takmičenje iznad njegovih sposobnosti"

evroliga:

11437611-1682692074.jpg?w=770&resize=770

• Haha 1
Posted
8 hours ago, Venom said:

Košarka je sport u kojem se igrači takmiče u tome ko može da proturi loptu češće kroz metalni obruč okačen o tablu.

Kome je do gužvanja face jer mu je povređen fragilni ego može da proba boks ili MMA. Larkin nije uradio ništa posebno, nije ga provocirao npr. 

Da sam ja neko u Evroligi, suspendovao bih ga makar na jednu utakmicu, ako ne i više, pa neka ili poradi na odbrani ili neka ide u penziju ili u MMA.

Ma doživotna suspenzija. Najmanje.

Posted
1 minute ago, kralj said:

Ko je to rekao?

22 minutes ago, Venom said:

Ako ne može, nego mu preostaje samo da juri protivnika po terenu da bi mu "zgužvao facu" i "očitao lekciju", onda je Evroliga možda takmičenje iznad njegovih sposobnosti. 

• Hvala 1
Posted
21 minutes ago, Venom said:

Kad kažem nije ga provocirao, to znači nije mu dobacivao, unosio mu se u facu, kreveljio itsl. Driblanje lopte je košarkaški potez, ako su nečija osećanja povređena zato što mu je lopta proturena kroz noge, ima takođe košarkaški potez u arsenalu da uradi nešto protiv toga - može da igra bolju odbranu. Ako ne može, nego mu preostaje samo da juri protivnika po terenu da bi mu "zgužvao facu" i "očitao lekciju", onda je Evroliga možda takmičenje iznad njegovih sposobnosti. 

Pošto želim da gledam košarkaške poteze na terenu i košarku na visokom nivou, ja bih ga suspendovao kao metod eliminacije onog šta je za mene nepoželjno.

Parafraziraću tebe - košarka je sport u kome se za namerni prekomerni kontakt telom dobija nesportski faul, dakle dva bacanja i lopta sa strane uz ostanak izgrednika na terenu i kome je to previše brutalno može da gleda na primer tenis ili odbojku. 

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Eleniko said:

na čemu je ovaj lik, odakle je upao ovde. "evroliga je možda takmičenje iznad njegovih sposobnosti". a kalina već drko kurac pa se snimao, davao kosovo, zakucavao tako što je burusisu tom prilikom stavljao kitu u usta. 

obožavam poštene navijače.

"evroliga je možda takmičenje iznad njegovih sposobnosti"

evroliga:

11437611-1682692074.jpg?w=770&resize=770

Na čemu sam? Sudeći po tvom i lakijevom uzorku na topicu sam ne tako bistrih.

Ako Evroliga treba da izgleda kao seoska kafanska tuča, ok. Za mene nepoželjno, isto kao i neke druge stvari koje sam pomenuo juče i kojih srećom nema više toliko, a nekad su bile standardne.

Posted
5 minutes ago, Heaviside said:

Parafraziraću tebe - košarka je sport u kome se za namerni prekomerni kontakt telom dobija nesportski faul, dakle dva bacanja i lopta sa strane uz ostanak izgrednika na terenu i kome je to previše brutalno može da gleda na primer tenis ili odbojku. 

To nije tačno. Igrači se suspenduju ako pređu granicu onoga što "takmičenje" želi da vidi. Šta je to tačno, odlučuje onaj koji upravlja takmičenjem.

Da sam to ja, suspendovao bih ga, jer ne želim da gledam košarkaško takmičenje u kojem igrači jure druge igrače da napravi nesportski faul. 

• -1 1
  • Tužno 1
Posted
1 minute ago, Venom said:

To nije tačno. Igrači se suspenduju ako pređu granicu onoga što "takmičenje" želi da vidi. Šta je to tačno, odlučuje onaj koji upravlja takmičenjem.

Da sam to ja, suspendovao bih ga, jer ne želim da gledam košarkaško takmičenje u kojem igrači jure druge igrače da napravi nesportski faul. 

U kulturu sporta je već uveliko utkano da konzumenti, pa i akteri ne žele da vide ni omalovažavanje poraženog protivnika. Pratiš NBA imaš milijarde primera ovog tipa. Čak i kad izostane reakcija poput ove, igrač koji je u datom slučaju provlačio kroz noge neretko biva provučen kroz toplog zeca od strane trenera i saigrača sa autoritetom.

• +1 1
Posted
1 minute ago, Venom said:

Na čemu sam? Sudeći po tvom i lakijevom uzorku na topicu sam ne tako bistrih.

Ako Evroliga treba da izgleda kao seoska kafanska tuča, ok. Za mene nepoželjno, isto kao i neke druge stvari koje sam pomenuo juče i kojih srećom nema više toliko, a nekad su bile standardne.

ah srećom znaš da su pametniji negde drugde, pa šta ćeš ovde onda. pomoći ću ti - istomišljenik shimpr je malo niže.

a tvoju bistrinu dovoljno pokazuje upotreba reči kafanska tuča, čak sam ti i dao sliku za bolje razumevanje.

mada sam siguran da si se tom prilikom principijelno oglasio protiv deka, jabuselea, pantera i lesora.

imaš litijum, afrički miraz i sve ostalo gde dijaseraši šoraju sa visine po nama srbskim bednicima koji zagađujemo evropske vrednosti, od ekologije i kajmaka do basketa.

Posted
4 minutes ago, Venom said:

Podrazumeva se da onaj ko upravlja takmičenjem može da odluči da odluči da suspenduje igrače za nesportski faul. Dok se to ne desi preporučujem odbojku.