Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Teo bude uglavnom onaj koji je i odgovoran za nervozu na terenu.

Išutiraš Mitrovića iz 12  i sve dođe na svoje.

Pošto nisi nešto u EL, a ni ovako, možeš samo da seruckaš preko tastaure dok Kalinić ostaje Kalinić.

Seruckanje preko tastature je savršeni opis tvog pisanja ovde. Dvaes godina se upireš da napiše nešto mudro i kako si otkrio sveti gral košarkaškog znanja, a sve se svodi na izdrkavanje po/obožavanje određenih igrača, bazirano na fiks idejama o tome šta je praaaaaava košarka. Caligula sa sporta.

• +1 1
Posted
15 minutes ago, garmonbozia said:

Ovo redovno radi i Trej Jang u NBA, jedanput ga je Ariza sastavio više nego Kalina Larkina. 

Meni je ok i Larkinovo ponižavanje i Kalinićev faul.

I jebi magare u blatu i ko je bre taj Larkin da te ponižava

i istok i zapad

I Evropa i Rusija

I lepršavi igrači koji se igraju sa protivnicima i enforceri

Znam da se zajebaš ali treba reći niđe veze - Arizin potez je legit remplovanje kad ti probaci loptu kroz noge. Tvrd ali statement move, da mu ne padne na pamet opet. Kalina trči kao džukac za Larkinom sekundama pošto ga je "ponizio" (a nije), da se osveti.. Pogledaj snimak. Lik je prosto seljober.

• +1 3
  • -1 1
Posted (edited)
17 minutes ago, Venom said:

Sportske emocije su nekad bile i da svaki protivnik završi pod kišom novčića ako dobije neku važnu utakmicu na strani, ili da se igrač crnac protivnika pozdravlja sa oponašanjem majmuna. To su sve emocije, eto ne valja, ali šta da se radi ljudi smo. Ali i to je najvećim delom prošlost, pa što ne bi bilo i ovo.

Naravno i nekad je posle postera bilo dozvoljeno unjeti se onome koji lezi na parketu u facu i rugati se, a danas to nije dozvoljeno. Too small radovanje je iz ko zna kojeg retardiranog razloga i dalje dozvoljeno. 

Edited by MiddleClass
Posted

ma dobro, porašće i ti ljubitelji saše pavlovića.

Posted
1 hour ago, Venom said:

Košarka je sport u kojem se igrači takmiče u tome ko može da proturi loptu češće kroz metalni obruč okačen o tablu.

Kome je do gužvanja face jer mu je povređen fragilni ego može da proba boks ili MMA. Larkin nije uradio ništa posebno, nije ga provocirao npr. 

Da sam ja neko u Evroligi, suspendovao bih ga makar na jednu utakmicu, ako ne i više, pa neka ili poradi na odbrani ili neka ide u penziju ili u MMA.

Gde ima da se pročita unevirezalna istina glede toga šta je to provokacija i nešto posebno posle čega je u redu reagovati?

Kalinić je onaj potez shvatio kao provokaciju i veruj mi da u tome nije usamljen, zato je i uradio to što je uradio. Larkinov osmeh i smirivanje saigrača takođe govore nešto o tome. 

Na kraju krajeva, sve i da je to uradio iz čista mira, iz čistih ličnih frustracija, radi se o nesportskom faulu, potpuno bezopasnom po Larkina. Naravno ostavljam svakome pravo da određeni vid ponašanja okarakteriše kao seljobersko, ali tu se sva priča završava. Odvalio ga telom, dobio nesportski, nije ni isključen. Kakve crne suspenzije i penzije :lol:

• +1 6
Posted (edited)

Kalinic je realno ispao sisa, prljav potez koji zasluzuje suspenziju. Trebao je da iskali bes sam na sebi posto je i on odigrao lose. Ako je se osetio ponizeno od strane  Larkina, trebao je da napravi faul dok ga je ovaj zaobilazio a ne da kao sivonja juri preko pola terena i da zamahuje jbg:)

Edited by Micko8
  • Haha 1
Posted

Ma naravno, i tebe kad neko hoće da ponizi ti se hitno samopovrediš.

Posted (edited)

Dajte snimak Kalina™ situacije, nijesam gledao tekmu. 

Edit: našao.

Edited by Mil@n
Posted

A mi koji smo gledali imamo snimak? :D

Zvezda dogodine da pojuri Vasu.

Filip mi je najveća bojazan ove tekme. Sve sam više u fazonu da tu nema predatorskog mentaliteta.

Posted

Pa da je hteo da igra na 4, ostao bi u Oly. Ne morate toliko da zavlačite glavu u pesak.

Posted (edited)

Ne kapiram.

U Oliju ni na 4 se ne bi ovajdio.

Govorim isključivo o majndsetu nevezano za depth chart.

Edited by kralj
  • +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, Vasilij Zajcev said:

Nemoj ni ti da upadaš u te komšijske whatabotilizme i flejmuješ sa mesta moderatorke. Kalina je proglašen za najprljavijeg igrača lige u anonimnom istraživanju među igračima. Znači van ove prćije nekih 300 profesionalaca, raznih boja i nacija, ima najveći zajednički sadržalac da je lik najveći smrad u poslu u kome se bave. Dosta prosto.

For the very first time, Basket News proudly presents the EuroLeague Players Survey.

23 EuroLeague players shared their candid thoughts anonymously on various aspects of the league, including the best EuroLeague players, predictions for the 2023-24 season, potential changes to improve the EuroLeague product, and even aspects they are not particularly fond of. Please keep in mind that because we received responses from only a relatively small number of players, this survey doesn't try to represent the views of all EuroLeague players.

In a poll aimed at identifying the dirtiest players in the EuroLeague, plenty of players received mentions. However, Nikola Kalinic and Facundo Campazzo shared the top spot, both securing 16.7% of the votes.

1 mocno istrazivanje sa velikim uzorkom ispitanika, rezultat izmedju ostalog i da je za najveceg fajtera/haslera u Evroligi izglasan Arnas Butkevicius...

Edited by Nas
  • +1 2
  • Haha 4
Posted

Al slažem se da ili on ili JB moraju da igraju na 5. Šta uspeju skupa da izguraju, bonus. 

Plašim se da Filip nikada neće kontinuitet da navežba. Psiha ga ništa ne prati. Ovi krateri danas nisu košarkaške stvari.

Posted
20 minutes ago, kralj said:

A mi koji smo gledali imamo snimak? :D

Zvezda dogodine da pojuri Vasu.

Filip mi je najveća bojazan ove tekme. Sve sam više u fazonu da tu nema predatorskog mentaliteta.

Nije ga imao nikada.