Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Ma da bre, nezamislivo je da bilo ko ostane miran, a pogotovo Kalina. Jedno je kad ti igrač proturi kroz noge jer je video dobru asistenciju, ovo spada pod iživljavanje. Kao kad ti neki fudbalerčić pimpluje u facu na 5:0.

• +1 4
  • -1 1
Posted

živ nisam da vidim kako će sfero da reši problem koji se otvorio povratkom bolomboja

petrušev ne može više da igra 4, on je zbog toga otišao iz olyja i danas je tamo završio

pogotovo kad dođe JB3 koji je mnogo veća kajla od njega

opet ćemo da ga izgubimo bezveze

ima li neki info o dobriću ili se čeka sutra

Posted
32 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Gle, što je tražio, to je dobio. Na minut do kraja on ponižava protivnika. Samo pička bi ga ostavila bez zgužvane face. Zato Kalinić i jeste Kalinić. Recimo kod Luke ili Nedare to bi prošlo bez ikakve reakcije.

Košarka je sport u kojem se igrači takmiče u tome ko može da proturi loptu češće kroz metalni obruč okačen o tablu.

Kome je do gužvanja face jer mu je povređen fragilni ego može da proba boks ili MMA. Larkin nije uradio ništa posebno, nije ga provocirao npr. 

Da sam ja neko u Evroligi, suspendovao bih ga makar na jednu utakmicu, ako ne i više, pa neka ili poradi na odbrani ili neka ide u penziju ili u MMA.

• +1 5
  • Haha 2
  • -1 2
Posted
Just now, Venom said:

Larkin nije uradio ništa posebno, nije ga provocirao npr. 

pa i za ovo ima lek, trust me bro

Posted
11 minutes ago, Venom said:

Kome je do gužvanja face jer mu je povređen fragilni ego može da proba boks ili MMA. Larkin nije uradio ništa posebno, nije ga provocirao npr. 

Pa nije ni Kalinić njemu "zgužvao facu" nego napravio nesportski faul, kakav MMA, gde ti ode.

Aleksa je Egzuma na OI odneo pet puta jače pa se ne sećam da se neko toliko zgražavao kao večeras pojedini nad Kalina-Larkin situacijom.

• +1 6
  • Hvala 1
Posted

Meni uvek bude u glavi situacija kad drugara posle mog promašaja šutiram u nogu, a čovek samo skočio i uhvatio loptu.

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Valk said:

Pa nije ni Kalinić njemu "zgužvao facu" nego napravio nesportski faul, kakav MMA, gde ti ode.

Aleksa je Egzuma na OI odneo pet puta jače pa se ne sećam da se neko toliko zgražavao kao večeras pojedini nad Kalina-Larkin situacijom.

Post na koji sam napisao odgovor je pominjao "gužvanje face" kao ispravnu reakciju u ovakvoj situaciji.

• +1 1
Posted
14 minutes ago, Venom said:

Post na koji sam napisao odgovor je pominjao "gužvanje face" kao ispravnu reakciju u ovakvoj situaciji.

A, ma to ti je standardno forumaško mačo hiperbolisanje, držimo se činjenica.

Posted
10 minutes ago, Valk said:

Nemoj ni ti da upadaš u te komšijske whatabotilizme i flejmuješ sa mesta moderatorke. Kalina je proglašen za najprljavijeg igrača lige u anonimnom istraživanju među igračima. Znači van ove prćije nekih 300 profesionalaca, raznih boja i nacija, ima najveći zajednički sadržalac da je lik najveći smrad u poslu u kome se bave. Dosta prosto.

Gužvanje face pominju forumaši koji igrom slučaja navijaju za isti klub kao i ti. To treba da kažnjavaš, ne da objašnjavaš. 

• +1 2
  • -1 5
  • Tužno 1
Posted

Ovo redovno radi i Trej Jang u NBA, jedanput ga je Ariza sastavio više nego Kalina Larkina. 

Meni je ok i Larkinovo ponižavanje i Kalinićev faul.

I jebi magare u blatu i ko je bre taj Larkin da te ponižava

i istok i zapad

I Evropa i Rusija

I lepršavi igrači koji se igraju sa protivnicima i enforceri

• +1 4
  • Haha 2
Posted

Gramofondžija opasan, socijalna inteligencija izuzetna

Posted
5 minutes ago, garmonbozia said:

Ovo redovno radi i Trej Jang u NBA, jedanput ga je Ariza sastavio više nego Kalina Larkina. 

Meni je ok i Larkinovo ponižavanje i Kalinićev faul.

I jebi magare u blatu i ko je bre taj Larkin da te ponižava

pa bukvalno brt, sport, nabrijane ljudske jedinke u klinču, a ne ona Venomova robotska definicija

Posted
1 hour ago, Eleniko said:

a kod tea?

Teo bude uglavnom onaj koji je i odgovoran za nervozu na terenu.

47 minutes ago, Eleniko said:

živ nisam da vidim kako će sfero da reši problem koji se otvorio povratkom bolomboja

petrušev ne može više da igra 4, on je zbog toga otišao iz olyja i danas je tamo završio

pogotovo kad dođe JB3 koji je mnogo veća kajla od njega

opet ćemo da ga izgubimo bezveze

ima li neki info o dobriću ili se čeka sutra

Išutiraš Mitrovića iz 12  i sve dođe na svoje.

47 minutes ago, Venom said:

Košarka je sport u kojem se igrači takmiče u tome ko može da proturi loptu češće kroz metalni obruč okačen o tablu.

Da sam ja neko u Evroligi, suspendovao bih ga makar na jednu utakmicu, ako ne i više, pa neka ili poradi na odbrani ili neka ide u penziju ili u MMA.

Pošto nisi nešto u EL, a ni ovako, možeš samo da seruckaš preko tastaure dok Kalinić ostaje Kalinić.

Posted

Sportske emocije su nekad bile i da svaki protivnik završi pod kišom novčića ako dobije neku važnu utakmicu na strani, ili da se igrač crnac protivnika pozdravlja sa oponašanjem majmuna. To su sve emocije, eto ne valja, ali šta da se radi ljudi smo. Ali i to je najvećim delom prošlost, pa što ne bi bilo i ovo.

• +1 1
  • -1 1
Posted

Zato što sva akcija izaziva odgovarajuću reakciju.