Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

1 minute ago, Eleniko said:

što je najgore slažem se tj siguran sam da ćete sa vašim hokejaškim basketom ove da podavite u bosforu ki mačiće

Run Away Go Go Go GIF

Fetch Mean Girls GIF

• Replies 14.3k
  • Views 690.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Šta sam propustio?!? :mellow:

• Popular Post

Što se tiče Kaliniceve reakcije, uopšte se ne može svrstati kao ulicarska, u fazonu Lideja.. Kalina ga nije udario šakom niti rukom.. jednostavno je ušao malo jače ramenom u duel i to je bilo dovoljno da ovaj završi na patosu..  stvar je u tome da je Kalina mnogo snažniji i ovaj nije mogao da istrpi duel.. 

Ima li pravo Kalina da bude snažniji? Naravno da ima

moje govno isto lepše miriše od tuđeg

Jedino mi krivo zbog sudjenja, ne pamtim da smo imali bolje na strani, mozda i uopste :cry:

2 minutes ago, ubibobi said:

Šta sam propustio?!? :mellow:

razguzili smo turke 30 razlike tamo

Tv Show Lol GIF by HULU

2 minutes ago, Maximili said:

Što se tiče Kaliniceve reakcije, uopšte se ne može svrstati kao ulicarska, u fazonu Lideja.. Kalina ga nije udario šakom niti rukom.. jednostavno je ušao malo jače ramenom u duel i to je bilo dovoljno da ovaj završi na patosu..  stvar je u tome da je Kalina mnogo snažniji i ovaj nije mogao da istrpi duel.. 

Ima li pravo Kalina da bude snažniji? Naravno da ima

Što su onda svirali nesportsku ako je samo ušao malo jače ramenom u duel? Pokralo Kalinu?

• Popular Post

Jbt Kalinic i Larkin su vec zaboravili na to, a vi cete da drljate do petka ovu temu

možda nije trenutak s obzirom na ovaj masivni circle jerk komšija na temi koja im ne pripada

samo bi primetio da je ivo petović bio u pravu da je ipak 5 prirodna pozicija petruševa

ovo večeras je između ostalog i propalo jer ga je pomerio na 4.

Odlicno. Sad imamo zeleno svijetlo da pratimo njihove tekme na njihovom topiku. Play by play :fantom:

No, da se vratimo na temu. Protiv bilo kog protivnika sa dobrim fizikalijama i koji igra čvrsto Luka, Nedara i Daum na parketu su put u propast.

Tu je negde i Petrušev, ali on makar nešto kompenzira u napadu, pa nije tolilka tragedija što u odbrani ne može ni da prdne.

BTW, gledao sam daleko lošije igrače od Nedovića, ali sa tako luzerskim mentalitetom, koji tako očigledno skidaju gaće kada osete tvrdo, e to nisam nikada. 

Edited by Dankan Ajdaho

@MiddleClass

+1

kako da zasereš topik sledeće utakmice košarkaškog kluba za koji navijaš a da tamo ništa ni ne napišeš

pokazna vežba

Edited by Eleniko

8 minutes ago, MiddleClass said:

Odlicno. Sad imamo zeleno svijetlo da pratimo njihove tekme na njihovom topiku. Play by play :fantom:

image.png.c229372884eeac1ae593a08abe516e36.png

Nije zabranjeno postovanje na komšijskim topicima, dokle god je u skladu s pravilima i nije isključivo u cilju flejma ili vređanja.

Sad sam počistila temu od ličnih preganjanja i smatrajte se opomenutim. Nemojte da bude posle kao Larkin Kalini "nisam hteo."

Bez šale stvarno je zanimljiva ova sezona Partizana za praćenje.. Neobična kosarka

Edit- Valk, u istom smo trenutku poštovali.. ne bi inače posle ovog upozorenja...

Najbolje i obrisi ovu moju poruku, ja numijem :)

Edited by Maximili