copkillah Posted Wednesday at 19:54 Posted Wednesday at 19:54 1 minute ago, Eleniko said: što je najgore slažem se tj siguran sam da ćete sa vašim hokejaškim basketom ove da podavite u bosforu ki mačiće
Popular Post Maximili Posted Wednesday at 19:55 Popular Post Posted Wednesday at 19:55 Što se tiče Kaliniceve reakcije, uopšte se ne može svrstati kao ulicarska, u fazonu Lideja.. Kalina ga nije udario šakom niti rukom.. jednostavno je ušao malo jače ramenom u duel i to je bilo dovoljno da ovaj završi na patosu.. stvar je u tome da je Kalina mnogo snažniji i ovaj nije mogao da istrpi duel.. Ima li pravo Kalina da bude snažniji? Naravno da ima 2 8 1 1
garmonbozia Posted Wednesday at 19:57 Posted Wednesday at 19:57 moje govno isto lepše miriše od tuđeg 1
ducca Posted Wednesday at 19:57 Posted Wednesday at 19:57 Jedino mi krivo zbog sudjenja, ne pamtim da smo imali bolje na strani, mozda i uopste 1
Eleniko Posted Wednesday at 19:57 Posted Wednesday at 19:57 2 minutes ago, ubibobi said: Šta sam propustio?!? razguzili smo turke 30 razlike tamo 1
copkillah Posted Wednesday at 19:59 Posted Wednesday at 19:59 2 minutes ago, Maximili said: Što se tiče Kaliniceve reakcije, uopšte se ne može svrstati kao ulicarska, u fazonu Lideja.. Kalina ga nije udario šakom niti rukom.. jednostavno je ušao malo jače ramenom u duel i to je bilo dovoljno da ovaj završi na patosu.. stvar je u tome da je Kalina mnogo snažniji i ovaj nije mogao da istrpi duel.. Ima li pravo Kalina da bude snažniji? Naravno da ima Što su onda svirali nesportsku ako je samo ušao malo jače ramenom u duel? Pokralo Kalinu? 1
Popular Post Midžeta Posted Wednesday at 20:01 Popular Post Posted Wednesday at 20:01 Jbt Kalinic i Larkin su vec zaboravili na to, a vi cete da drljate do petka ovu temu 12 2
Eleniko Posted Wednesday at 20:05 Posted Wednesday at 20:05 možda nije trenutak s obzirom na ovaj masivni circle jerk komšija na temi koja im ne pripada samo bi primetio da je ivo petović bio u pravu da je ipak 5 prirodna pozicija petruševa ovo večeras je između ostalog i propalo jer ga je pomerio na 4. 1 1
MiddleClass Posted Wednesday at 20:09 Posted Wednesday at 20:09 Odlicno. Sad imamo zeleno svijetlo da pratimo njihove tekme na njihovom topiku. Play by play 1 1 4
Dankan Ajdaho Posted Wednesday at 20:12 Posted Wednesday at 20:12 (edited) No, da se vratimo na temu. Protiv bilo kog protivnika sa dobrim fizikalijama i koji igra čvrsto Luka, Nedara i Daum na parketu su put u propast. Tu je negde i Petrušev, ali on makar nešto kompenzira u napadu, pa nije tolilka tragedija što u odbrani ne može ni da prdne. BTW, gledao sam daleko lošije igrače od Nedovića, ali sa tako luzerskim mentalitetom, koji tako očigledno skidaju gaće kada osete tvrdo, e to nisam nikada. Edited Wednesday at 20:14 by Dankan Ajdaho 1 3
Eleniko Posted Wednesday at 20:13 Posted Wednesday at 20:13 (edited) @MiddleClass +1 kako da zasereš topik sledeće utakmice košarkaškog kluba za koji navijaš a da tamo ništa ni ne napišeš pokazna vežba Edited Wednesday at 20:14 by Eleniko 1 1
garmonbozia Posted Wednesday at 20:18 Posted Wednesday at 20:18 8 minutes ago, MiddleClass said: Odlicno. Sad imamo zeleno svijetlo da pratimo njihove tekme na njihovom topiku. Play by play 7
Valk Posted Wednesday at 20:21 Posted Wednesday at 20:21 Nije zabranjeno postovanje na komšijskim topicima, dokle god je u skladu s pravilima i nije isključivo u cilju flejma ili vređanja. Sad sam počistila temu od ličnih preganjanja i smatrajte se opomenutim. Nemojte da bude posle kao Larkin Kalini "nisam hteo." 2 1 1 1
Maximili Posted Wednesday at 20:21 Posted Wednesday at 20:21 (edited) Bez šale stvarno je zanimljiva ova sezona Partizana za praćenje.. Neobična kosarka Edit- Valk, u istom smo trenutku poštovali.. ne bi inače posle ovog upozorenja... Najbolje i obrisi ovu moju poruku, ja numijem Edited Wednesday at 20:26 by Maximili
Recommended Posts