December 18, 2024Dec 18 1 minute ago, Eleniko said: što je najgore slažem se tj siguran sam da ćete sa vašim hokejaškim basketom ove da podavite u bosforu ki mačiće
December 18, 2024Dec 18 Popular Post Što se tiče Kaliniceve reakcije, uopšte se ne može svrstati kao ulicarska, u fazonu Lideja.. Kalina ga nije udario šakom niti rukom.. jednostavno je ušao malo jače ramenom u duel i to je bilo dovoljno da ovaj završi na patosu.. stvar je u tome da je Kalina mnogo snažniji i ovaj nije mogao da istrpi duel.. Ima li pravo Kalina da bude snažniji? Naravno da ima
December 18, 2024Dec 18 Jedino mi krivo zbog sudjenja, ne pamtim da smo imali bolje na strani, mozda i uopste
December 18, 2024Dec 18 2 minutes ago, ubibobi said: Šta sam propustio?!? razguzili smo turke 30 razlike tamo
December 18, 2024Dec 18 2 minutes ago, Maximili said: Što se tiče Kaliniceve reakcije, uopšte se ne može svrstati kao ulicarska, u fazonu Lideja.. Kalina ga nije udario šakom niti rukom.. jednostavno je ušao malo jače ramenom u duel i to je bilo dovoljno da ovaj završi na patosu.. stvar je u tome da je Kalina mnogo snažniji i ovaj nije mogao da istrpi duel.. Ima li pravo Kalina da bude snažniji? Naravno da ima Što su onda svirali nesportsku ako je samo ušao malo jače ramenom u duel? Pokralo Kalinu?
December 18, 2024Dec 18 Popular Post Jbt Kalinic i Larkin su vec zaboravili na to, a vi cete da drljate do petka ovu temu
December 18, 2024Dec 18 možda nije trenutak s obzirom na ovaj masivni circle jerk komšija na temi koja im ne pripada samo bi primetio da je ivo petović bio u pravu da je ipak 5 prirodna pozicija petruševa ovo večeras je između ostalog i propalo jer ga je pomerio na 4.
December 18, 2024Dec 18 Odlicno. Sad imamo zeleno svijetlo da pratimo njihove tekme na njihovom topiku. Play by play
December 18, 2024Dec 18 No, da se vratimo na temu. Protiv bilo kog protivnika sa dobrim fizikalijama i koji igra čvrsto Luka, Nedara i Daum na parketu su put u propast. Tu je negde i Petrušev, ali on makar nešto kompenzira u napadu, pa nije tolilka tragedija što u odbrani ne može ni da prdne. BTW, gledao sam daleko lošije igrače od Nedovića, ali sa tako luzerskim mentalitetom, koji tako očigledno skidaju gaće kada osete tvrdo, e to nisam nikada. Edited December 18, 2024Dec 18 by Dankan Ajdaho
December 18, 2024Dec 18 @MiddleClass +1 kako da zasereš topik sledeće utakmice košarkaškog kluba za koji navijaš a da tamo ništa ni ne napišeš pokazna vežba Edited December 18, 2024Dec 18 by Eleniko
December 18, 2024Dec 18 8 minutes ago, MiddleClass said: Odlicno. Sad imamo zeleno svijetlo da pratimo njihove tekme na njihovom topiku. Play by play
December 18, 2024Dec 18 Nije zabranjeno postovanje na komšijskim topicima, dokle god je u skladu s pravilima i nije isključivo u cilju flejma ili vređanja. Sad sam počistila temu od ličnih preganjanja i smatrajte se opomenutim. Nemojte da bude posle kao Larkin Kalini "nisam hteo."
December 18, 2024Dec 18 Bez šale stvarno je zanimljiva ova sezona Partizana za praćenje.. Neobična kosarka Edit- Valk, u istom smo trenutku poštovali.. ne bi inače posle ovog upozorenja... Najbolje i obrisi ovu moju poruku, ja numijem Edited December 18, 2024Dec 18 by Maximili