Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Eleniko said:

što je najgore slažem se tj siguran sam da ćete sa vašim hokejaškim basketom ove da podavite u bosforu ki mačiće

Run Away Go Go Go GIF

Fetch Mean Girls GIF

Posted

moje govno isto lepše miriše od tuđeg

• +1 1
Posted

Jedino mi krivo zbog sudjenja, ne pamtim da smo imali bolje na strani, mozda i uopste :cry:

• +1 1
Posted
2 minutes ago, ubibobi said:

Šta sam propustio?!? :mellow:

razguzili smo turke 30 razlike tamo

Tv Show Lol GIF by HULU

• Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, Maximili said:

Što se tiče Kaliniceve reakcije, uopšte se ne može svrstati kao ulicarska, u fazonu Lideja.. Kalina ga nije udario šakom niti rukom.. jednostavno je ušao malo jače ramenom u duel i to je bilo dovoljno da ovaj završi na patosu..  stvar je u tome da je Kalina mnogo snažniji i ovaj nije mogao da istrpi duel.. 

Ima li pravo Kalina da bude snažniji? Naravno da ima

Što su onda svirali nesportsku ako je samo ušao malo jače ramenom u duel? Pokralo Kalinu?

• +1 1
Posted

možda nije trenutak s obzirom na ovaj masivni circle jerk komšija na temi koja im ne pripada

samo bi primetio da je ivo petović bio u pravu da je ipak 5 prirodna pozicija petruševa

ovo večeras je između ostalog i propalo jer ga je pomerio na 4.

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

Odlicno. Sad imamo zeleno svijetlo da pratimo njihove tekme na njihovom topiku. Play by play :fantom:

• +1 1
  • Tužno 1
  • Vojvodo,serdare 4
Posted (edited)

No, da se vratimo na temu. Protiv bilo kog protivnika sa dobrim fizikalijama i koji igra čvrsto Luka, Nedara i Daum na parketu su put u propast.

Tu je negde i Petrušev, ali on makar nešto kompenzira u napadu, pa nije tolilka tragedija što u odbrani ne može ni da prdne.

BTW, gledao sam daleko lošije igrače od Nedovića, ali sa tako luzerskim mentalitetom, koji tako očigledno skidaju gaće kada osete tvrdo, e to nisam nikada. 

Edited by Dankan Ajdaho
  • +1 1
  • -1 3
Posted (edited)

@MiddleClass

+1

kako da zasereš topik sledeće utakmice košarkaškog kluba za koji navijaš a da tamo ništa ni ne napišeš

pokazna vežba

Edited by Eleniko
  • +1 1
  • Tužno 1
Posted
8 minutes ago, MiddleClass said:

Odlicno. Sad imamo zeleno svijetlo da pratimo njihove tekme na njihovom topiku. Play by play :fantom:

image.png.c229372884eeac1ae593a08abe516e36.png

• Haha 7
Posted

Nije zabranjeno postovanje na komšijskim topicima, dokle god je u skladu s pravilima i nije isključivo u cilju flejma ili vređanja.

Sad sam počistila temu od ličnih preganjanja i smatrajte se opomenutim. Nemojte da bude posle kao Larkin Kalini "nisam hteo."

• +1 2
  • Hvala 1
  • -1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted (edited)

Bez šale stvarno je zanimljiva ova sezona Partizana za praćenje.. Neobična kosarka

Edit- Valk, u istom smo trenutku poštovali.. ne bi inače posle ovog upozorenja...

Najbolje i obrisi ovu moju poruku, ja numijem :)

Edited by Maximili