Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Dobro je ima i ta druga utakmica ,ne mogu više da se nerviram ,pogledaću na kraju rezultat konacni.

Na kraju će nas i naguziti preko 10 razlike .

• Replies 14.3k
  • Views 691.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Ode stopalo, jao jbt

U zadnje vreme sam video dve NBA kripl fajt kompilacije, nadam se da niko nece iz ovog meca praviti nesto slicno jer ima tonu materijala

-7, gotovo je ovo

Auuu povreda Dobrica :isuse:

Kako nam bre uvek malo fali da krenemo napred i prelomimo sa par pobeda ,jebeno uvek .

ok iskrenuo zglob, stao na nogu Kaliniću, nije strašno

2 minutes ago, elementary said:

Dobro je ima i ta druga utakmica ,ne mogu više da se nerviram ,pogledaću na kraju rezultat konacni.

Na kraju će nas i naguziti preko 10 razlike .

Ma gledaj, može ovde momentum da se preokrene. Sedim na ruci da mi utrne dok pišem ovo, ali mora Jago. Baš je borba sa životom u napadu.

Edited by kralj

Sad će Gidra da stavi 3 trojke i vrati nas

1 minute ago, kralj said:

Ma gledaj, može ovde momentum da se preokrene. Sedim na ruci da mi utrne dok pišem ovo, ali mora Jago. Baš je borb sa životom u napadu.

Ma moze ali ne mogu da se nerviram .

Vidis da kos samo slučajno možemo dati.

Edited by elementary

3 minutes ago, Heaviside said:

Vraćaj startnu petorku dok još ima nade, samo tada smo delovali pristojno

sfero klasik, za poslednja 3 minuta i pobedu.

Teo fali jbg. Ne moze Kodi da nas razmrda

Na sledecem treningu da se vezbaju dodavanja.
Stanu igraci jedan naspram drugog i pocnu, prvo pas s grudi na grudi s obe ruke, pa s levom, pa s desnom.. pa onda pas o zemlju i tako dalje.

Fali nekoliko genijalnih asistencija Znamo Već Koga, ali plašim se da je njemu zabranjen ulaz ovde.

brate šta rade, nerealno 

Vodiš 30 minuta i sve prospeš u par minuta zadnje četvrtine .