December 16, 2024Dec 16 15 hours ago, assignment said: Da, osim povratka Bolomboja, kao i uvek u ABA sa pola koncetracije i četvrtinu energije. Biće zanimljivo videti koliko mu dugo treba da bude onaj stari... Vidim sledeće kolo sa grobarima u Aba Znaci, za dva kola skacemo sa treceg ili kog vec mesta i situacije gde je sve izgubljeno i nema prednosti domaceg terena u finalu, na prvo 😁
December 16, 2024Dec 16 14 hours ago, Eleniko said: grobosi ulaze u seriju, mmw Misliš seriju poraza? Nije da nije poželjno sa moje strane, ali mislim da neće...
December 16, 2024Dec 16 23 minutes ago, uini said: kako bi izgledao sferopulos kada bi imao rep dushka ivanovica: Kao mlađi Stiven Segal
December 16, 2024Dec 16 Uskoro će pomahnitali diktator da počne da ih šalje i na stoni tenis za svaki slučaj
December 16, 2024Dec 16 Ko li će duže ostati vjerniji žvalavom, murija/žandari ili ovi klošari? Mrtva trka za najveće jadnike države Srbije.
December 16, 2024Dec 16 2 minutes ago, James Marshall said: murija/žandari ili ovi klošari? U cemu je razlika?
December 16, 2024Dec 16 12 hours ago, assignment said: Misliš seriju poraza? Nije da nije poželjno sa moje strane, ali mislim da neće... Robia tempira formu za maj