Hele Posted December 16 Posted December 16 15 hours ago, assignment said: Da, osim povratka Bolomboja, kao i uvek u ABA sa pola koncetracije i četvrtinu energije. Biće zanimljivo videti koliko mu dugo treba da bude onaj stari... Vidim sledeće kolo sa grobarima u Aba Znaci, za dva kola skacemo sa treceg ili kog vec mesta i situacije gde je sve izgubljeno i nema prednosti domaceg terena u finalu, na prvo 😁 5
uini Posted December 16 Posted December 16 kako bi izgledao sferopulos kada bi imao rep dushka ivanovica: 1 2
assignment Posted December 16 Posted December 16 14 hours ago, Eleniko said: grobosi ulaze u seriju, mmw Misliš seriju poraza? Nije da nije poželjno sa moje strane, ali mislim da neće...
assignment Posted December 16 Posted December 16 23 minutes ago, uini said: kako bi izgledao sferopulos kada bi imao rep dushka ivanovica: Kao mlađi Stiven Segal 2
Nikodije Posted December 16 Posted December 16 Uskoro će pomahnitali diktator da počne da ih šalje i na stoni tenis za svaki slučaj 2
James Marshall Posted December 16 Posted December 16 Ko li će duže ostati vjerniji žvalavom, murija/žandari ili ovi klošari? Mrtva trka za najveće jadnike države Srbije. 3
Hele Posted December 16 Posted December 16 2 minutes ago, James Marshall said: murija/žandari ili ovi klošari? U cemu je razlika? 3
VoodooDerina Posted December 16 Posted December 16 Jer oni nikada ne odustaju od svojih principa! Zašto? Zato!! 3
Eleniko Posted December 16 Posted December 16 12 hours ago, assignment said: Misliš seriju poraza? Nije da nije poželjno sa moje strane, ali mislim da neće... Robia tempira formu za maj
MiddleClass Posted Tuesday at 12:31 Posted Tuesday at 12:31 Prvo mjesto je u pitanju, moraju se tenderlije vratiti 1
MiddleClass Posted Tuesday at 13:19 Posted Tuesday at 13:19 Teo i Lazic van stroja. Posle se pitate sta ce nam 16 igraca
Recommended Posts