kralj Posted December 15 Posted December 15 Nisam gledao početak, igrao je 5 minuta. Jeziv ambijent, nema 15 ljudi. Ovi ni devojku numeju da navataju, nemaju drugare. 2
Valk Posted December 15 Posted December 15 53 minutes ago, MeanM@ said: Jel se u Podgorici bese povredio Bolomboj? proklizao na znojavom parketu Morače. Užasno gostovanje, užasna utakmica, gadni navijači, Bolomboj se povredi... Još samo da smo izgubili pa da bude kompletno sranje. 1
Nikodije Posted December 15 Posted December 15 (edited) Inače tribina preko puta kamere zatvorena za publiku zbog problema sa krovom, tj strahom od mogućeg obrušavanja istog. Edited December 15 by Nikodije 1 1
kralj Posted December 15 Posted December 15 Kako je popizdeo Sfero. Gromovi sa Olimpa mu sevaju iznad glave.
kralj Posted December 15 Posted December 15 Just now, sigurnost said: Nemanji malo duva promaja. Daum je kriminal ovo što gledam. U prvom mi kažu bio najbolji.
sigurnost Posted December 15 Posted December 15 Koliko preuzimanja imaju smisla kad je Bolomboj u igri.
Valk Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, kralj said: Kako je popizdeo Sfero. Gromovi sa Olimpa mu sevaju iznad glave. što? vidim na rezultatima da je solidna razlika za nas. glupiraju se? nemam Arenu a mrzi me sad na kraju da jurim link.
sigurnost Posted December 15 Posted December 15 1 minute ago, Valk said: što? vidim na rezultatima da je solidna razlika za nas. glupiraju se? nemam Arenu a mrzi me sad na kraju da jurim link. Sa 17 prišli na 7.
Valk Posted December 15 Posted December 15 3 minutes ago, sigurnost said: Sa 17 prišli na 7. vidim gotovo sad. velika razlika u 3. i 4. četvrtini, ko nam je bio u petorci kad je krenuo raspad? mislim, nema veze, bitna je pobeda a i moraju da se odmore ljudi koji su izneli Oly prekjuče. povratak Bolomboja je hajlajt dana
assignment Posted December 15 Posted December 15 (edited) Da, osim povratka Bolomboja, kao i uvek u ABA sa pola koncetracije i četvrtinu energije. Biće zanimljivo videti koliko mu dugo treba da bude onaj stari... Vidim sledeće kolo sa grobarima u Aba Edited December 15 by assignment
Ratamahatta Posted December 15 Posted December 15 Au volem sto se vratio Bboy Spremte se spremte, za mesec dana krecemo kurcom da rusimo saksije svima i svugde 3 1 1
Ratamahatta Posted December 15 Posted December 15 (edited) A evo je i jos jedna titula Edited December 15 by Ratamahatta 1 3
Recommended Posts