Arthur Kirkland Posted December 14 Posted December 14 9 hours ago, *edited by mod said: Vi cigani ne možete bez nekog crnog Džona sa dredovima pa Bog. Kakav je to roster ako se nema neki energy king 1
Arthur Kirkland Posted December 14 Posted December 14 11 hours ago, Nikodije said: Usto iz ladne grobine. Btw nije lud Radonja što je svojevremeno igrao sa Dedom na 5. Kada su on i Kalina večeras izašli na 4 i 5 u 4/4 znao sam da su atinski cigani otpisani. I pored ogromnog niza mana koje ima kao kosarkas dok mi kljuca jetru ovih par godina u EL , ima jedna stvar koja me svaki put iznova odusevljava kod Dede ( ne mislim na BB IQ ). Ta pribranost i ledenost u odsudnim momentima utakmice, uvek se nekako nadje gde treba da onako kljakav pokupi skok, postavi za faul u napadu,odbrani nekog na postu, iznudi faul, strpa trojku iz coska. Nije slucajnost ( i pored dobrog matchupa koji je imao u Ledeju ) sto je bio smrt za Partizan i Buducnost tamo iza Lazareve subote ili oko Sretenja. Cudan spoj kosarkaskih osobina velikih igraca i rekreativca iz biznis lige 3
Eleniko Posted December 14 Posted December 14 niste normalni majke mi, jel ste vi ikad videli kako je igrao u rusiji sa švedom?
Nikodije Posted December 14 Posted December 14 (edited) 41 minutes ago, kralj said: Mogu i 10 igrača da se povrede pa se ne pravi tim od 22 seniora. Povrede se premoste selekcijom igrača koji mogu da igraju na više pozicija, eventualno doselekcijom kao kad smo prošle godine doveli veselog Smarta. Jako su retki ljudi koji će kao Dobrić da svaku drugu utakmicu budu u sastavu i da uđu kao specijalci za udaranje blokova i bacanje u reklame. A ne bih isključio i da njemu strpljenje ne popusti kad opet ne bude igrao u 2 vezane utakmice. I sa bratom Gidrom smo izgleda u tom smislu imali sreće. Svejedno, to se tako ne radi. Plus teško je igrati u ovom ritmu sa veteranskim timom. U prvih 12 dvojica su nam ispod 30 godina. Naravno da će se povređivati i neće moći da drže formu. Juče NN dobar jer je odmorio 10 dana od neke nove misteriozne povrede pa je igrao na svežinu, ali sve bi to bilo lakše kada bi se selektirao tim od ljudi u naponu snage, sa tek pokojim veteranom. Edited December 14 by Nikodije
Mil@n Posted December 14 Posted December 14 Just now, Nikodije said: Juče NN dobar jer je odmorio 10 dana od neke nove misteriozne povrede pa je igrao na svežinu Haha, mora da se nađe neko "opravdanje" kada NN odigra dobro. Prosto, ne može da odigra dobro jer je odigrao dobro. 4
Nikodije Posted December 14 Posted December 14 Just now, Mil@n said: Haha, mora da se nađe neko "opravdanje" kada NN odigra dobro. Prosto, ne može da odigra dobro jer je odigrao dobro. Nije opravdanje nego objašnjenje.
kralj Posted December 14 Posted December 14 14 minutes ago, Nikodije said: Plus teško je igrati u ovom ritmu sa veteranskim timom. U prvih 12 dvojica su nam ispod 30 godina. Naravno da će se povređivati i neće moći da drže formu. Juče NN dobar jer je odmorio 10 dana od neke nove misteriozne povrede pa je igrao na svežinu, ali sve bi to bilo lakše kada bi se selektirao tim od ljudi u naponu snage, sa tek pokojim veteranom. Ok, ali onda ne praviš tim od povredama skolnih veterana kojima treba 10 dana oporavka.
MiddleClass Posted December 14 Posted December 14 Jbt, Oli je starija ekipa od nas (ludi Zex) pa ih ovdje ppp proglasava za f4 ekipu. 2
Miki_belavista Posted December 14 Posted December 14 1 hour ago, kralj said: Mogu i 10 igrača da se povrede pa se ne pravi tim od 22 seniora. Povrede se premoste selekcijom igrača koji mogu da igraju na više pozicija, eventualno doselekcijom kao kad smo prošle godine doveli veselog Smarta. Jako su retki ljudi koji će kao Dobrić da svaku drugu utakmicu budu u sastavu i da uđu kao specijalci za udaranje blokova i bacanje u reklame. A ne bih isključio i da njemu strpljenje ne popusti kad opet ne bude igrao u 2 vezane utakmice. I sa bratom Gidrom smo izgleda u tom smislu imali sreće. Svejedno, to se tako ne radi. nazalost nema bas talentovanih juniora za prvi tim.
uini Posted December 14 Posted December 14 ma kakvi juniori ako juris euroleague plej of, nismo u 2016oj vise. 2
Nikodije Posted December 14 Posted December 14 3 minutes ago, uini said: ma kakvi juniori ako juris euroleague plej of, nismo u 2016oj vise. Može ako nije fizički debelo inferioran. Mnogo mi je žao što se mali Top povredio, verujem da je apsolutno mogao da igra EL
MiddleClass Posted December 14 Posted December 14 (edited) 1 hour ago, Mil@n said: Haha, mora da se nađe neko "opravdanje" kada NN odigra dobro. Prosto, ne može da odigra dobro jer je odigrao dobro. Kako nisi oguglao na to. Uhvatili smo Fener, Monako i Oli u losoj formi, uhvatili smo Pariz u prvom kolu dok se nije uigrao, Bajern se rano predao. Nedovic moze da igra jednom u 10 dana, Teo bivsi igrac, Mitar, Deda i Dobric evrokup igraci, CMM kamenjar, Daum fiba lš nivo... Sfero treba da ide, Radonja da se vrati. Zao mi je sto ste moji, a ne navijaci nekog naseg neprijatelja Edited December 14 by MiddleClass 7 1
Popular Post sigurnost Posted December 14 Popular Post Posted December 14 I Nemanja ima nešto da kaže. Inače, malo se priča koliko je juče dobro odigrao. 6 4 1
Mil@n Posted December 14 Posted December 14 3 hours ago, Nikodije said: Nije opravdanje nego objašnjenje. Kapiram, kapiram... EL je takvo takmičenje i Olimpijakos takav tim da je dosta da se pojaviš svež i 20 poena se sami ubace...
Dankan Ajdaho Posted December 14 Posted December 14 Ima tu delimične poente, nama leže svi protivnici koji igraju pozicion, spor napad i obratno.
Recommended Posts