Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

ja sam na predmetnom topiku napisao svoju odu sferu za tu postavku naše 2 četvorke protiv njihove 3 a bez ijednog centra na terenu na obe strane.

• Replies 14.3k
  • Views 692k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Deda prosle godine kad je dobio ono podbacivanje protiv Ledaya i uzo one ofanzivne skokove i pogodio bacanja

Podsetio me na onog krokodila/aligatora na Palicu, mislis da je mrtav dok mu ne bacis smoki, kad bacis ovaj sadzga u milisekundi sve 

A kako je tek jednom čuvao lažnog popa Mirotija, ovaj bukvalno nije video koš.

Čak mislim da su u sezoni 21/22 Deda i Kalina bili u samom vrhu EL u defanzivi ispod koša.

Mitar se pre prve povrede proslavio i nametnuo na onoj tekmi u Vitoriji (prva nasa pobeda u ovoj EL) kad je cuvao Nocionija, bukvalno ga je gumicom obriso

Edited by Ratamahatta

Au Boce kad vidi 

1 hour ago, Nikodije said:

Braun treći je simpa glava ali nije nam trebao. Ali tako je to na Malom Kalemegdanu. Desi se neka povreda ili neplanirani poraz i odmah krene frka i panika i listanje kataloga u potrazi za spasiocem. Ovo što je igralo večeras + Petrušev i Bolomboj je sasvim dovoljno.

Vi cigani ne možete bez nekog crnog Džona sa dredovima pa Bog.

Edited by *edited by mod

Bio je onaj mrsavi snup dog centar s dredovima kod picke celave 2, da ga jebem ne mogu da se setim kako se zove. Posle je najuren, pa doveden Noko umesto njega

Taman na vreme za Radonjinu zetvu trofeja. To je ona prva korona sezona kad nas je Olimpijakos opljackao ovde, nisam gledo basket jedno 6 meseci 

Lojd, MJK i kompanija, najbezvezniji EL roster Zvezde do sada. Bili su tu jos Radanov, Dzoni Obrajant, onaj spanski Filip Covic iz Kazanja...

I naravno 1 zlatni mim iz tog doba

9dq9hb.jpg

Edited by Ratamahatta

image.thumb.png.4bdfbb105b765b24aa44dcbddc79aa2e.png

image.png.a22c44175d9619718d2bd01a78729b30.png

4 hours ago, Ratamahatta said:

Bio je onaj mrsavi snup dog centar s dredovima kod picke celave 2, da ga jebem ne mogu da se setim kako se zove. Posle je najuren, pa doveden Noko umesto njega

Taman na vreme za Radonjinu zetvu trofeja. To je ona prva korona sezona kad nas je Olimpijakos opljackao ovde, nisam gledo basket jedno 6 meseci 

Lojd, MJK i kompanija, najbezvezniji EL roster Zvezde do sada. Bili su tu jos Radanov, Dzoni Obrajant, onaj spanski Filip Covic iz Kazanja...

I naravno 1 zlatni mim iz tog doba

9dq9hb.jpg

Emanuel Teri. Pokidao protiv CSKA.

Uvek je lepo dobiti bracu pogotovo kada "delije" navijaju za njih.

Svaka cast onom ko je uneo transparent UBICE. Ali naravno odmah su sektassi reagovali ali i to je pocetak.

P.S.

image.png.cdba3b96c08167d6e9c69d11211e187b.png

P.P.S. prvih 5 timova smo dobili.

Pre ocekujem pobedu kod pokojne Barselone nego u Istanbulu. Bila bi fantazija zavrsiti godinu sa 10 pobeda.

43 minutes ago, Defunctus said:

Pre ocekujem pobedu kod pokojne Barselone nego u Istanbulu. Bila bi fantazija zavrsiti godinu sa 10 pobeda.

nemoj mi to razdvajat, zašto ne obe

:covid19:

10 hours ago, Ratamahatta said:

Bice jos povreda i umora, bolje da smo debeli nego tanki 

svake nedelje nam neko ne treba ili nije dovoljno dobar (pa nam ne treba); svake druge nedelje neko od njih isporuci u okviru svoje uloge.

Mogu i 10 igrača da se povrede pa se ne pravi tim od 22 seniora. Povrede se premoste selekcijom igrača koji mogu da igraju na više pozicija, eventualno doselekcijom kao kad smo prošle godine doveli veselog Smarta. 

Jako su retki ljudi koji će kao Dobrić da svaku drugu utakmicu budu u sastavu i da uđu kao specijalci za udaranje blokova i bacanje u reklame. A ne bih isključio i da njemu strpljenje ne popusti kad opet ne bude igrao u 2 vezane utakmice.

I sa bratom Gidrom smo izgleda u tom smislu imali sreće. Svejedno, to se tako ne radi.