Dankan Ajdaho Posted December 13 Posted December 13 Najbednija "navijačka" grupa u poznatom univerzumu. A i u nepoznatom. 3 1
ubibobi Posted December 13 Posted December 13 44 minutes ago, *edited by mod said: Čestitke, strasna pobeda iz kategorije unapred upisanih poraza. Verovatno najvažnija vaša pobeda ove sezone. Tako se to radi kolega, eh kad se samo setim optužbi da smo mi svoju namestili protiv panate ali nemamo svi istu širinu jbg 1
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 a šta kažu za JB3? inače je bio epski izlazak JB3 na teren, on ima dredove i ove cviše za plivanje kao moneke i na glavi neku belu kapetinu koja mu se vuče do stomaka kao jamiroquai u tom trenutku bilo neko masivno navijanje, on se primio u krenuo ruke gore u tom trenutku raja kreće da skandira bolomboju koji je pored njega a obojica bukvalno svršavaju biće to jedna velika ljubav, samo da ga posluži zdravlje i dug život 6
Nikodije Posted December 13 Posted December 13 Ne znam kako je Ultra kop zaključio da se "ubice" odnosi na njihovog šefa i zašto imaju takvo mišljenje o svom šefu. Možda neke insajd informacije. Lepa utakmica, nisam očekivao ovakvo rutiniranje Ciganijakosa. Realno su odigrali kurtonsku utakmicu, a i bio je red da jednom tako odigraju protiv nas. 9
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 22 minutes ago, ubibobi said: Tako se to radi kolega, eh kad se samo setim optužbi da smo mi svoju namestili protiv panate ali nemamo svi istu širinu jbg što, ja sam uvek prvi da uperim prstom u sumnjivu utakmicu pa tako i ovu večeras... ortak i ja smo na 3 min pre kraja počeli da kenjamo kako je ciganjikos rano počeo da pakuje play off tabelu i više im radi da mi prođemo nego ovi što su ispod druge crvene linije /no pun intended/....
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 e i pre nego što se odjavim sa ove tekme bio je totalno epic moment kada su oba trenera povukli centre sa terena zvezda je ostala sa 2 četvorke - kalina i deda - protiv 3 četvorke olyja - papanik vulgarče i piters obožavam tu small ball indijanštinu i tu smo ih razbili, papanik je zreo za penziju realno inače mi se tokom 2/2 razvila teorija da plavšić ma kako mi gledali na to ipak ima ulogu u timu večeras je služio da glupostima iscrpi milutinova tako da je kraj utakmice ovaj presedeo na klupi 2
Nikodije Posted December 13 Posted December 13 54 minutes ago, Eleniko said: a šta kažu za JB3? inače je bio epski izlazak JB3 na teren, on ima dredove i ove cviše za plivanje kao moneke i na glavi neku belu kapetinu koja mu se vuče do stomaka kao jamiroquai u tom trenutku bilo neko masivno navijanje, on se primio u krenuo ruke gore u tom trenutku raja kreće da skandira bolomboju koji je pored njega a obojica bukvalno svršavaju biće to jedna velika ljubav, samo da ga posluži zdravlje i dug život Braun treći je simpa glava ali nije nam trebao. Ali tako je to na Malom Kalemegdanu. Desi se neka povreda ili neplanirani poraz i odmah krene frka i panika i listanje kataloga u potrazi za spasiocem. Ovo što je igralo večeras + Petrušev i Bolomboj je sasvim dovoljno. 1
Ratamahatta Posted December 13 Posted December 13 Bice jos povreda i umora, bolje da smo debeli nego tanki 1 1
Nikodije Posted December 13 Posted December 13 1 minute ago, Eleniko said: dugačka je sezona, neće se baci. 1 minute ago, Ratamahatta said: Bice jos povreda i umora, bolje da smo debeli nego tanki Znam da je nelogično, ali za timsku dinamiku i koheziju bolje je imati manjak nego višak igrača.
Ratamahatta Posted December 13 Posted December 13 (edited) Tacno, ali je to pilo vode u prethodnom formatu EL kad je sezona imala nekad i po 20 utakmica manje nego danas Ovako kad su svi zdravi, odma bude di je Dobric?! Ako se povrede Kalenic, Petrusev ili CMM upascemo opet u dubok jendek. Dok se svi vrate, ti imas 1-5 u mesec dana i to je to sto se ambicija tice Edited December 13 by Ratamahatta 1 1
Nikodije Posted December 13 Posted December 13 (edited) 3 minutes ago, Eleniko said: čuj dobrić nego di je deda Usto iz ladne grobine. Btw nije lud Radonja što je svojevremeno igrao sa Dedom na 5. Kada su on i Kalina večeras izašli na 4 i 5 u 4/4 znao sam da su atinski cigani otpisani. Edited December 13 by Nikodije 1
Recommended Posts