Ratamahatta Posted December 13 Posted December 13 (edited) 2 minutes ago, kralj said: Posvetiti bratu Lotermozeru. Namestiti mu neku opajdaru od 13 godina koja izgleda kao da ima 19 i da vadimo opet onaj smrt sa sekirom mim sa licem bivseg precednika Edited December 13 by Ratamahatta
Valk Posted December 13 Posted December 13 Paris ✔️ Monaco ✔️ Bayern ✔️ Fener ✔️ Oly ✔️ Tako mi to 4 1
Mil@n Posted December 13 Posted December 13 Deda je stvarno odigrao bogovski, šteta što znamo da do kraja sezone ništa ovakvo nećemo videti Šalim se naravno, kapa dole, sve u jako bitnim momentima. Ali utisak utakmice mi je Gidra koji je kao malo dete srećan i zbog pobede i zbog Davidovca, dajte mu doživotni ugovor...... 7
Frank Pembleton Posted December 13 Posted December 13 Jel ovo Oly himna? Pa da li su normalni! Čemu ovo?
Ratamahatta Posted December 13 Posted December 13 (edited) Nemanja Yagonjic! Evo ga i Wyclef Jean Edited December 13 by Ratamahatta
kralj Posted December 13 Posted December 13 Just now, Ratamahatta said: Namestiti mu neku opajdaru od 13 godina koja izgleda kao da ima 19 i da vadimo opet onaj smrt sa sekirom mim Ne mogu oni nas da kradu koliko mi imamo Tom Fordova u šteku. 4 1
uini Posted December 13 Posted December 13 4 minutes ago, Mil@n said: Deda je stvarno odigrao bogovski, šteta što znamo da do kraja sezone ništa ovakvo nećemo videti naslov se sam piše BRAUN OSLEPEO OD DEDINE RAPSODIJE 5
Ratamahatta Posted December 13 Posted December 13 CMM, Kalenic, Deda i Neda Kako bi bilo divno osvojiti i Konstantinopolj, nikad nismo tukli tursku Cedevitu tamo. Ostali su jos oni i Barsa, sve ostalo smo uzeli na strani bar jednom Bice 5 na 8, alli tu je i Petrus, sve je moguce. Jebote svi su ili jaki ili u formi, neverovatna sezona u EL 3
hrkljush boys_2 Posted December 13 Posted December 13 Odlična utakmica, bitna pobjeda, Sve česttike momcima, Kalina naravno pobjednik, Kodi bratina asistira, Prlo ndavidobvac odradio onu svoju epizodu kad donosi pobjedu, ma svi ko bombonice. 2
Ratamahatta Posted December 13 Posted December 13 (edited) A sad delikates, rajkodlbsc cikago Ali nazalost prvo Kroket i Tabs Edited December 13 by Ratamahatta 3
kralj Posted December 13 Posted December 13 1 minute ago, Ratamahatta said: A sad delikates, rajkodlbsc cikago Ni prineti iščekivanju Kuzminog jesamvamrekoizma glede Dede.
Recommended Posts