Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

2 minutes ago, kralj said:

Posvetiti bratu Lotermozeru.

Namestiti mu neku opajdaru od 13 godina koja izgleda kao da ima 19 i da vadimo opet onaj smrt sa sekirom mim sa licem bivseg precednika

Edited by Ratamahatta

• Replies 14.3k
  • Views 692.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Paris ✔️

Monaco ✔️

Bayern ✔️

Fener ✔️

Oly ✔️

Tako mi to

Deda je stvarno odigrao bogovski, šteta što znamo da do kraja sezone ništa ovakvo nećemo videti :D 

Šalim se naravno, kapa dole, sve u jako bitnim momentima.

Ali utisak utakmice mi je Gidra koji je kao malo dete srećan i zbog pobede i zbog Davidovca, dajte mu doživotni ugovor...... :wub:

Jel ovo Oly himna?

Pa da li su normalni!

Čemu ovo?

Nemanja Yagonjic! 

Evo ga i Wyclef Jean

Edited by Ratamahatta

Just now, Ratamahatta said:

Namestiti mu neku opajdaru od 13 godina koja izgleda kao da ima 19 i da vadimo opet onaj smrt sa sekirom mim

Ne mogu oni nas da kradu koliko mi imamo Tom Fordova u šteku.

Fudbalskim recnikom, obezbedili smo prolece

4 minutes ago, Mil@n said:

Deda je stvarno odigrao bogovski, šteta što znamo da do kraja sezone ništa ovakvo nećemo videti :D 

naslov se sam piše

BRAUN OSLEPEO OD DEDINE RAPSODIJE

CMM, Kalenic, Deda i Neda :ziga:

Kako bi bilo divno osvojiti i Konstantinopolj, nikad nismo tukli tursku Cedevitu tamo. Ostali su jos oni i Barsa, sve ostalo smo uzeli na strani bar jednom

Bice 5 na 8, alli tu je i Petrus, sve je moguce. 

Jebote svi su ili jaki ili u formi, neverovatna sezona u EL

Odlična utakmica, bitna pobjeda, Sve česttike momcima, Kalina naravno pobjednik, Kodi bratina asistira, Prlo ndavidobvac odradio onu svoju epizodu kad donosi pobjedu, ma svi ko bombonice.

A sad delikates, rajkodlbsc cikago

Ali nazalost prvo Kroket i Tabs

Edited by Ratamahatta

Svaka čast, čvrsto od početka i pametno. 

1 minute ago, Ratamahatta said:

A sad delikates, rajkodlbsc cikago

Ni prineti iščekivanju Kuzminog jesamvamrekoizma glede Dede.

Jagoslav :wub: