Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Ladno ima dvomotka na kojoj piše "UEFA mafia"

Posted
7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ali majmunčine maloumne koje se odazivaju kao Dileje™ pevaju Olimpijakosu🤣

Pa ima valjda mozga medju preostalih 15 k da iz inata krenu da nadglasavaju retarde. 

• +1 2
Posted (edited)
16 minutes ago, Eleniko said:

Retardacija u areni na vrhuncu, budale pevaju neku izdrkanu Oly pesmu protiv Pao. Gledam izbečene face oko mene i ne verujem gde sam 

Nista gluplje od tih klupskih bratimljenja. Sreća naša da PAOK neće skoro u EL.

Dobro se držite ako se sve uzme u obzir. Da je Plavšić 50% bolji bila bi jača prednost.

Edited by *edited by mod
Posted

Plavša ima fizikalije i neke košarkaške elemente, ali bolno ne oseća ovu igru. Sve deluje nabiflano, kao da na početku napada odluči šta će da uradi i drži se toga. U odbrani je još gori.

Posted

Pametan Hteo ,nije teo da igra u ovakvoj atmosferi 

• Haha 2
Posted
7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Mislim da je i grčke navijače blam

Bogumi nije, sad sam napušavao neke i pitao ga će njihova pravoslavna braća da dobiju ovakvo navijanje u Pireju, bilo je ono pa nije brate gejt 7 peva to vam urlaju i zvižde ovi obični, mrš bre cigani bedni

Posted
23 minutes ago, Mil@n said:

Sad sam upalio, bez brige, ekipa sa ovakvim dresovima kao Olijevi ne može da pobedi nikada. :evilsmile:

Saće daju gas u drugom i sve rešeno za 5 min. Nego da vidim gde će se izede nešto, od ovoga nema leba. Glava me zabolela...

Posted
2 minutes ago, kralj said:

Plavša ima fizikalije i neke košarkaške elemente, ali bolno ne oseća ovu igru. Sve deluje nabiflano, kao da na početku napada odluči šta će da uradi i drži se toga. U odbrani je još gori.

Neki igraci koji su u slicnoj situaciji (odsustvo talenta i razumevanja igre) uspevaju da imaju karijeru kroz opustenost i tu neku igru po sablonu hladne glave. On ne, tenzican je sav, jeziv tremaros.

Posted

Ma ja u principu nemam ništa protiv da se održava neka friendly konekcija, realno bolje i to nego da se mrze i jure po ulicama da se biju ili još gore.

Ali ovo tanananan OlimPijaKos ne mogu da shvatim, krindž.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, kralj said:

bolno ne oseća ovu igru

stvarno je nekakav skil ne uhvatiti nijedan skok za 13ipo minuta igre a onoliki si

• Haha 1
Posted
Just now, MiddleClass said:

Sipaj Nedo!

Bravo Ognjene!!

• +1 2
Posted

Op op!

Šta pije kafana?

Screenshot_20241213-213302.png.709570d47e41d2bca94fab8d793ee4bb.png

• +1 2
  • Wub 3
  • Haha 2
Posted

Koliko kosta ovaj Furnije, a usput i ne radi?

Posted
3 minutes ago, Valk said:

Tanananan OlimPijaKos 

A za tim sledi 

Tanananan Zvezda šampion