MeanM@ Posted December 13 Posted December 13 7 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ali majmunčine maloumne koje se odazivaju kao Dileje™ pevaju Olimpijakosu🤣 Pa ima valjda mozga medju preostalih 15 k da iz inata krenu da nadglasavaju retarde. 2
*edited by mod Posted December 13 Posted December 13 (edited) 16 minutes ago, Eleniko said: Retardacija u areni na vrhuncu, budale pevaju neku izdrkanu Oly pesmu protiv Pao. Gledam izbečene face oko mene i ne verujem gde sam Nista gluplje od tih klupskih bratimljenja. Sreća naša da PAOK neće skoro u EL. Dobro se držite ako se sve uzme u obzir. Da je Plavšić 50% bolji bila bi jača prednost. Edited December 13 by *edited by mod
kralj Posted December 13 Posted December 13 Plavša ima fizikalije i neke košarkaške elemente, ali bolno ne oseća ovu igru. Sve deluje nabiflano, kao da na početku napada odluči šta će da uradi i drži se toga. U odbrani je još gori.
Fakundo Sava Posted December 13 Posted December 13 Pametan Hteo ,nije teo da igra u ovakvoj atmosferi 2
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Mislim da je i grčke navijače blam Bogumi nije, sad sam napušavao neke i pitao ga će njihova pravoslavna braća da dobiju ovakvo navijanje u Pireju, bilo je ono pa nije brate gejt 7 peva to vam urlaju i zvižde ovi obični, mrš bre cigani bedni
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 23 minutes ago, Mil@n said: Sad sam upalio, bez brige, ekipa sa ovakvim dresovima kao Olijevi ne može da pobedi nikada. Saće daju gas u drugom i sve rešeno za 5 min. Nego da vidim gde će se izede nešto, od ovoga nema leba. Glava me zabolela...
Defunctus Posted December 13 Posted December 13 2 minutes ago, kralj said: Plavša ima fizikalije i neke košarkaške elemente, ali bolno ne oseća ovu igru. Sve deluje nabiflano, kao da na početku napada odluči šta će da uradi i drži se toga. U odbrani je još gori. Neki igraci koji su u slicnoj situaciji (odsustvo talenta i razumevanja igre) uspevaju da imaju karijeru kroz opustenost i tu neku igru po sablonu hladne glave. On ne, tenzican je sav, jeziv tremaros.
Valk Posted December 13 Posted December 13 Ma ja u principu nemam ništa protiv da se održava neka friendly konekcija, realno bolje i to nego da se mrze i jure po ulicama da se biju ili još gore. Ali ovo tanananan OlimPijaKos ne mogu da shvatim, krindž. 1
spaceploitator Posted December 13 Posted December 13 4 minutes ago, kralj said: bolno ne oseća ovu igru stvarno je nekakav skil ne uhvatiti nijedan skok za 13ipo minuta igre a onoliki si 1
Eleniko Posted December 13 Posted December 13 3 minutes ago, Valk said: Tanananan OlimPijaKos A za tim sledi Tanananan Zvezda šampion
Recommended Posts