Eleniko Posted December 13 Posted December 13 Retardacija u areni na vrhuncu, budale pevaju neku izdrkanu Oly pesmu protiv Pao. Gledam izbečene face oko mene i ne verujem gde sam
Maximili Posted December 13 Posted December 13 Mora ovo da ode na dvocifrenu prednost.. dobro igramo a rezultat na jednu loptu.
kralj Posted December 13 Posted December 13 Dobro da je tajmaut. Treba da se presaberemo, malo smo se pogubili.
Dankan Ajdaho Posted December 13 Posted December 13 Daum doslovno nije ni za Slogu iz Kraljeva. Precenio sam ga za Igokeu.
kralj Posted December 13 Posted December 13 Just now, Dankan Ajdaho said: Daum doslovno nije ni za Slogu iz Kraljeva. Precenio sam ga za Igokeu. Ma dobar je, ali baš ga neće danas. Plus mu je status kod sudija 0. 3 1
Defunctus Posted December 13 Posted December 13 Bio sam jednom na domacoj protiv Olimpijakosa, jako neprijatna atmosfera zbog obazrivosti da se ne zameri braci sa navijanjem, pa je bio taj neki neutralni zbunjeni repertoar i polutiho aplaudiranje nasim kosevima. Od tad se ovim utakmicama sa njima radujem koliko i utakmici u Kaunasu. 1
Mindaugas Žukauskas Posted December 13 Posted December 13 Kakav blam od navijanja. Šta. Koji. Kurac. 1
Dankan Ajdaho Posted December 13 Posted December 13 Ali majmunčine maloumne koje se odazivaju kao Dileje™ pevaju Olimpijakosu🤣 1
MiddleClass Posted December 13 Posted December 13 Daum nista. Kenan nista, Dobric nista, a ovdje se proziva Plavsa? 1 bacanje smo izveli. Jedu govna ozbiljno 1
Recommended Posts