Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Prevladala Šakulina matematika u klubu

• Hvala 1
Posted

CMM, Jago, Teo,

Canaan, Nedara, Lazić,

Kalina, Rokas, Deda,

Toko, Dauminator, 4/5 do 22g

Džoel, Luka, Uroš.

Otprilike ovako nešto.

Posted
5 minutes ago, harper lee said:

Mi se vec oprostismo s Jagom a on izgleda ipak ostaje.:laugh:

Bilo bi dobro, pogotovo za njega samog....

Posted
4 minutes ago, booyaka said:

CMM, Jago, Teo,

Canaan, Nedara, Lazić,

Kalina, Rokas, Deda,

Džoel, Luka, Uroš.

Otprilike ovako nešto.

Kad bi ovo bio sastav podneo bih i Dalibora ilica kao treceg na poziciji 4.

Posted
36 minutes ago, Nikodije said:

Prevladala Šakulina matematika u klubu

i posle kazu sto se preventivno kuka, i kao sto odgovorih na to, kad se vec dogodi, dzabe ti posle kukanje..

danas su na skupstisni prezentovani moji postovi, tako da uprave nije imale gde..:fantom:

i s obizrom da se bio gledao brajs koton(nizi lik od jaga, 32 godine i igra australsku ligu a videli smo kako smo prosli sa mpvijem australske lige), jasno je da je ovo najbolji ishod, posto se umesto njega ne bi ni gledao defanzivac solidnih gabarita sa sutem, uostalom takav nije ni cmm a placamo ga debelo..:fantom:

• +1 1
  • Haha 2
  • Hvala 1
Posted
42 minutes ago, booyaka said:

CMM, Jago, Teo,

Canaan, Nedara, Lazić,

Kalina, Rokas, Deda,

Džoel, Luka, Uroš.

Otprilike ovako nešto.

CMM, Jago, Teo

Kenan, Nedović

Gidra, Đurišić

Kalinić, Daum, Deda

Bolomboj, Baba

Posted

neko je pre neki dan spominjao tajrik dzonsa, al to je igrac kojeg ne bih hteo kod nas, al isto ne bih ni u partizanu, ne zato sto je neki kvalitet, vec sto je u glavi ozbiljna debilana(duplo veca prsotina od lesora), i tamo ce postati samo jos gori.. a sva je prilika da ce upravo tamo zavrsiti... jbg.. :fantom:

Posted
1 minute ago, Nikodije said:

CMM, Jago, Teo

Kenan, Nedović

Gidra, Đurišić

Kalinić, Daum, Deda

Bolomboj, Baba

Polufinale nam ne gine.... ABA lige.:D

Posted
4 minutes ago, Shaq said:

i posle kazu sto se preventivno kuka, i kao sto odgovorih na to, kad se vec dogodi, dzabe ti posle kukanje..

danas su na skupstisni prezentovani moji postovi, tako da uprave nije imale gde..:fantom:

i s obizrom da se bio gledao brajs koton(nizi lik od jaga, 32 godine i igra australsku ligu a videli smo kako smo prosli sa mpvijem australske lige), jasno je da je ovo najbolji ishod, posto se umesto njega ne bi ni gledao defanzivac solidnih gabarita sa sutem, uostalom takav nije ni cmm a placamo ga debelo..:fantom:

Bryce Cotton je masina, stvarno mi nije jasno kako nije dobio priliku u Evropi ranije, ali sada sa 32 godine njemu vrv najvise i odgovara liga poput AUS, nisu tamo toliko lose pare koliko ljudi mozda misle.

Posted
Just now, Nikodije said:

CMM, Jago, Teo

Kenan, Nedović

Gidra, Đurišić

Kalinić, Daum, Deda

Bolomboj, Baba

to mi je bas debilana, kad imas cirke 15m, a od starta kreces sa krpljenjem na 4 i ne dovodes dostojnu izmenu bolomboju za el..

missim sa jedne strane tesko da na nekim pozicijama moze bolje, plus smo prvi put posle 10 godina zadrzali igrace sa najbitnijom ulogom, al opet fali nesto..

na kecu, s obzirom na budzet i sve, tesko da moze bolje od cmm, jago i teo

na dva da kazemo isto, kenan i neda...

na tri, kalina i gidra.. al kad ga vec od pocetka odvlacis sa 3 na 4, gubi se ta prednost jelte..

na pet opet, zadrzan bolomboj kao jedan od najglavnijih igraca, al opet fali tu jedan el 4/5 igrac koji bi mogao da se posiba™ u pozitivnom smislu jelte..:fantom:

Posted (edited)
5 minutes ago, lord_s said:

Bryce Cotton je masina, stvarno mi nije jasno kako nije dobio priliku u Evropi ranije, ali sada sa 32 godine njemu vrv najvise i odgovara liga poput AUS, nisu tamo toliko lose pare koliko ljudi mozda misle.

ma poenta je da se uopste nije ni gledao igrac koji bi bio visi i defanzivno korisniji od jaga sto je prizeljkivo forunski vox populi, dapache, gledao se jos nizi igrac, sa losijom odbranom i  pri tom jos 7 godina stariji od jaga..

Edited by Shaq
Posted

Izgleda da je nekima promaklo, a kad kažem nekima mislim na NikodijaPlavsic-sajt-819x1024.thumb.jpg.5520be3b5a59fcccaf54ea7fb20d800e.jpg

• +1 1
Posted
3 minutes ago, Shaq said:

to mi je bas debilana, kad imas cirke 15m, a od starta kreces sa krpljenjem na 4 i ne dovodes dostojnu izmenu bolomboju za el..

missim sa jedne strane tesko da na nekim pozicijama moze bolje, plus smo prvi put posle 10 godina zadrzali igrace sa najbitnijom ulogom, al opet fali nesto..

na kecu, s obzirom na budzet i sve, tesko da moze bolje od cmm, jago i teo

na dva da kazemo isto, kenan i neda...

na tri, kalina i gidra.. al kad ga vec od pocetka odvlacis sa 3 na 4, gubi se ta prednost jelte..

na pet opet, zadrzan bolomboj kao jedan od najglavnijih igraca, al opet fali tu jedan el 4/5 igrac koji bi mogao da se posiba™ u pozitivnom smislu jelte..:fantom:

Kalina je kod Robije igrao i peticu u nekim momentima ako se dobro sećam, on može sve da igra i čuva i to jeste draž. I biće nam glavni organizator opet. Poslednje što mu treba je da mu dovedeš Šengeliju koji će da drnda vunu i nabija svoju statistiku i smeta. Kalina je glavni, ovo okolo će se posložiti oko njega.

• +1 1
Posted

@booyaka
Nikodije ignoriše bradonje s kosom, smatra ih za abomination.

• +1 2
  • Haha 1