Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
On 9. 12. 2024. at 10:43, Djolle said:

Zvezda je pobedu ispred Partizana i realno ima lakši raspored do kraja. Ipak, ovde dominira kuknjava, tamo kod nas opštenarodno veselje zbog 4 vezane pobede... Kako sada stvari stoje, biće baš gužva za plejof/plejin, do zadnjeg kola se neće znati...

Partizan se izvukao iz čabra i svako kolo sve bolje i igra i vezuje pobede, skida ozbiljne skalpove. Normalno da ste u veselju.

Mi od početnih uspeha, preko povrede Bolomboja, gubljenja nekih utakmica očiglednom krađom sudija do poraza od Asvela i rasula protiv Olimpije. Ne bih rekla da je kuknjava, osim par zadušnih baba ostali smo oprezni i kočimo se u loženju. 

Ako preživimo nekako Oly, prodisaćemo.

I da, ima nas koji čitamo i vašu temu temeljno, nemoj da vadim sad postove mračnije od crne rupe :lolol: 

• +1 2
Posted
8 hours ago, Maximili said:

Petorka koja ne sme koš da primi- CMM, Laza, Kalina, Brown i Bolomboj. 

Auh :)

Imamo i petorku koja ne sme kos da odbrani

Jago, Teo, Neda, Deda, Plavšić

Oni bi izgubili tekmu 5 na 4

• +1 2
Posted
6 hours ago, Ratamahatta said:

Oni bi izgubili tekmu 5 na 4

Večiti optimista

• +1 1
  • Haha 1
Posted

@kralj, valjda ce uspeti da progovori dzon do novaka; bice nezgodno ako ne moze nista da kaze

12SiyXD.jpeg

• Wub 1
  • Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Bez panike, a gukne - prenosim.

• +1 1
Posted

Mi posle nove godine, imamo skoro ceo mesec i 6 utakmice u Beogradu, od toga dva gostovalnja (Makabi, Partizan), 4 kao domacini (Pariz, Fener, Monako, Asvel)

Posle ide gostovanje Albi i dolazi Zalgiris u BG. Posle ove faze (Januar - Februar) cemo verovatno znati koliko je sati.

• +1 3
Posted

kaze janis da dzoel nece igrati, teoa jebe kuk, braun jos nije spreman, petrusev tek danas krenuo sa treninzima jer je bio bolestan, ali svakako nema pravo da igra

Posted

Koji su q onda potpisivali Brauna.

Što mu nisu rekli dođi za 4-6 nedelja.

Posted
17 hours ago, sigurnost said:

kako bi onda zanemeo na majstorije kninske kobre sad za vikend??

• Haha 4
Posted
17 hours ago, Ros said:

kaze janis da dzoel nece igrati, teoa jebe kuk, braun jos nije spreman, petrusev tek danas krenuo sa treninzima jer je bio bolestan, ali svakako nema pravo da igra

Jebote, čitam 3x početak, mislim se otkud Adetokumbo zna da Embid neće da igra. Ošajdario me fantasy ozbiljno.

• Haha 1
Posted
17 hours ago, sigurnost said:

vidi se da nemaš smisla za biznis.

kupiš polovno, središ, opraviš, uglačaš, met'eš u izlog i da vidiš kako se posle proda za 5 x više para.

@uini kakav je ovaj novi svežekupljeni centar Olija, Afroamerikanac iz Gane?

Posted
17 hours ago, Ros said:

Ovo ako nekim cudom dobijemo ce biti pobeda decenije, vreme je da situaciju preuzme nas andjeo cuvar

images?q=tbn:ANd9GcQ02TVV355d5gBPIV6d4ot

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Bogami ja bi se pre uzdao da Kenan protiv bivsih kolega pokaze muda nego da zvakac gume nesto poludi... Na kraju krajeva, rano je jos za njega... Tamo negde oko Aprila...mozda :-)

Posted

Kidaćemo se bez centara, nemaju ni Rusi nosač aviona.