Valk Posted December 9 Posted December 9 5 minutes ago, ducca said: Wright je out do kraja sezone pročitah danas, a Fall je sveze povredjen. Tako da ce biti rvanje sa Milutinovim pod kosem, valjda bar to moze donekle da pokrije nas reprezentativac. Ma pisali smo još pre neki dan, Fal se povredio protiv Monaka a Rajt još pre toga. Srećom, navodno NE MOGU dobiti FP30 nazad
uini Posted December 9 Posted December 9 2 minutes ago, Nikodije said: Prvi put gledam ovog Šamanića, vidi se klasa u cibosima je?
Nikodije Posted December 9 Posted December 9 Just now, uini said: u cibosima je? Da, otvoren ugovor 2
April Posted December 9 Posted December 9 Došao sam da predložim da Zvezdin topik nazovete (prefiks) - Reneov jinx Možda ja nisam pravi čovek da to predloži, ali eto, razmislite 1 1
kralj Posted December 9 Posted December 9 17 minutes ago, Nikodije said: Da, otvoren ugovor Jel on beše letos za Fener potpisao, pa se nešto iskomplikovalo? 1
Eleniko Posted December 9 Posted December 9 Predviđam utakmicu sezone za Plavšića uz double double i pozajmicu Ciganikosu do kraja sezone, win win po mnogo osnova
Eleniko Posted December 9 Posted December 9 Laki tihuje, u dubokoj molitvi i postu na vodi do petka 19.30 2
assignment Posted December 9 Posted December 9 49 minutes ago, ducca said: Moraće da ima minute u petak, bolje da ga isforsira danas da malo skine bar prvi sloj rdje. Nije dobijo više vremena na parketu nakon što je zamenjen, nadam se da je ipak sve u redu za petak... Inače prilično bedna igra pod reketom i protiv slabašne Cibone, dobro nas je šut išao, perfektan set up za Dobrica...
Popular Post Nikodije Posted December 9 Popular Post Posted December 9 (edited) 33 minutes ago, April said: Došao sam da predložim da Zvezdin topik nazovete (prefiks) - Reneov jinx Možda ja nisam pravi čovek da to predloži, ali eto, razmislite Renne je pratio sve žive sportove, kao niko drugi čini mi se, pa bi možda ceo pdf sport mogao nekako da bude tribjutovan njemu. @Valk @bags Edited December 9 by Nikodije 10 1
Valk Posted December 9 Posted December 9 Rene je pratio sve ikad na forumu, od Politike do Deponije. Smislićemo nešto adekvatno. KK CZ topik ja neću preimenovati. 2
Ratamahatta Posted December 9 Posted December 9 10 hours ago, Hele said: Uglavnom ljudi kako stare prelaze sa 1 na 2, 2 na 3, 3, na 4, 4 na 5 S 5 na kik-boks, s kik-boksa na jabuke 1 1
Borca Posted December 9 Posted December 9 35 minutes ago, kralj said: Jel on beše letos za Fener potpisao, pa se nešto iskomplikovalo? Jeste, i onda je Fenerbahce u toj objavi da Samanic napusta klub stavio i informaciju da oni imaju prava na njega ukoliko valjda opet hoce da igra u Evroligi (ili tako nesto). 1 1
Maximili Posted December 10 Posted December 10 Nisam znao da je Brown tako dobar defanzivac.. meni je u sećanju ostao kao inteligentna četvorka koja radi mnoge korisne stvari za ekipu.. sad čitam da mu je defanziva najjače oružje, tako da jedva čekam da vidim u tandemu njega Bolomboja i Kalinu.. Petorka koja ne sme koš da primi- CMM, Laza, Kalina, Brown i Bolomboj. Auh
Recommended Posts