Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Prvi put gledam ovog Šamanića, vidi se klasa

• Replies 14.3k
  • Views 692.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

5 minutes ago, ducca said:

Wright je out do kraja sezone pročitah danas, a Fall je sveze povredjen. Tako da ce biti rvanje sa Milutinovim pod kosem, valjda bar to moze donekle da pokrije nas reprezentativac. 

Ma pisali smo još pre neki dan, Fal se povredio protiv Monaka a Rajt još pre toga.

Srećom, navodno NE MOGU dobiti FP30 nazad :mad:

2 minutes ago, Nikodije said:

Prvi put gledam ovog Šamanića, vidi se klasa

u cibosima je?

Just now, uini said:

u cibosima je?

Da, otvoren ugovor

Došao sam da predložim da Zvezdin topik nazovete (prefiks) - Reneov jinx

Možda ja nisam pravi čovek da to predloži, ali eto, razmislite

17 minutes ago, Nikodije said:

Da, otvoren ugovor

Jel on beše letos za Fener potpisao, pa se nešto iskomplikovalo?

Predviđam utakmicu sezone za Plavšića uz double double i pozajmicu Ciganikosu do kraja sezone, win win po mnogo osnova 

Au, svega 10 razlike, Laki je stavio papir u mašinu.

Laki tihuje, u dubokoj molitvi i postu na vodi do petka 19.30

49 minutes ago, ducca said:

Moraće da ima minute u petak, bolje da ga isforsira danas da malo skine bar prvi sloj rdje.

Nije dobijo više vremena na parketu nakon što je zamenjen, nadam se da je ipak sve u redu za petak...

Inače prilično bedna igra pod reketom i protiv slabašne Cibone, dobro nas je šut išao, perfektan set up za Dobrica...

• Popular Post
33 minutes ago, April said:

Došao sam da predložim da Zvezdin topik nazovete (prefiks) - Reneov jinx

Možda ja nisam pravi čovek da to predloži, ali eto, razmislite

Renne je pratio sve žive sportove, kao niko drugi čini mi se, pa bi možda ceo pdf sport mogao nekako da bude tribjutovan njemu.

@Valk

@bags

Edited by Nikodije

Rene je pratio sve ikad na forumu, od Politike do Deponije. Smislićemo nešto adekvatno.

KK CZ topik ja neću preimenovati.

10 hours ago, Hele said:

Uglavnom ljudi kako stare prelaze sa 1 na 2, 2 na 3, 3, na 4, 4 na 5

S 5 na kik-boks, s kik-boksa na jabuke 

35 minutes ago, kralj said:

Jel on beše letos za Fener potpisao, pa se nešto iskomplikovalo?

Jeste, i onda je Fenerbahce u toj objavi da Samanic napusta klub stavio i informaciju da oni imaju prava na njega ukoliko valjda opet hoce da igra u Evroligi (ili tako nesto).

Nisam znao da je Brown tako dobar defanzivac.. meni je u sećanju ostao kao inteligentna četvorka koja radi mnoge korisne stvari za ekipu.. sad čitam da mu je defanziva najjače oružje, tako da jedva čekam da vidim u tandemu njega Bolomboja i Kalinu.. 

Petorka koja ne sme koš da primi- CMM, Laza, Kalina, Brown i Bolomboj. 

Auh :)