Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja sam za njega čuo isto ovo što se priča za Brauna - kraj decembra ili početak januara, ali to su sve tračevi i ništa više. Cenim da se gađa da u novu godinu uđemo kompletni. U januaru i februaru igramo 9 utakmica, od toga 7 u Beogradu (5 domaćih, 2 gostovanja) i samo dva gostovanja van Beograda i to Albi i Baskoniji. 

Edited by Heaviside
  • +1 1
Posted

^upravo tako. 

do novaka djokovica je realno da imamo 1-3. onda narednih 10ak tekmi, od gostovanja baskoniji 02. januara, mozemo svaku da dobijemo ako smo kompletni

Posted

31.12. ako prezivi testove opterecenja potezanja flase sa Teom i Dedom, znacemo da je spreman i da je rame izleceno.

Posted

Možemo a i ne moramo

Posted
4 minutes ago, uini said:

^upravo tako. 

do novaka djokovica je realno da imamo 1-3. onda narednih 10ak tekmi, od gostovanja baskoniji 02. januara, mozemo svaku da dobijemo ako smo kompletni

Zvezda je pobedu ispred Partizana i realno ima lakši raspored do kraja. Ipak, ovde dominira kuknjava, tamo kod nas opštenarodno veselje zbog 4 vezane pobede... Kako sada stvari stoje, biće baš gužva za plejof/plejin, do zadnjeg kola se neće znati...

• +1 3
Posted
1 minute ago, Djolle said:

Zvezda je pobedu ispred Partizana i realno ima lakši raspored do kraja. Ipak, ovde dominira kuknjava, tamo kod nas opštenarodno veselje zbog 4 vezane pobede... Kako sada stvari stoje, biće baš gužva za plejof/plejin, do zadnjeg kola se neće znati...

Nije ovo kuknjava, ovo je vise nepoznavanje sporta, ipak su se Zvezdasi okrenuli pracenju kosarke tek pre neku godinu. Sada su jos u onoj fazi da se uce ljubavi prema klubu, a kosarku zamisljaju kao sport gde mora stalno da se pobedi, pa im pojam poraza nije jasan. Navikli na domace prvenstvo u fudbalu, jbg. Srecom, i tamo Zvezda igra sad LS pa malo shvataju bolje.

Bice to dobro, samo treba vreme.

• Haha 2
Posted

Realno je da B&B počnu da igraju oko NG, ko zna u kakvom će stanju biti, trebaće im vreme za formu, za novo uklapanje, zatim preraspodela minutaže, verovatno sledi pad forme i učinka Petruševa kad se njih dvojica priključe... mnogo nepoznatih. 

Posted
33 minutes ago, Nikodije said:

Možemo a i ne moramo

mora se samo umreti a ni to ne moras ako si dovoljno koncentrisan, sto bi rekla olja ivanjicki, rip.

Posted

Au kurčevog rasporeda do NG, ako izvučemo 2 pobjede biće to topčina. Čim počne tekma ja se molim bogu da Filip ne fasuje dva faula, to bi nam bukvalno bio game over. Mada Luka daje znakove života ofanzivno, barem neće biti skroz beskoristan, u odbrani će tradicionalno protivnici raditi šta im je volja. Protiv Olija sa Plavšom i Lukom, jeza jeza jeza, a oni moraju da vade fleke.

• +1 1
Posted

Plavsa i Luka su dovoljni za Milutinova, a DeDa za Vezenkova. Rutiniramo ih pod kosem, ali nasa spoljna linija me brine hoce li biti raspolozena :fantom:

• +1 1
Posted
52 minutes ago, uini said:

^upravo tako. 

Makabi je pod moranje, a ja se kao nadam da može da nas usere i jedna pobeda na strani. Efes ili Barsa koji do sada imaju mnjeh sezone. 

• +1 1
Posted

Kalina ne moze na 4, a narocito ne sa Lukom, tako su nas i napunili manekeni.

Uglavnom ljudi kako stare prelaze sa 1 na 2, 2 na 3, 3, na 4, 4 na 5., ali Kalina kao da je vise izgubio onaj njegov tasmanijski djavo mod nego sto je izgubio na brzini.

Tako da, nema vise onog hasla pod kosem, snage, skocnosti u defanzivi, jos kad ti je Mitrovic tu u pomoci...

Daj Boze da ovaj Braun bude zdrav, bas nam treba.

Braun, Bolomboj i Petrusev kao osnova na 4 i 5 je skroz druga prica u odnosu na ovo sad. Daum, Deda, Baba i Plavsic samo da priskacu u pomoc da odmore malo ove glavne ili kad je neki povoljan mecap, u formi su...

Posted (edited)

Može i Daum štošta da pruži, legit EL igrač po meni i treba da bude standardni deo rotacije. Baba može u zavisnosti od mečapa i forme da pomogne, Deda ni to. 

Edited by Heaviside
  • +1 4
Posted

Pa da, ali realno, lik je legit EL bekap i bilo bi lepo da ga za to i koristimo. To sto mislim da ne treba da bude u prvom planu i jedan od nosioca, ne znaci da mislim da je beskoristan i da ne vredi.

• +1 1
Posted

Plavšić će u FMP, Partizan ili tako nekog na pozajmicu. Nadam se samo da Filip može da igra plejof ukoliko nam zapadne Oli. Dobar nam je raspored s obzirom da smo totalno nekonzistentni. Ta serija kod kuće i Alba i Kuća na strani, može da generiše samopouzdanje, dotera hemiju i bude boost za do kraja sezone. Morao bi i Miša malo da se dovede u red. Greota da mu poslednja sezone bude u raspravama i postrojavanju. Doduše, pričaće jednoga dana unucima kako je deda pobedio Pariz u Parizu.

• +1 1