Nikodije Posted December 8 Posted December 8 Ic ofišl Čestitke Braunu trećem, samo najjači mogu da prođu preglede Terzinog mediko bloka. 5 1
Hele Posted December 8 Posted December 8 (edited) Koliko ruzan sut ima, zamislite Mitrovic sutira dva bacanja, promasi drugo, lopta se odbija i Braun sutira sa poludistance. Uzas. Edited December 8 by Hele 1 1
garmonbozia Posted December 8 Posted December 8 Nije on doveden da daje poene. Ima da se uklopi vrhunski. 2 2
Eleniko Posted December 8 Posted December 8 46 minutes ago, Hele said: Koliko ruzan sut ima, zamislite Mitrovic sutira dva bacanja, promasi drugo, lopta se odbija i Braun sutira sa poludistance. Uzas. pošto će biti 2+1, šta hvali 4 koša iz jednog napada
Nikodije Posted December 8 Posted December 8 1 hour ago, Ratamahatta said: Samo da je zdrav, da razgrce okolo Sad kažu biće spreman krajem ove godine ili početkom sledeće Al što volimo da rehabilitujemo igrače... Red Star Selters 1
Eleniko Posted December 8 Posted December 8 a brate nije to rehab ako igrača koji nije igrao godinu dana i bio bez treninga pripremiš fizički za EL
Jesper23 Posted December 9 Posted December 9 Šta je sa Bolombojem? Ima li tu kakvih informacija, dozvoljavamo protivnicima najviše of. skokova, sve je to posljedica njegovog izostanka. Da mi je dočekati da jednom budemo čitavi, pa da se pošibamo sa svima. 1
Popular Post Nikodije Posted December 9 Popular Post Posted December 9 (edited) 32 minutes ago, Jesper23 said: Šta je sa Bolombojem? Ima li tu kakvih informacija, dozvoljavamo protivnicima najviše of. skokova, sve je to posljedica njegovog izostanka. Da mi je dočekati da jednom budemo čitavi, pa da se pošibamo sa svima. Nema nikakvih informacija oko Bolomboja, Braun još nije ozvaničen, Petrušev ne može da igra protiv Ciganijakosa, centri će biti Plavšara i Baba. Sad vedrije teme: Sirija Edited December 9 by Nikodije 11
kralj Posted December 9 Posted December 9 Plavšara će da odigra utakmicu života, samo i njegova utakmica života daleko je od onoga što nam treba. 1
uini Posted December 9 Posted December 9 33 minutes ago, Jesper23 said: Šta je sa Bolombojem? Ima li tu kakvih informacija, dozvoljavamo protivnicima najviše of. skokova, sve je to posljedica njegovog izostanka. Da mi je dočekati da jednom budemo čitavi, pa da se pošibamo sa svima. bio je video na tviteru kako se nalazi na parketu sa ekipom, da li pred armani ..e sad, nisam kliktao pa ne znam da li uopste menja pravac ili je ceremonijalno tu, tj ne znamo u kojoj je fazi oporavka. ali nije lose sto je na terenu svakako
Recommended Posts