Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

jel prijavljujemo brauna trećeg do srede u 19.30?

• Replies 14.3k
  • Views 692.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

ma prijavljujemo ga danas, šta

HQy-Caq-Pi70-Yhtoa6p-Kdk0v-3-XNVb-EXS-Q.

Evo, ovde na fotki je bez ramena i ruke pa sta mu fali?

Pa fali mu ruka :Jova:

Ic ofišl

Čestitke Braunu trećem, samo najjači mogu da prođu preglede Terzinog mediko bloka.

Koliko ruzan sut ima, zamislite Mitrovic sutira dva bacanja, promasi drugo, lopta se odbija i Braun sutira sa poludistance. Uzas.

Edited by Hele

Nije on doveden da daje poene. Ima da se uklopi vrhunski.

46 minutes ago, Hele said:

Koliko ruzan sut ima, zamislite Mitrovic sutira dva bacanja, promasi drugo, lopta se odbija i Braun sutira sa poludistance. Uzas.

pošto će biti 2+1, šta hvali 4 koša iz jednog napada

Samo da je zdrav, da razgrce okolo 

1 hour ago, Ratamahatta said:

Samo da je zdrav, da razgrce okolo 

Sad kažu biće spreman krajem ove godine ili početkom sledeće :D

Al što volimo da rehabilitujemo igrače...

Red Star Selters

a brate nije to rehab ako igrača koji nije igrao godinu dana i bio bez treninga pripremiš fizički za EL

Šta je sa Bolombojem? Ima li tu kakvih informacija, dozvoljavamo protivnicima najviše of. skokova, sve je to posljedica njegovog izostanka. Da mi je dočekati da jednom budemo čitavi, pa da se pošibamo sa svima.

• Popular Post
32 minutes ago, Jesper23 said:

Šta je sa Bolombojem? Ima li tu kakvih informacija, dozvoljavamo protivnicima najviše of. skokova, sve je to posljedica njegovog izostanka. Da mi je dočekati da jednom budemo čitavi, pa da se pošibamo sa svima.

Nema nikakvih informacija oko Bolomboja, Braun još nije ozvaničen, Petrušev ne može da igra protiv Ciganijakosa, centri će biti Plavšara i Baba.

Sad vedrije teme: Sirija

Edited by Nikodije

Plavšara će da odigra utakmicu života, samo i njegova utakmica života daleko je od onoga što nam treba.

33 minutes ago, Jesper23 said:

bio je video na tviteru kako se nalazi na parketu sa ekipom, da li pred armani ..e sad, nisam kliktao pa ne znam da li uopste menja pravac ili je ceremonijalno tu, tj ne znamo u kojoj je fazi oporavka. ali nije lose sto je na terenu svakako