Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Koliko ima Braunova koji igraju kosarku?

Posted
13 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Jedino što mu je povređeno desno rame.

šta će mu desno rame?

neće na njega prislanjati M48 na časovima odbrane i zaštite.

Posted

Ja sam 9 puta doživeo potpunu dislokaciju ramena pre nego što sam ga na kraju operisao. Nakon svake od njih, ne da nisam mogao da trčim već sam pazio i kako hodam i to ufalčovan od pupka do vrata

• +1 1
Posted
28 minutes ago, ubibobi said:

Ja sam 9 puta doživeo potpunu dislokaciju ramena pre nego što sam ga na kraju operisao. Nakon svake od njih, ne da nisam mogao da trčim već sam pazio i kako hodam i to ufalčovan od pupka do vrata

pa ne mora profi sportista da trci, moze da radi nesto sto mu ne mrda rame a pravi druge stvari. ti verovatno nisi profi sportista,pretpostavljam, pa nisi imao potrebe da odrzavas telo na taj nacin

svakako nije za poredjenje sa nekim drugim notable povredama

Posted (edited)

Ja nisam profi sportista :D ali sa druge strane treba ukalkulisati da će i njemu kao takvom nakon perioda oporavka trebati vremena da bude kompetitivan sa ostalim profi sportistima

Iskreno ne znam kakva je vrsta povrede u pitanju i od kada datira, samo sam konstatovao iz iskustva da su povrede ramena veoma kompleksne kao što je i samo rame definitivno najkompleksniji zglob u ljudskom telu

Edited by ubibobi
Posted

jeste ali za razliku od kolena ili npr ahilove, omogucava da radis na kondiciji i snazi, to je sve sto kazem

• +1 1
Posted

Kalina na NBG igra fudbal sa klincima. Budno motrim da mu neko ne ukliza.

• +1 1
  • Wub 2
  • Haha 2
Posted

7 minutes ago, uini said:

jeste ali za razliku od kolena ili npr ahilove, omogucava da radis na kondiciji i snazi, to je sve sto kazem

Pa vidi, možeš ti i nakon povrede kolena ili ahilove tetive da dižeš npr.tegove iz benča pa čak da se latiš i lat mašine (no pun intended) ali teško da ćeš kod bilo koje povrede biti u mogućnosti da sprovedeš iole potreban kondicioni trening.

I ja sam samo reagovao na tvoju konstataciju da dotični igrač pored takve povrede ramena može nesmetano da trči i radi vežbe koje ne opterećuju gornji deo tela. Nije to baš tako, potreban je itekako period mirovanja ali da se ne nastavljam

Posted
5 minutes ago, uini said:

1733659156357_462641575_568142725958442_

Sfero brate, Davidovac nije ni među 5 najboljih domaćih u Zvezdi 

Posted
1 hour ago, ubibobi said:

22 minutes ago, ubibobi said:

Ja nisam profi sportista :D ali sa druge strane treba ukalkulisati da će i njemu kao takvom nakon perioda oporavka trebati vremena da bude kompetitivan sa ostalim profi sportistima

Iskreno ne znam kakva je vrsta povrede u pitanju i od kada datira, samo sam konstatovao iz iskustva da su povrede ramena veoma kompleksne kao što je i samo rame definitivno najkompleksniji zglob u ljudskom telu

Nešto si nam pozeleneo i to ne zato što si Joda.

Owl Jelly GIF

11 minutes ago, Nikodije said:

Kalina na NBG igra fudbal sa klincima. Budno motrim da mu neko ne ukliza.

Ovako se voli klub, kao Nikodije, pazi se na svog igrača. Ne ide da im pe'a pod pendžeri da ne mogu da spavaju pred utakmicu.

• +1 1
  • Haha 1
  • -1 1
Posted
1 hour ago, ubibobi said:

Pa vidi, možeš ti i nakon povrede kolena ili ahilove tetive da dižeš npr.tegove iz benča pa čak da se latiš i lat mašine (no pun intended) ali teško da ćeš kod bilo koje povrede biti u mogućnosti da sprovedeš iole potreban kondicioni trening.

I ja sam samo reagovao na tvoju konstataciju da dotični igrač pored takve povrede ramena može nesmetano da trči i radi vežbe koje ne opterećuju gornji deo tela. Nije to baš tako, potreban je itekako period mirovanja ali da se ne nastavljam

za svaku povredu je potreban period mirovanja, to van diskusije