Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

inače, zaboravio sam da dodam obradovićevog igrača koji dolazi baš kada masovno ljuljaju sferovu stolicu kada sam juče pisao o smeni.

Posted
3 hours ago, sigurnost said:

Kad se završava najduži medicinski pregled u istoriji sporta?

Ko da ga NASA pregleda :fantom:

• +1 1
Posted
59 minutes ago, Eleniko said:

inače, zaboravio sam da dodam obradovićevog igrača koji dolazi baš kada masovno ljuljaju sferovu stolicu kada sam juče pisao o smeni.

Nova dnevnik - "nakon nekoliko vezanih poraza Crvena Zvezda je pobedila Virtus" :sad3:

lažavina usmjerena protiv kluba :fantom:

• Tužno 1
Posted (edited)

U čemu je fazon sa ovim ugovorom sa Braunom koji važi i za sledeću godinu pod uslovom da obe strane pristanu? Kako se to tačno razlikuje od nemanja ugovora za sledeću godinu?

Edited by kralj
Posted (edited)

On još nema ugovor ni za ovu godinu, polako.

...mada kažu da je uspešno prebrodio dve trećine pregleda.

Edited by Nikodije
  • Haha 1
Posted

Vala si u pravu, neoprezno sam istrčao pred rudu.

Posted
50 minutes ago, kralj said:

Kako se to tačno razlikuje od nemanja ugovora za sledeću godinu?

To je ona opcija 1 godina +1 ako se saglase obe strane.

• +1 1
Posted

+1 ima smisla samo ako mogućnost izbora ima samo jedna strana. ovde bi za klub to imalo smisla pošto tako ostavljaju sebi mogućnost da po verovatno nešto nižoj ceni zadrže igrača sa kojim rizikuju u slučaju da odigra dobro ostatak sezone. Ne znam čemu može da služi ako se opet obe strane pitaju.

Posted

Jedino što mi pada na pamet je da nema menadžerske provizije.

Posted

Potpisivali smo i veće mačke u džaku, ovo deluje ipak kao no brainer a valja ga upisati do Olija u tim.

Možda treba da iskoriste kupone za medicinski centar kod fudbalera.

Posted

^nije braun nikakva nepoznanica.

opet ponavljam, nije isto kada igraci izlaze iz povrede ligamenata kolena, ahilove i slicno. 

tu postoji period kada nista znacajno ne smeju da rade a onda krenu pipavo i lagano, plus uvek postoji ta psiholoska barijera kada jednom zaigra oko promene pravca i/ili brzine

nije naravno rame naivna povreda ali je prilicno jasna u smislu kakvo je stanje. pri cemu je mogao da trci, radi neke vezbe kondicije i snage, nije bio on sigurno totalno u autu

zna se tacno kakav je igrac i sta donosi, nije neki kosgeter pa da gledas u pasulj da li ce da udje u stos nakon duge pauze.

bice on vrlo dobro pojacanje, nemam dileme

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
45 minutes ago, kralj said:

Jedino što mi pada na pamet je da nema menadžerske provizije.

U svakom ugovoru stoji stavka da je klub dužan da isplati proviziju i prilikom produženja ugovora.

Posted

Ako postoji team option, i klub je aktivira, sigurno se ne plaća menadžerska provizija (ne znam proceduru, ali nema nikakve logike). Ono što mi nazivamo produženjem, zapravo su pregovori oko novog ugovora dok stari nije istekao. Tu se naravno plaća provizija. Možda si i u pravu, nagađam, a drugi motiv za ovakve ugovore ne uspevam da iznađem.

Posted

brown je tenk u odbrani, preuzima od 1 do 4, nešto kao Bonga - bolji u odbrani, a lošiji u napadu od njega. Nominalno 4orka koja može i na trojku, ali dobar potpis - baš će da digne agresivnost ekipe. 

• +1 2
Posted (edited)

Placa svakako

@kralj

Edited by Кристофер Лумумбо
  • Vojvodo,serdare 1