Eleniko Posted December 7 Posted December 7 inače, zaboravio sam da dodam obradovićevog igrača koji dolazi baš kada masovno ljuljaju sferovu stolicu kada sam juče pisao o smeni.
MiddleClass Posted December 7 Posted December 7 3 hours ago, sigurnost said: Kad se završava najduži medicinski pregled u istoriji sporta? Ko da ga NASA pregleda 1
MiddleClass Posted December 8 Posted December 8 59 minutes ago, Eleniko said: inače, zaboravio sam da dodam obradovićevog igrača koji dolazi baš kada masovno ljuljaju sferovu stolicu kada sam juče pisao o smeni. Nova dnevnik - "nakon nekoliko vezanih poraza Crvena Zvezda je pobedila Virtus" lažavina usmjerena protiv kluba 1
kralj Posted December 8 Posted December 8 (edited) U čemu je fazon sa ovim ugovorom sa Braunom koji važi i za sledeću godinu pod uslovom da obe strane pristanu? Kako se to tačno razlikuje od nemanja ugovora za sledeću godinu? Edited December 8 by kralj
Nikodije Posted December 8 Posted December 8 (edited) On još nema ugovor ni za ovu godinu, polako. ...mada kažu da je uspešno prebrodio dve trećine pregleda. Edited December 8 by Nikodije 1
Milosh76 Posted December 8 Posted December 8 50 minutes ago, kralj said: Kako se to tačno razlikuje od nemanja ugovora za sledeću godinu? To je ona opcija 1 godina +1 ako se saglase obe strane. 1
Heaviside Posted December 8 Posted December 8 +1 ima smisla samo ako mogućnost izbora ima samo jedna strana. ovde bi za klub to imalo smisla pošto tako ostavljaju sebi mogućnost da po verovatno nešto nižoj ceni zadrže igrača sa kojim rizikuju u slučaju da odigra dobro ostatak sezone. Ne znam čemu može da služi ako se opet obe strane pitaju.
kralj Posted December 8 Posted December 8 Jedino što mi pada na pamet je da nema menadžerske provizije.
Valk Posted December 8 Posted December 8 Potpisivali smo i veće mačke u džaku, ovo deluje ipak kao no brainer a valja ga upisati do Olija u tim. Možda treba da iskoriste kupone za medicinski centar kod fudbalera.
uini Posted December 8 Posted December 8 ^nije braun nikakva nepoznanica. opet ponavljam, nije isto kada igraci izlaze iz povrede ligamenata kolena, ahilove i slicno. tu postoji period kada nista znacajno ne smeju da rade a onda krenu pipavo i lagano, plus uvek postoji ta psiholoska barijera kada jednom zaigra oko promene pravca i/ili brzine nije naravno rame naivna povreda ali je prilicno jasna u smislu kakvo je stanje. pri cemu je mogao da trci, radi neke vezbe kondicije i snage, nije bio on sigurno totalno u autu zna se tacno kakav je igrac i sta donosi, nije neki kosgeter pa da gledas u pasulj da li ce da udje u stos nakon duge pauze. bice on vrlo dobro pojacanje, nemam dileme 3 1
Moća Posted December 8 Posted December 8 45 minutes ago, kralj said: Jedino što mi pada na pamet je da nema menadžerske provizije. U svakom ugovoru stoji stavka da je klub dužan da isplati proviziju i prilikom produženja ugovora.
kralj Posted December 8 Posted December 8 Ako postoji team option, i klub je aktivira, sigurno se ne plaća menadžerska provizija (ne znam proceduru, ali nema nikakve logike). Ono što mi nazivamo produženjem, zapravo su pregovori oko novog ugovora dok stari nije istekao. Tu se naravno plaća provizija. Možda si i u pravu, nagađam, a drugi motiv za ovakve ugovore ne uspevam da iznađem.
garmonbozia Posted December 8 Posted December 8 brown je tenk u odbrani, preuzima od 1 do 4, nešto kao Bonga - bolji u odbrani, a lošiji u napadu od njega. Nominalno 4orka koja može i na trojku, ali dobar potpis - baš će da digne agresivnost ekipe. 2
Кристофер Лумумбо Posted December 8 Posted December 8 (edited) Placa svakako @kralj Edited December 8 by Кристофер Лумумбо 1
Recommended Posts