elementary Posted December 7 Posted December 7 Koji beše onaj centar sto smo ga potpisali pa nije prošao pregled.Bese u to vreme solidan igrač ,pre nekih 5godina minimum .Francuz beše valjda .
Dankan Ajdaho Posted December 7 Posted December 7 Gle, neko će morati da ispadne iz 12 kada se tim kompetira. Deal with it like a man.
Nikodije Posted December 7 Posted December 7 (edited) 15 minutes ago, elementary said: Koji beše onaj centar sto smo ga potpisali pa nije prošao pregled.Bese u to vreme solidan igrač ,pre nekih 5godina minimum .Francuz beše valjda . Ima tome skoro 12 godina. Januar 2013. Elton Braun se ispostavio kao totalni promašaj, hteli su tog Traorea, a onda doveli Samardžiskog centarska linija Raško - Samardžiski i Elton koji se raduje kupu u KG jer je uzeo bonus Edited December 7 by Nikodije 1
Valk Posted December 7 Posted December 7 3 hours ago, Eleniko said: ali valk vas voli više od mene i srećan sam što to treba ona da dokazuje a ne ja. Ma ne volim ja nikog. 1 1
sigurnost Posted December 7 Posted December 7 Kad se završava najduži medicinski pregled u istoriji sporta?
Valk Posted December 7 Posted December 7 Pa dali su mu majicu, verovatno je done deal. Ima snage dovoljno da drži rakijicu+ćevap u toj ruci, pakuj! Neka peva ova kuća 4 1 2
Milosh76 Posted December 7 Posted December 7 1 hour ago, sigurnost said: Kad se završava najduži medicinski pregled u istoriji sporta? Zicer, jbg 2 1
Dankan Ajdaho Posted December 7 Posted December 7 1 hour ago, Valk said: Pa dali su mu majicu, verovatno je done deal. Ima snage dovoljno da drži rakijicu+ćevap u toj ruci, pakuj! Neka peva ova kuća Jedino što mu je povređeno desno rame.
Valk Posted December 7 Posted December 7 7 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Jedino što mu je povređeno desno rame. Levoruk je, što stvar čini rešenom, baksuze. Ako ima i 30% šarma Treja Tompkinsa, naš je i božiji. 3 3
Eleniko Posted December 7 Posted December 7 sve je pod kontrolom, do srede u 19.30 registrujemo brata brauna trećeg za EL I U PETAK ŠURIMO CIGANIKOS!!!
Recommended Posts