Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Veoma bitna pobeda, jos bolje sto dolazi posle nase lose igre uglavnom.

Kalina presudio trojkom iako je do tada los bio(osecam da ce vile da rade).

Yago mnogo bolji u poslednje vreme nego na pocetku sezone, danas su on i Kenan bili tvorci preokreta.

Filip iako je dao 20p nekako meh partija..Odbrana i skok problem(opet osecam vile na mom vratu),

• +1 3
Posted

Jok brate, vile ovde bolje rade kada se pohvali neko.

Posted
1 hour ago, Renegade said:

Jeste pomenuli Pjanu sinoć u kadru? 

Pjana.jpg

Kako lepa zena, a da je na slici neka sa laznim sifonima koju su pcele izujedale za usta, sad bi svi balavili ovde.

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Diskretni junaci pobjede juče Mitar i Yago, i to oba nakon lošijeg starta ulaskom u igru. Mitar isporučio 21 pts uz 6 rb, uz nekoliko faulova Žižića na njemu, Yagoslav uhvati onu, možda i ključnu loptu u napadu za tricu Isaije. Kalinu sam taman krenuo da zapljunem, on blebnu onu tricu sa 8 metara, koja je možda bila i pod faulom. Isaija i Petrušev naravno u 1. planu. 

Sve u svemu lijepa pobjeda, dobar nastup, realno i lijepa utakmica za gledanje neutralnom posmatraču. Ko god omalovažava pobjedu i ekipu Virtusa, realno veze nema o košarci.

• +1 2
Posted
2 hours ago, Renegade said:

Jeste pomenuli Pjanu sinoć u kadru? 

Pjana.jpg

Pjana nije promenio izraz lica evo 25 godina.

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Možda bi Gidra mogao malo dodmori kad se vrati Nedović. Vidim juče opet ništa, generalno ništa od početka sezone. Bilo bi šteta da opet Dobrić ispadne.

Izgleda da detaljno trkeljišu Džona Brauna Trećeg, čim još nema objave potpisa, a juče je stigao. To se nisam nado.

Posted

Da odmori Teodosić.

Posted

Mi smo pali kad je usao Teo, opet boli koliko vise ne moze nista.

• +1 3
Posted

Sve ima svoj rok trajanja.

Najmanje sposobni da doprinesu od ovih koji se motaju oko 12 su upravo on, Davidovac i Daum. Pa onda Lazić i Mitrović.

• +1 1
Posted
19 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Najmanje sposobni da doprinesu od ovih koji se motaju oko 12 su upravo on, Davidovac i Daum. Pa onda Lazić i Mitrović.

a opet su u aktuelne tri tekme sva trojica (dauma ne racunam, on nije epizodista i imao je par vrlo dobrih tekmi lately) imali epizode koje su izuzetno radile posao. teokratija protiv bajerna kada smo se umusili, davidovac protiv armanija uzalud i mitrovic juce.

upravo to i treba da dobijes od igraca koji su po minutazi na 8-10 pozicijama u rosteru. neku minijaturu na svakoj trecoj ili petoj tekmi.

druga je tema sto nama aktuelna 4x nosioca u poslednje vreme igraju ili lose ili nedovoljno dobro. canaan je juce iskocio, CMM pre dve tekme valjda, petrusev nas je nosio 3-4 ali mi cemo pobedjivati u serijama kada ti igraci igraju dobro ili jako dobro na 3 od 5 utakmicaa ne na jednoj od pet

• +1 6
Posted
33 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Daum slabo pliva u ovoj oskudnoj ulozi kod nas, a i nesto ga ne mirise Sfero, cesto ga klupira posle prve greske i zaboravlja. Inace nije los igrac, bas videh jutros njegove statse sa 5 utakmica na kojima je dobio 20+ minuta, svaki put je isporuciotm.

vs Igokea: 18p 5sk

vs Fener: 14p 5sk

vs Barsa: 10p 6sk
vs Borac: 11p 4sk
vs Bayern: 16p 5sk

U nekoj Albi bi zario i palio

Posted

smarate sa tim čerečenjem igrača i sitna creva forenzikom. 

mi smo juče odigrali solidnu tekmu u gostima.

imali smo brainfart sekvence koje su karakteristika ovog EL sistema sa ukupno 2-3 utakmice nedeljno /uključujući rep i domaće prvenstvo/

imali smo 2 četvrtine na visokom nivou po mnogo osnova

igrali smo protiv tima koji je ne samo poslednji na tabeli već kod njih u gostima i sa igračima koji su na papiru bolji od onoga sa čime mi raspolažemo.

ovako ćemo se klackati do kraja sezone a ni sledeća neće biti bolja. bukvalno za 3/4 evrolige mogu da se pišu ovakvi paušali.

iskren da budem, banovao bi za kenjanje po igračima u toku tekme bez ikakve smislene analize i argumentacije. ali valk vas voli više od mene i srećan sam što to treba ona da dokazuje a ne ja.

Posted
7 minutes ago, Eleniko said:

iskren da budem, banovao bi za kenjanje po igračima u toku tekme bez ikakve smislene analize i argumentacije. ali valk vas voli više od mene i srećan sam što to treba ona da dokazuje a ne ja.

A koliko bi im WP-a dao? :fantom:

• +1 1
Posted
19 minutes ago, FPLS said:

Daum slabo pliva u ovoj oskudnoj ulozi kod nas, a i nesto ga ne mirise Sfero, cesto ga klupira posle prve greske i zaboravlja. Inace nije los igrac, bas videh jutros njegove statse sa 5 utakmica na kojima je dobio 20+ minuta, svaki put je isporuciotm.

vs Igokea: 18p 5sk

vs Fener: 14p 5sk

vs Barsa: 10p 6sk
vs Borac: 11p 4sk
vs Bayern: 16p 5sk

U nekoj Albi bi zario i palio

a čekaj, šta fali ovim brojkama?

kontroliše skok, ume da prangija, ima neku igru leđima, tj da se izbori za fade-away ako su sve druge opcije propale, ide na kucanje bez pardona ako dobije loptu pravovremeno, jer usput dobro i katuje; nije neki ludi defanzivac ali nije ni kanta. uvek se trudi, nikada ne potcenjuje nikoga.

ja sam veoma zadovoljan onim što je do sada uradio. neka tako nastavi i mi smo na konju.

• +1 4
Posted
13 minutes ago, ubibobi said:

A koliko bi im WP-a dao? :fantom:

nije beg cicija....:vesala: