Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

A šta je konkretno rekao?

Posted
10 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

A šta je konkretno rekao?

pitalo ga za trojku, kao, wow, svaka čast, misliš li da je to prelomilo utakmicu (prepričavam, nisam upamtila)

Kalina kaže nešto u fazonu, a sav smoren ''ma, eto, bar nešto i ja dobro da uradim, itd''

novinar zatečen, kaže ''pa što tako strogo prema sebi?'' a onda je on napričao otprilike što i kritičari na topiku komentarišu.

sve u svemu, smatra da je pobeda važna, nada se vraćanju forme i nivoa igre na ono što se od njega očekuje, idemo dalje itd

edit: evo https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/kalinic-za-sk-drago-mi-zbog-trojke-nisam-u-nekoj-formi-video/

@ducca rekoh ''po meni'', ali ja nisam objektivna kad je tako par nekih mojih ljubimaca u pitanju.

sta-cu.gif

• +1 4
Posted

Da nije ovako lep dan, pustio bih Kuzmu, juče sam pustio na minut, pričao je kako treba ukinuti tablu jer više niko ne šutira o tablu, sada služi samo da neki veliki promašaji srećom upadaju.

Ko zna gde će ovo sa njim da završi. Mali pametni faulovi, više na prodor i lopta unutra izgledaju kao totalno benigni početak.

• +1 3
  • Haha 4
Posted

Jeste pomenuli Pjanu sinoć u kadru? 

Pjana.jpg

• +1 5
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
47 minutes ago, kralj said:

Da nije ovako lep dan, pustio bih Kuzmu, juče sam pustio na minut, pričao je kako treba ukinuti tablu jer više niko ne šutira o tablu, sada služi samo da neki veliki promašaji srećom upadaju.

Ko zna gde će ovo sa njim da završi. Mali pametni faulovi, više na prodor i lopta unutra izgledaju kao totalno benigni početak.

Pa mora da prozivodi sadržaj redovno i da bude zanimljiv prosečnom potrošaču. 

Znači - analiza trenutne situacije i najnovije utakmice, malo reminiscencije i insajderskih priča a i mora nešto provokativno. Drugim rečima, mora da priča šta mu padne na pamet inače nema podkasta. 

• +1 1
Posted

lik je već duboko u trash vodama da možeš lako da zamrziš basket ako se osloniš na njega. generalno pakao tv površnosti. mislim da bi svi implodirali kada bi neko odradio lucidniju analizu šta je sfero igrao u kritičnim trenucima, čak se vidi i na yt one kalinine trojke. nisu baš ti koševi padali iz hard difens strong ofens fraza.

@Renegade e hvala za info o pjanoviću, video sam uzbuđenje sinoć na tw ali nema šanse da bi iz ovako ishlapele moždane mase izvukao ko je. živijo!

• +1 1
Posted

Zoran Kalinić iznad levo.

• +1 4
  • Hvala 3
Posted

Bio mi poznat ali nisam mogao da se setim, kao i za ovog ispod njega.

• +1 2
Posted
17 minutes ago, Ivo Petović said:

Zoran Kalinić iznad levo.

:pera:

koji ste vi mozgovi, svaka čast

ja bi na vašem mestu išao u slagalicu da uzmem pare 

• +1 1
Posted

Alal vera.

Nije se Zoran puno promenio, ali u najmanju ruku bi neko morao da mi skrene pažnju da možda znam ko je. 

Posted

Prepoznao bih ga tačno nikada...

• +1 1
Posted
1 hour ago, kralj said:

Kao onaj poslanik iz Trebinja sto je rekao da sir treba ukinuti na slavi jer ne sluzi nicemu sem da pijani gosti prosipaju rakiju u njega. 

• +1 1
  • Haha 2
Posted

Trenutno naš najveći problem ne računajući tugu pod košem je CMM, odnosno njegova pičkavost.

U Cedi i Partizanu a pogotovo u Baskoniji nije delovao toliko preplašeno kao sada. Ne znam u čemu je stvar, imamo li mi psihologa u klubu?

Posted

brate laki odmori malo, popij kaficu, spremi ženi doručak

vikend je, život teče, CMM sve i da ne valja će se već popraviti i bez nas

• +1 1