Valk Posted December 6 Posted December 6 Ne može da škodi, Janis ima puno kredita kod nas navijača a i igrači ga vole™ tako da još ima puno prostora da budemo zadovoljni na kraju sezone. Back to topic, Nedović igra protiv Olimpijakosa? Moraćemo da nadomestimo Filipove poene, a to nije neizvodivo ako ga krene šut. Ne uzdam se previše u Kenana jer ga, nažalost, njegova bivša ekipa dobro poznaje. Daj bože da se varam.
Dankan Ajdaho Posted December 6 Posted December 6 Ček, odakle u stvari info da Petrušev ne igra protiv Olija?
Eleniko Posted December 6 Posted December 6 (edited) 25 minutes ago, Heaviside said: Ma ko njih jebe, nek se blamiraju ako su toliki klošari. Meni je prosto nefer prema Sferopulosu da se uopšte ozbiljno raspravlja o tome da li bi njegova smena bila greška ili ne. A i besmisleno mi je. Kao da sad krenemo ozbiljno da pričamo o tome da li je Đilas ukrao 619 miliona. Može samo da se sprda sa time i ništa više. deluje mi da nisi primetio šta se ovih dana piše o sferu generalno i da si zaboravio koji klub vodi - onaj koji je u prethodnim sezoma 2 trenera pedalirao po istovetnom patternu - nekoliko loših utakmica, gubitak autoriteta nad igračima u svlačionici, "lucidne" analize na SK, iznenadno prisustvo spasioca u blizini. svi elementi su na stolu. a sad kada se već čović juče ofirao /i izblamirao/ da on i dalje vodi klub, ne vidim zašto bi uopšte i pomislio da bi čović ovaj put uradio nešto drugačije nego ranije. moje mišljenje o sferopulosu je poznato, on je naš najbolji trener otkada igramo evrologu i dao bi mu ugovor na 5 godina, da može da radi na miru, pogotovo ako dotle čović ode bogu na istinu. lično verujem da je muški izdržao sve testove izdržljivosti koje su mu zadavali čović tj njegova idiotska vizija košarke i igrača koji treba da je nose, teodosić, evroliga, sreten radović i damir javor, ove godine vrv i kalinić, itd itd. ne bih se zakleo da sem obradovića ima garantovano boljih trenera u euroligi, a sigurno to nisu barcokas, penjarola, ovaj iz reala, buraniju da ne pominjem. uostalom videćete gde će otići posle nas. nadam se ne ove sezone. Edited December 6 by Eleniko
MiddleClass Posted December 6 Posted December 6 11 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ček, odakle u stvari info da Petrušev ne igra protiv Olija? I SK je potvrdio posle meca sa Virtusom 1
FPLS Posted December 6 Posted December 6 11 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Ček, odakle u stvari info da Petrušev ne igra protiv Olija? Potvrdio i Plavsic veceras kad se ukljucio u sk studiju. Tezak kretenizam. 1
Ratamahatta Posted December 6 Posted December 6 (edited) 14 minutes ago, Valk said: Ne može da škodi, Janis ima puno kredita kod nas navijača a i igrači ga vole™ tako da još ima puno prostora da budemo zadovoljni na kraju sezone. Back to topic, Nedović igra protiv Olimpijakosa? Moraćemo da nadomestimo Filipove poene, a to nije neizvodivo ako ga krene šut. Ne uzdam se previše u Kenana jer ga, nažalost, njegova bivša ekipa dobro poznaje. Daj bože da se varam. Samo ne znam kako cemo nadoknaditi 57 poena iz reketa koje ce nam usuti Mitar i Plavsic ce u prvoj/najkasnije polovinom druge cetvrtine imati po 3 licne, morace Kalenic i Daum da krpe na 5 jedno 15 minuta. Nemamo kako da se odupremo, jedino da pucamo trojke 27/45 Edited December 6 by Ratamahatta 2
Valk Posted December 6 Posted December 6 2 minutes ago, Ratamahatta said: Samo ne znam kako cemo nadoknaditi 57 poena iz reketa koje ce nam usuti Mitar i Plavsic ce u prvoj/najkasnije polonivom druge cetvrtine imati 3 i 2 licne, morace Kalenic i Daum da krpe na 5 jedno 15 minuta. Nemamo kako da se odupremo, jedino da pucamo trojke 27/45 Red je na Jaga da nekog usere, ne bi bilo loše. Oni su spali valjda samo na Milutinova, Fal je bio na klupi protiv Pariza, rekoše da je povređen opet, kao i Mozes R. Mene trenutno više brine postoji li mogućnost da traže Filipa nazad nego što će on protiv njih da lay low. Lepo rekoh, ne javljamo se na fiksni uopšte! 2
Ratamahatta Posted December 7 Posted December 7 Tekma vristi da cemo napraviti 30+ faulova, nas odbrambedni bedem Teo-Jago-Neda-Deda-Mitar-Plavsa, protivniku gace same spadaju od strave
Eleniko Posted December 7 Posted December 7 ne brigam za ovu tekmu small ball je sferopulosov forte onoliki reket će braniti kalinić i davidovac preko njih će trpati kenan jago i nedović sa visokim procentima šuta izdržaćemo i bez ofanzivnog skoka ako se bude dobro navijalo bez helenskog zapevavanja iz kopa primam oklade u ručak mada na vreme upozoravam da ćete izgubiti ovo je jedan od onih - pozivite ekipu fizikalaca da nam zanose muda u krivinama - utakmica
Hele Posted December 7 Posted December 7 53 minutes ago, Midžeta said: Dosla da cestitam pobedu braci yveydasima i kevitm Valkiri, ali vidim da ste svi nadrkani pa necu Ja nisam, a i volim cestitke.
Valk Posted December 7 Posted December 7 6 minutes ago, Hele said: Ja nisam, a i volim cestitke. vidi mangupa, oće da se cmače sa midžet-grobarima. zanimljiva izjava Kaline posle utakmice. veoma samokritičan, po meni preterano. 1
Nikodije Posted December 7 Posted December 7 Nisam gledao, pratio sam usput pbp i bio propisno šokiran. Pbp kaže da smo gubili 10 razlike početkom 4/4 i do kraja napravili +17. Jel stvarno tako bilo? 4
ducca Posted December 7 Posted December 7 49 minutes ago, Valk said: vidi mangupa, oće da se cmače sa midžet-grobarima. zanimljiva izjava Kaline posle utakmice. veoma samokritičan, po meni preterano. Ne bih rekao da je preterano, u ozbiljnom je kontra ritmu, ali sam šokiran ovakvom izjavom nekog našeg sportiste. Respect za takav stav i svesnost trenutne situacije, samo tako može doći do reakcije (nadam se skore).
Eleniko Posted December 7 Posted December 7 ko zna zašto je smoren, nadam se da je samo ono o čemu je govorio.
Hele Posted December 7 Posted December 7 4 hours ago, MeanM@ said: Bulja, ne kritikujemo ga dovoljno Kritikuje se sam.
Recommended Posts