Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Jebe mi se za te novinare, skroz benigni post sam napisao. Pričam sa zvezdaškim društvom o smeni, kažem da nije za smenu. Ovde je isto na forumu valjda neko društvo, isto kažem da nije. Opet pominjanje Obradovića jer ste utripovali nešto o mom postu.

Šta je bre ovo.

• +1 3
Posted (edited)

Mi ako dobijemo Olimpijakos bez FP30 to ce biti najvece iznenadjenje u sezoni, a ako izgubimo bice sta koji kurac Sfero, ima 3-4 kod kuce, to je mogao i Jasar 

Can't win

Stalno nam je neko povredjen, jebes ga. Kad je Nedovic povredjen i ne primeti se bog zna kako, ali Bboy kad fali ode sve u kurac. Imamo fantastican skor spram okolnosti

Dodaj jos i 3 tekme direktno izgubljene zahvaljujuci govnarimapicketinama i eto

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
Posted
1 minute ago, garmonbozia said:

Kako ničim izazvan kada je Eleniko to bukvalno napisao u postu pre Milošicinog?

Od bujake da očekujem, ali uini i Heavi. I šta sad koji kurac da pišemo na sportu, da se delimo u torove.

Posted
3 minutes ago, garmonbozia said:

Kako ničim izazvan kada je Eleniko to bukvalno napisao u postu pre Milošicinog?

Moguće da je Eleniko svima na ignore.

Spustite loptu, nije Milošica počeo.

Hoću da kažem, jasno je kad neko dođe da provocira, ali ne verujem da je ovde konkretno to slučaj.

• +1 2
  • Hvala 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
Just now, Milošica said:

Od bujake da očekujem, ali uini i Heavi. I šta sad koji kurac da pišemo na sportu, da se delimo u torove.

mojne da dramis, ili zadrami kad krenu da me skoro pa teraju u pizdu materinu na partizanovom topiku

nisam video da si replicirao na neciji post, pa sam umislio da si tako niotkuda napisao. ako je tako, izvinjavam se.

• +1 1
  • -1 1
Posted (edited)

Pa vodi se kampanja protiv Sfera još od poraza protiv grobosa a eskaliralo je nakon otkaza monegašaninu Obradoviću i posle Armanija. Dežurni retardi na Tviteru a ne staje ni SK, uprkos pobedi.

Za pretpostaviti je da se čeka moment za pedalu da bi ustoličili valjda najvećeg ciganskog sina od svih sinova....

Jel grešim?

Edited by Eleniko
Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

Pa vodi se kampanja protiv Sfera još od poraza protiv grobosa a eskaliralo je nakon otkaza monegašaninu Obradoviću i posle Armanija. Dežurni retardi na Tviteru a ne staje ni SK, uprkos pobedi.

Za pretpostaviti je da se čeka moment za pedalu da bi ustoličili valjda najvećeg ciganskog sina od svih sinova....

Jel grešim?

Ako misliš na Ćelavog, rastanak sa Čovićem je bio vrlo neprijateljski i mislim da nema šanse da se vrati, a kamoli da zbog njega miniraju Sfera.

Posted (edited)
1 minute ago, Heaviside said:

Ako misliš na Ćelavog, rastanak sa Čovićem je bio vrlo neprijateljski i mislim da nema šanse da se vrati, a kamoli da zbog njega miniraju Sfera.

Zakopano je to mada ne znam koliko duboko.

SK radi na žeton uprave, imali smo isto i sa Duškom i onim pre njega.

Edited by Eleniko
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Да није то онај што се вратио да игра и целу сезону био повређен, па је отишао чим је оздравио? Највећи је Ракочевић, а он није тренер, тако да нека хвала. 

• +1 1
Posted

Na SK je krenuo snimak Ciganikosa i Pariza, umesto loših vibracija ovde bolje upalite i gledajte najbolju tekmu sezone do sada.

Posted
13 minutes ago, Milošica said:

Ja ti uopšte nisam napisao da si došao da provociraš nego da si popušio priču da je Sferova smena tema. I ok, jeste tu istu priču popušio i Eleniko mada ne vidim zašto je to relevantno za moj upis. 

Posted
1 minute ago, Heaviside said:

Ja ti uopšte nisam napisao da si došao da provociraš nego da si popušio priču da je Sferova smena tema. I ok, jeste tu istu priču popušio i Eleniko mada ne vidim zašto je to relevantno za moj upis.

Radi se o mojoj i njegovoj sumnji o namerama SK, tj. da li novinari nastupaju nezavisno.

Posted

Dosla da cestitam pobedu braci yveydasima i kevitm Valkiri, ali vidim da ste svi nadrkani pa necu :fantom:

• +1 2
  • Haha 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, Milošica said:

Radi se o mojoj i njegovoj sumnji o namerama SK, tj. da li novinari nastupaju nezavisno.

Ma ko njih jebe, nek se blamiraju ako su toliki klošari. Meni je prosto nefer prema Sferopulosu da se uopšte ozbiljno raspravlja o tome da li bi njegova smena bila greška ili ne. A i besmisleno mi je. Kao da sad krenemo ozbiljno da pričamo o tome da li je Đilas ukrao 619 miliona. Može samo da se sprda sa time i ništa više. 

• +1 3
Posted (edited)
8 minutes ago, Heaviside said:

Ma ko njih jebe, nek se blamiraju ako su toliki klošari. Meni je prosto nefer prema Sferopulosu da se uopšte ozbiljno raspravlja o tome da li bi njegova smena bila greška ili ne. A i besmisleno mi je. Kao da sad krenemo ozbiljno da pričamo o tome da li je Đilas ukrao 619 miliona. Može samo da se sprda sa time i ništa više. 

Razumem gledište, ali kapiram da nikako ne može škoditi afirmativan post o njemu.

Edited by Milošica