Eleniko Posted December 6 Posted December 6 Izgleda da je neko ubacio žeton na SK da se sere standardno kada se sprema promena trenera bez opcije da se kenjaž obustavi kad dobijemo uz dve, za naše standarde vrhunske četvrtine. Ugasite se klošari. 2
uini Posted December 6 Posted December 6 2 minutes ago, Milošica said: Koliko bi pogrešno bilo smeniti Janisa. vise greshno nego obradovica svih ovih godina, cisto zanatski gledano 3 1
Ratamahatta Posted December 6 Posted December 6 12 minutes ago, uini said: Tako ce Vezenkov izgledati za jedno 5-10 godina kad ga drkne post-career depresija 1 1
Milošica Posted December 6 Posted December 6 (edited) 3 minutes ago, uini said: vise greshno nego obradovica svih ovih godina, cisto zanatski gledano Ne razmišljam o Obradoviću i ne znam šta ti je smešno. Pišem kako mislim. Edited December 6 by Milošica
Ratamahatta Posted December 6 Posted December 6 Sfero ne sme da ide, cedi iz ovog tima bukvalno sve sto moze 1 1
uini Posted December 6 Posted December 6 Zvezda posle velikog preokreta slavila u Bolonji: Najgori tim Evrolige pao posle drame, Kenan i Kalinić heroji crveno-belih https://nova.rs/sport/evroliga/virtus-bolonja-crvena-zvezda-uzivo-prenos-lajvstrim-2024/ najgori tim evrolige protiv disertacije, kod kuce naravno, tamo se igra https://www.euroleaguebasketball.net/en/euroleague/game-center/2024-25/partizan-mozzart-bet-belgrade-virtus-segafredo-bologna/E2024/37/ grujica anali Zvezda u Bolonji morala da rudari: Kenan heroj u četvrtini za anale 2
Mindaugas Žukauskas Posted December 6 Posted December 6 Ne mogu da kažem da sam oduševljen ovim rezultatom, ali čestitke za hasl 2
uini Posted December 6 Posted December 6 3 minutes ago, Milošica said: Ne razmišljam o Obradoviću i ne znam šta ti je smešno. Pišem kako mislim. smesno mi je kada citam mocart i nova sport, sport klub ne smem ni da otvorim - nakon partizanove pobede / poraza, pa nakon zvezdinih; onda sutra ujutru pun internet opranih mozgova, jedni u disertaciji, drugi rudare protiv najgorih.
Milošica Posted December 6 Posted December 6 (edited) 27 minutes ago, uini said: smesno mi je kada citam mocart i nova sport, sport klub ne smem ni da otvorim - nakon partizanove pobede / poraza, pa nakon zvezdinih; onda sutra ujutru pun internet opranih mozgova, jedni u disertaciji, drugi rudare protiv najgorih. Kakve to veze ima sa mojim postom. Ovo ti je već za sportić. Evo vidim i bujakin post na sportiću vezan za moj. Edited December 6 by Valk Obrisane uvred
uini Posted December 6 Posted December 6 1 minute ago, Milošica said: Kakve to veze ima sa mojim postom. Ovo ti je već za sportić. ima veze u smislu da pominjes kako bi bila greota da sferopulos dobije otkaz; ili si popio chupri navedenih medija, ili si za sportic ( :
Milošica Posted December 6 Posted December 6 Mislim da je Sferopulos dobar trener, kakva popijena priča. Pa valjda ga navedeni napadaju.
Ratamahatta Posted December 6 Posted December 6 Ajmo malo realni biti, 6-7 minuta pre kraja smo vec trazili novi hobi za do proleca i vaskrsenija Dedinog I odlicna cetvrtina, da pokazemo svima da treba da nas se boju i da mimo svake logike mozemo da useremo svakoga. Nema veze sto je Kinder, cak su i ok odbranu igrali Bolje su oni branili nego mi, Sengelija sporiji duplo nego ikada ranije je razgrtao ove nase mladice borove Kordinije je strasan 1 na 1 branic, iznova me odusevljava, najbolji zadnji vezni medju bekovima u takmicenju Njih jebe isto sto i nas, izuzetno mator i pomalo mlohav pijevac, talenta ima pregrst™ Ovi likovi od 35+ u opadanju su u skoro svakom timu stetocina 1
Heaviside Posted December 6 Posted December 6 4 minutes ago, Milošica said: Mislim da je Sferopulos dobar trener, kakva popijena priča. Pa valjda ga navedeni napadaju. Pa čim si ničim izazvan napisao da misliš bi smena bila greška znači da si popušio priču da je to uopšte tema. Ne postoji nijedan razlog da se o tome priča osim tekstića burek novinara, a čak ni oni to ne pominju eksplicitno. Ima trenera iz istog grada kojima više treba da ih neko brani nego što to treba Sferu ako zanemarimo laprdanja i gledamo striktno kvalitet urađenog posla i rezultate, a ni taj nije ni blizu za smenu. 1 1
garmonbozia Posted December 6 Posted December 6 2 minutes ago, Heaviside said: Pa čim si ničim izazvan napisao da misliš bi smena bila greška znači da si popušio priču da je to uopšte tema. Kako ničim izazvan kada je Eleniko to bukvalno napisao u postu pre Milošicinog? 4
Recommended Posts