Ratamahatta Posted December 4 Posted December 4 Kinder ako ne uzme Albu veceras, uzece nas, ajmo preokret 1
assignment Posted December 4 Posted December 4 5 minutes ago, garmonbozia said: je l' se ovo nešto i sa CMM pokačio? Ko se pokačio sam kim? Sfero?
Arthur Kirkland Posted December 4 Posted December 4 2 minutes ago, Fanta said: Tuzno je ovo sve sa Teom zbog nemoci ovakve frustracije jbg. Da ima pameti u ovom nesrecnom klubu da mu neko skrene paznju za njegov kontinuirani bezobrazluk, kada vec to trener ne zeli. Nije sramota izgubiti od Olimpije koja je u naletu forme i ima veoma dobar tim, ali ovo je izgledalo beskrajno beskrvno bez imalo koncentrancije u odbrani. 1 1
sigurnost Posted December 4 Posted December 4 23 minutes ago, Valk said: Nemojte da preterujete, loša utakmica i to je to, niti je Olimpija skrndelj tim niti može nama da bude svaka kao protiv Bajerna. Mora Virtus da se rokne i to će biti onda klasičan 50% učinak sa road tripa. Poraz je najmanji problem. 1
garmonbozia Posted December 4 Posted December 4 48 minutes ago, assignment said: Ko se pokačio sam kim? Sfero? Teo, nešto je sa CMM pričao i nije delovalo da je prijateljski 😀 2
Valk Posted December 4 Posted December 4 39 minutes ago, sigurnost said: Poraz je najmanji problem. Naravno, osim one kratke deonice kad smo se spustili na -4, nismo igrali kršteno ništa. Najžalije mi Jaga i njegovog truda, čak i komentator reče "Jago igra sam protiv svih", kao da u svih ubraja i njegove saigrače. 2
Eleniko Posted December 4 Posted December 4 ne sviđa mi se ideja da menjamo trenera pre nego što teodosića pošaljemo u penziju. ovo je već drugi trener koga smenjuje, a ćelavi je bojim se još gluplji. 1
theanswer Posted December 4 Posted December 4 @Кристофер Лумумбо moraš da poslušaš Luku za Stefana Jovića 1
Maximili Posted December 4 Posted December 4 Nije Kari džaba naljutio Teodosica iz reprezentacije. Kari je Kari 2 1
Кристофер Лумумбо Posted December 4 Posted December 4 2 minutes ago, theanswer said: @Кристофер Лумумбо moraš da poslušaš Luku za Stefana Jovića ovaj podcast sada?
theanswer Posted December 4 Posted December 4 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: ovaj podcast sada? da... bilo pre možda 5-10min.. kad imitira kenana valjda u istom rantu.. mada to će izaći već negde sigurno 1
Dankan Ajdaho Posted December 4 Posted December 4 Džaba bilo dovođenja Fila Džeksona iz prajma dok je domaća osnova™ tu. To je uzrok svih zala, na čelu sa Mitrovićem. On je kralj nespobnosti odakle se širi kancer i na sve ostale. Od domaćih igrača EL može da igra Petrušev i Dobrić kao igrač uloge. Ostali su samo tegovi koji vuku klub u ambis. 1 1
Milošica Posted December 4 Posted December 4 Može Kalinić bez sumnje. Problem je uloga koja se zahteva od njega, pa dođu i promašena bacanja i nervoza. I dalje u njemu ima materijala za elitni EL nivo.
Recommended Posts