December 4, 2024Dec 4 5 minutes ago, garmonbozia said: je l' se ovo nešto i sa CMM pokačio? Ko se pokačio sam kim? Sfero?
December 4, 2024Dec 4 2 minutes ago, Fanta said: Tuzno je ovo sve sa Teom zbog nemoci ovakve frustracije jbg. Da ima pameti u ovom nesrecnom klubu da mu neko skrene paznju za njegov kontinuirani bezobrazluk, kada vec to trener ne zeli. Nije sramota izgubiti od Olimpije koja je u naletu forme i ima veoma dobar tim, ali ovo je izgledalo beskrajno beskrvno bez imalo koncentrancije u odbrani.
December 4, 2024Dec 4 23 minutes ago, Valk said: Nemojte da preterujete, loša utakmica i to je to, niti je Olimpija skrndelj tim niti može nama da bude svaka kao protiv Bajerna. Mora Virtus da se rokne i to će biti onda klasičan 50% učinak sa road tripa. Poraz je najmanji problem.
December 4, 2024Dec 4 48 minutes ago, assignment said: Ko se pokačio sam kim? Sfero? Teo, nešto je sa CMM pričao i nije delovalo da je prijateljski 😀
December 4, 2024Dec 4 39 minutes ago, sigurnost said: Poraz je najmanji problem. Naravno, osim one kratke deonice kad smo se spustili na -4, nismo igrali kršteno ništa. Najžalije mi Jaga i njegovog truda, čak i komentator reče "Jago igra sam protiv svih", kao da u svih ubraja i njegove saigrače.
December 4, 2024Dec 4 ne sviđa mi se ideja da menjamo trenera pre nego što teodosića pošaljemo u penziju. ovo je već drugi trener koga smenjuje, a ćelavi je bojim se još gluplji.
December 4, 2024Dec 4 2 minutes ago, theanswer said: @Кристофер Лумумбо moraš da poslušaš Luku za Stefana Jovića ovaj podcast sada?
December 4, 2024Dec 4 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: ovaj podcast sada? da... bilo pre možda 5-10min.. kad imitira kenana valjda u istom rantu.. mada to će izaći već negde sigurno
December 4, 2024Dec 4 Džaba bilo dovođenja Fila Džeksona iz prajma dok je domaća osnova™ tu. To je uzrok svih zala, na čelu sa Mitrovićem. On je kralj nespobnosti odakle se širi kancer i na sve ostale. Od domaćih igrača EL može da igra Petrušev i Dobrić kao igrač uloge. Ostali su samo tegovi koji vuku klub u ambis.
December 4, 2024Dec 4 Može Kalinić bez sumnje. Problem je uloga koja se zahteva od njega, pa dođu i promašena bacanja i nervoza. I dalje u njemu ima materijala za elitni EL nivo.