Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Kinder ako ne uzme Albu veceras, uzece nas, ajmo preokret 

• Replies 14.3k
  • Views 693.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

5 minutes ago, garmonbozia said:

je l' se ovo nešto i sa CMM pokačio?

Ko se pokačio sam kim? Sfero? 

2 minutes ago, Fanta said:

Tuzno je ovo sve sa Teom zbog nemoci ovakve frustracije jbg. 

Da ima pameti u ovom nesrecnom klubu da mu neko skrene paznju za njegov kontinuirani bezobrazluk, kada vec to trener ne zeli. Nije sramota izgubiti od Olimpije koja je u naletu forme i ima veoma dobar tim, ali ovo je izgledalo beskrajno beskrvno bez imalo koncentrancije u odbrani.

23 minutes ago, Valk said:

Nemojte da preterujete, loša utakmica i to je to, niti je Olimpija skrndelj tim niti može nama da bude svaka kao protiv Bajerna.

Mora Virtus da se rokne i to će biti onda klasičan 50% učinak sa road tripa.

Poraz je najmanji problem.

48 minutes ago, assignment said:

Ko se pokačio sam kim? Sfero? 

Teo, nešto je sa CMM pričao i nije delovalo da je prijateljski 😀

39 minutes ago, sigurnost said:

Poraz je najmanji problem.

Naravno, osim one kratke deonice kad smo se spustili na -4, nismo igrali kršteno ništa.

Najžalije mi Jaga i njegovog truda, čak i komentator reče "Jago igra sam protiv svih", kao da u svih ubraja i njegove saigrače.

ne sviđa mi se ideja da menjamo trenera pre nego što teodosića pošaljemo u penziju.

ovo je već drugi trener koga smenjuje, a ćelavi je bojim se još gluplji.

Nije Kari džaba naljutio Teodosica iz reprezentacije. Kari je Kari 

2 minutes ago, theanswer said:

@Кристофер Лумумбо moraš da poslušaš Luku za Stefana Jovića 

ovaj podcast sada? 

1 minute ago, Кристофер Лумумбо said:

ovaj podcast sada? 

da... bilo pre možda 5-10min.. kad imitira kenana valjda u istom rantu.. mada to će izaći već negde sigurno 

Džaba bilo dovođenja Fila Džeksona iz prajma dok je domaća osnova™ tu.

To je uzrok svih zala, na čelu sa Mitrovićem. On je kralj nespobnosti odakle se širi kancer i na sve ostale. Od domaćih igrača EL može da igra Petrušev i Dobrić kao igrač uloge.

Ostali su samo tegovi koji vuku klub u ambis.

Može Kalinić bez sumnje. Problem je uloga koja se zahteva od njega, pa dođu i promašena bacanja i nervoza. I dalje u njemu ima materijala za elitni EL nivo.

Zaboravio sam ga. Da. Ali sa pravom ulogom.