Lord Stef Posted December 4 Posted December 4 Kakvo nekoordinisano siljeze je Gilespi, da ima 2 zdrava neurona izmedju mozga i nogu bio bi legit EL igrac 1 1
hrkljush boys_2 Posted December 4 Posted December 4 Mitrović je baš tragičan, ono kad bi smotanog Plavšića gledao prije njega na parketu. 1
Midžeta Posted December 4 Posted December 4 Jel moze neko umesto Mitrovica da udje, ovo ni ja nmg da podnesem 1 1
MeanM@ Posted December 4 Posted December 4 Ne vredi ovo nerviranja, prosto nepriprmljena utakmica, nedisciplina, nedostatak mozga…
elementary Posted December 4 Posted December 4 Obično u ovo vreme i prestaneš da se nerviras ,sve ide svojim tokom .Uskoro nećemo biti ni blizu pozitivnog skora te se okrećemo obavezama u Aba ligi 😄 Malo se iznerviras do desetog kola i posle lagana priča ,preskačeš utakmice ,pogledaš na kraju rezultat . 1
Dankan Ajdaho Posted December 4 Posted December 4 Ovo je verovatno najlošije spremljena a pogotovu vođena utakmica koju sam ja gledao.
Valk Posted December 4 Posted December 4 Nemojte da preterujete, loša utakmica i to je to, niti je Olimpija skrndelj tim niti može nama da bude svaka kao protiv Bajerna. Mora Virtus da se rokne i to će biti onda klasičan 50% učinak sa road tripa. 4
elementary Posted December 4 Posted December 4 Nešto mnogo počele te loše pripremljene utakmice da nam se dešavaju. 1
Fanta Posted December 4 Posted December 4 Tuzno je ovo sve sa Teom zbog nemoci ovakve frustracije jbg. 1
Recommended Posts