assignment Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Sa druge strane, na parketu Teo, Yago i pitamo se sto nema odbrane
MeanM@ Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 (edited) Uzasna i besmislena odbrana. Preuzimamo ko mutavi, al to i bez pokusaja da im se oteza malo igra i blok. I ovo kad probiju i ispadnemo njihovi po perimetru sami ko duhovi ostaju. Anticipacija 0 Edited December 4, 2024 by MeanM@ 1
Eleniko Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 1 minute ago, assignment said: I opet na minus 10.... ma dobro, vratiće to deda etora, ima da se igra još 23 minuta oni i da povedu sa 20 razlike igraće se na jedan posed na kraju 1
Valk Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 1 minute ago, assignment said: Sa druge strane, na parketu Teo, Yago i pitamo se sto nema odbrane evo uđoše defanzivci, čudo nije čekao 3/4
Ivo Petović Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Bilo je jasno da će, čim se prva petorka Armanija vrati nazad, biti preteška misija za ovu našu penzionersku drugu petorku i da vidi koš (a odbranu je već igrala na neće valjda da ubace sve), pošto je i prva imala problem. Meni je bilo jasno, Sferu očigledno nije.
Dankan Ajdaho Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 1 minute ago, MeanM@ said: Uzasna i besmislena odbrana. Preuzimamo ko mutavi, al to i bez pokusaja da im se oteza malo igra i blok. I ovo kad probiju i ispadnemo njihovi perimetru sami ko duhovi ostaju. Anticipacija 0 Ko ispadne ostane da čuva vazduh, ne bi mu palo da ode nekog.
MiddleClass Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 @Ivo Petović Pozdravlja te zvakac zvake 1
Dankan Ajdaho Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Just now, ducca said: Kalina ispao iz rotacije. Bio je ubedljivo najgori na terenu. 1
Ivo Petović Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 1 minute ago, MiddleClass said: @Ivo Petović Pozdravlja te zvakac zvake Zato što je ubacio prva dva šuta u sezoni? ISpao u praktično svakoj odbrani. Sramota za ovaj lepi sport, a mene samo čini besnim jer moje pare troši.
Dankan Ajdaho Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Da li je moguće da profesionalni košarkaši igraju ovakvu odbranu?
elementary Posted December 4, 2024 Posted December 4, 2024 Ovde treba samo par minuta solidne odbrane ,busni su i oni u odbrani .Samo da se ne odlepe mnogo pa da se rešava u finišu . Loze se a mi u fazonu kad kreće utakmica 😂 1
Recommended Posts