December 4, 2024Dec 4 Uzasna i besmislena odbrana. Preuzimamo ko mutavi, al to i bez pokusaja da im se oteza malo igra i blok. I ovo kad probiju i ispadnemo njihovi po perimetru sami ko duhovi ostaju. Anticipacija 0 Edited December 4, 2024Dec 4 by MeanM@
December 4, 2024Dec 4 1 minute ago, assignment said: I opet na minus 10.... ma dobro, vratiće to deda etora, ima da se igra još 23 minuta oni i da povedu sa 20 razlike igraće se na jedan posed na kraju
December 4, 2024Dec 4 1 minute ago, assignment said: Sa druge strane, na parketu Teo, Yago i pitamo se sto nema odbrane evo uđoše defanzivci, čudo nije čekao 3/4
December 4, 2024Dec 4 Bilo je jasno da će, čim se prva petorka Armanija vrati nazad, biti preteška misija za ovu našu penzionersku drugu petorku i da vidi koš (a odbranu je već igrala na neće valjda da ubace sve), pošto je i prva imala problem. Meni je bilo jasno, Sferu očigledno nije.
December 4, 2024Dec 4 1 minute ago, MeanM@ said: Uzasna i besmislena odbrana. Preuzimamo ko mutavi, al to i bez pokusaja da im se oteza malo igra i blok. I ovo kad probiju i ispadnemo njihovi perimetru sami ko duhovi ostaju. Anticipacija 0 Ko ispadne ostane da čuva vazduh, ne bi mu palo da ode nekog.
December 4, 2024Dec 4 Just now, ducca said: Kalina ispao iz rotacije. Bio je ubedljivo najgori na terenu.
December 4, 2024Dec 4 1 minute ago, MiddleClass said: @Ivo Petović Pozdravlja te zvakac zvake Zato što je ubacio prva dva šuta u sezoni? ISpao u praktično svakoj odbrani. Sramota za ovaj lepi sport, a mene samo čini besnim jer moje pare troši.
December 4, 2024Dec 4 Ovde treba samo par minuta solidne odbrane ,busni su i oni u odbrani .Samo da se ne odlepe mnogo pa da se rešava u finišu . Loze se a mi u fazonu kad kreće utakmica 😂