Jump to content

KK Crvena Zvezda 2024/25

Featured Replies

Sa druge strane, na parketu Teo, Yago i pitamo se sto nema odbrane :D

• Replies 14.3k
  • Views 693.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• harper lee
    harper lee

Ako mi dozvoli cenjeni ciganski auditorijum savetovao bih da se okanete rasprava o tome ko je kriv i "ko nas majku mu zavadi" na komsijskom topiku. Zaboravite cak i najdobronamernije postove jer dobra

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Odlican je podcast sa kalinom. Kaze ovaj, imamo sada segment gde pustamo klipove a ti nam dajes siri kontekst. Kaze kalina pazi koji klip pustas 😂

• jeste da se primilo ovo pederu, nažalost, ali radije bih da mu se skandira ''huljo žvalava!'' jer mu je HULJA leglo ko budali šamar. ta reč je izmišljena za njega, u rečnicima njegova slika da stoji p

Posted Images

Uzasna i besmislena odbrana. Preuzimamo ko mutavi, al to i bez pokusaja da im se oteza malo igra i blok. I ovo kad probiju i ispadnemo njihovi po perimetru sami ko duhovi ostaju. Anticipacija 0

Edited by MeanM@

1 minute ago, assignment said:

I opet na minus 10....

ma dobro, vratiće to deda etora, ima da se igra još 23 minuta

oni i da povedu sa 20 razlike igraće se na jedan posed na kraju

Kalina ispao iz rotacije. 

1 minute ago, assignment said:

Sa druge strane, na parketu Teo, Yago i pitamo se sto nema odbrane :D

evo uđoše defanzivci, čudo nije čekao 3/4

Bilo je jasno da će, čim se prva petorka Armanija vrati nazad, biti preteška misija za ovu našu penzionersku drugu petorku i da vidi koš (a odbranu je već igrala na neće valjda da ubace sve), pošto je i prva imala problem. Meni je bilo jasno, Sferu očigledno nije.

1 minute ago, MeanM@ said:

Uzasna i besmislena odbrana. Preuzimamo ko mutavi, al to i bez pokusaja da im se oteza malo igra i blok. I ovo kad probiju i ispadnemo njihovi perimetru sami ko duhovi ostaju. Anticipacija 0

Ko ispadne ostane da čuva vazduh, ne bi mu palo da ode nekog.

@Ivo Petović

Pozdravlja te zvakac zvake :D

Just now, ducca said:

Kalina ispao iz rotacije. 

Bio je ubedljivo najgori na terenu.

Nazalost vraca se

1 minute ago, MiddleClass said:

@Ivo Petović

Pozdravlja te zvakac zvake :D

Zato što je ubacio prva dva šuta u sezoni? ISpao u praktično svakoj odbrani. Sramota za ovaj lepi sport, a mene samo čini besnim jer moje pare troši.

Tehnicka za Maniona za ovo?

Mora Teo dvadeset minuta.

Da li je moguće da profesionalni košarkaši igraju ovakvu odbranu?

Ovde treba samo par minuta solidne odbrane ,busni su i oni u odbrani .Samo da se ne odlepe mnogo pa da se rešava u finišu .

Loze se a mi u fazonu kad kreće utakmica 😂