Hele Posted June 27 Posted June 27 Opusteno, nasli smo drugu mlohavu cetvorku i nastavili tradiciju koju su zapoceli Milko Bjelica i Tejic. 2
booyaka Posted June 27 Posted June 27 Milko Bjelica i Tejić nisu za poređenje ni u jednom univerzumu. 1
Milošica Posted June 27 Posted June 27 (edited) 2 hours ago, Eleniko said: nikad više tetovaže na belcu u kkcz crnci su nešto drugo Edited June 27 by Milošica 1 1
Hele Posted June 27 Posted June 27 12 minutes ago, booyaka said: Milko Bjelica i Tejić nisu za poređenje ni u jednom univerzumu. Slazem se, nije fer prema Tejicu da ga tako vredjamo.
Heaviside Posted June 27 Posted June 27 Ozbiljan igrač je bio Milko, ali je po Ćokijevom principu rada doveden kada je već fizički i motivaciona pao. 1 1
Eleniko Posted June 27 Posted June 27 27 minutes ago, Milošica said: 24 minutes ago, booyaka said: ko šta radi ja samo lažem ovde, ladno. 6
Milošica Posted June 27 Posted June 27 Just now, Eleniko said: ko šta radi ja samo lažem ovde, ladno. Kako da prebacim ovo u "Bitne postove" 1
Eleniko Posted June 27 Posted June 27 15 minutes ago, Milošica said: Kako da prebacim ovo u "Bitne postove" pisao sam bagsu da mi promeni nik u ψεύτη lažov na helenskom kaže ne može do sledeće godine, prećeralo se
Hele Posted June 27 Posted June 27 35 minutes ago, booyaka said: Milko je imao 14 EL sezona. Prvo, netacan podatak, drugo, to nije poenta, poenta je da je mlitav. Ocigledno preferiramo Mlitavicijuse na poziciji 4. Sto ne znaci da nemaju kvalitet za EL.
booyaka Posted June 27 Posted June 27 (edited) Da, možda je imao 15. Poenta je da je imao evroligaški kvalitet oko čega je postignut konsenzus s obzirom da je igrao u nekoliko evroligaških klubova. Edited June 27 by booyaka 1
Recommended Posts