Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

da sam clyburn, pa da mogu da biram za iste novce od gradova na B, pre bih izabrao bolonju nego beograd.

Posted

"Koliko ja znam, to šuškanje o Braunu je izvesno, on će doći uskoro u Beograd na preglede. To je igrač sa teškom povredom desnog ramena, ta povreda je rešavana operativno, on je levoruk, dobar i iskusan igrač. Biće angažovan ako prođe preglede i bude mogao da zaigra vrlo brzo, a ne da ga mi lečimo kao Tompkinsa, koji je sjajan čovek i igrač" – rekao je Nebojša Čović u jutarnjem programu RTS-a.

Kontam da je teča relativno pouzdan insajder :fantom:

• Haha 4
Posted

sve su to sjajni ljudi i igrači ali ćovketu je prekurčilo da im stavlja meleme drevne, koji ih izleče jednom kada nas prevare pa potpišu

neverovatan je lik, stalno je u nekoj kampanji čovićevih istina, kao precednik srbije.

• +1 2
Posted

Znaci dogodine iz kataloga Narko Mastic ili Uilbekin, videcemo ko ce se jos sjebati

Posted (edited)

razočarao me što je u izlog kkcz stavio lika koji izgleda kao švercer deviza iz srpskog sarajeva

umesto da uči od dačketa, jeste grobar ali su kolege po previše mnogo osnova

images?q=tbn:ANd9GcSBrGKB37YznFaedHd-bxr

Edited by Eleniko
Posted

^^

Koji to mi, jel to Čović razmatra trećeg Brauna za reprezentaciju Srbije? 

Posted

Legenda ponio sa sebom notes sa svim brojevima novinara, Drčela ostao kratkih rukava. Kontam da Šoneta lupa nostalgija, u KSS nema puno dešavanja, a i kup je daleko pa nema kome da se sredi "košarkaško" državljanstvo.

• Haha 3
Posted

Ovaj bi na dupe progovorio.

Penzionerska sinekura u KSS mu teško pada. 

• Haha 1
Posted

Nedovic ne putuje u 🇮🇹

Jel istina da Petrusev nema pravo igranja protiv Olija? Ako je tako pisi propalo :fantom:

Posted
5 minutes ago, MiddleClass said:

Jel istina da Petrusev nema pravo igranja protiv Olija? Ako je tako pisi propalo :fantom:

to se pisalo u startu kao stidljivi deo vesti.

e sad, par likova na voxu koji tvrde da su pravnici, su pisali kako takva stavka u ugovoru nema šansone da postoji, tj da je to isključivo usmeni dogovor.

ja se samo nadam da ta šarada, ukoliko je ugovorena, važi isključivo za ligaški deo, tj da ne bi važila u plejofu kada ih oljuštimo : i

• +1 1
Posted

Ako ne može da igra, uvek je tu stara dobra doselekcija.

Posted

Ako nam je samo pozajmljen onda verovatno i neće moći igrati protiv njih, sada ili eventualno u plejofu.