Ros Posted Monday at 15:04 Author Posted Monday at 15:04 Just now, Ratamahatta said: Dolazi da ubode 2 midrange suta i razbije zonu protivnika u finalu ABA lige malo li je na ovu skupocu?
Eleniko Posted Monday at 15:07 Posted Monday at 15:07 6 minutes ago, Nikodije said: Ma znam, zato i jeste smešno to "ako prođe lekarske preglede". Tipična čovićevska kupovina. Dopao mu se Braun pre 5 godina, pa je rešio da ga dovede kad-tad. naravno, nakantao nas je u beogradu za himki onoliko, ima i više od 5 ne mora da se seća pre godinu dana šta nam je uradio
Ratamahatta Posted Monday at 15:10 Posted Monday at 15:10 Panter drugi Dzon Braun treci Licim nanji takoreci 3
uini Posted Monday at 17:43 Posted Monday at 17:43 2 hours ago, kralj said: Mada ja sve mislim da će da igra kao zver, svejedno palanačkii klub. jesmo palanka od kluba, samo ne kapiram zašto bi eventualni potpis brauna to označavao? 2 hours ago, Dankan Ajdaho said: Niko normalan se ne bi pobunio zbog potpisa (zdravog) Brauna. Ali sada opet dolazimo u situaciju da nam treba so, a dobijamo biber. čekaj laki, ako je čovek bio povređen i na rehabu pola godine, zašto bi to pretpostavljalo da dolazi nezalečen? svakako bi mu trebalo nešto vremena da uđe u štos ali opet kažem, rame, tj povrede na gornjem delu tela, ako su sanirane ofc, nisu tako problematične kao ligamenti kolena, ahilove i slično na nogama, gde igrač ne može da radi ništa xy vremena, pa zatim mora da jača mišiće pa redom i pažljivo. piše se i kako je mator igrač a mislim da su kalinić i nedović stariji ili makar njegovo godište, mrzi me da gledam sad
Dankan Ajdaho Posted Monday at 18:33 Posted Monday at 18:33 Zato što klubu ne verujem apsolutno ništa, doslovno ni reči. Lagali su za stepen povrede malog Topića. Doveli su nezalečenog Tompkinsa u klub. Lažu za stepen povrede i vreme povratka na teren Bolmboja. Plus milion drugih laži. Tako da mi je poverenju u vodeću struturu kluba doslovno nepostojeće. 1
Eleniko Posted Monday at 18:35 Posted Monday at 18:35 to sa godištem je budalaština ja da mogu da biram iz rostera igrača koji treba kkcz u ovom trenutku prvog bi uzeo brajanta danstona koji za manje od 6 meseci puni - 39. bukvalno blueprint igrača koji nam fali. a mislim da igra za 300k.
uini Posted Monday at 18:39 Posted Monday at 18:39 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Doveli su nezalečenog Tompkinsa u klub. thompkins nije bio nezalečen, već nije igrao cca godinu dana zbog operacije kolena. kao što rekoh gore, drugačije je sa težim povredama na nozi, mnogo više vremena treba u celom procesu.
Eleniko Posted Monday at 18:46 Posted Monday at 18:46 zato trej tompkins juče u španskoj ligi za 27 minuta 32 koša 5 trojki i pir 35 što znamo da kupimo igrača i nekako, ali što znamo da ga pustimo da ode 2 1
kralj Posted yesterday at 03:31 Posted yesterday at 03:31 9 hours ago, uini said: jesmo palanka od kluba, samo ne kapiram zašto bi eventualni potpis brauna to označavao? Ma ovo je u duhu onog vučićevog 'imamo para, našli smo neke pare', pa ajde da dovedemo mečku božanu u dvorište za slavu. Počeli sezonu sa 6 iskusnih visokih +2 koja neretko igraju na 4 i onda doveli još 2. Braun treba da uđe na promociju tako što će da prođe izmeđju dva ogromna gipsena lava, da zajebemo simfoniju komšijskog narodnog veselja. 1 2
uini Posted yesterday at 06:35 Posted yesterday at 06:35 @kralj, imajući u vidu sferopulosovu tendenciju za iskakanjem/preuzimanjem protivničkih igrača od strane visokih, brown pt3 mi izgleda smisleno, pogotovo što petrušev šuri na centru a bolomboy neće skoro. pri čemu je daum dovoljno visok da kontroliše skok u odbrani, kada bi se našao sa brownom na PF & šutira trice da opet ne trpi to što brown to radi slabo, kad uopšte radi. sve u svemu, ja nisam protiv takvih akvizicija, tzv "best player available", ukoliko ti se uklapa u neki deo logike koji furaš. 1
uini Posted yesterday at 06:53 Posted yesterday at 06:53 što baš clyburna? moj omiljeni euroleague igrač u aktuelnoj deceniji ili koliko doduše, bio bi overkill pored kalinarija, nije baš za poređenje
Ratamahatta Posted yesterday at 07:12 Posted yesterday at 07:12 Pa pise da Kinder nije zadovoljan, odigrao tipa 1 dobru tekmu u sezoni, i to bas u Beogradu Mator, jebo nas uzduz i popreko, proso prajm, jedino ne znam da li je zdrav. Ako nije - perfect fit 1
uini Posted yesterday at 07:55 Posted yesterday at 07:55 nažalost, trenutno nam više treba braun treći+ne plaća se trećoj strani ništa. šta da se radi, ne možeš imati sve grejtnes matorce
Recommended Posts