Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Dosta predvidivo.

Mator i povređen.

Posted (edited)

ne da vučić pare za peticu, mora četvorka, nezdrava i nemlada.

pakuj, ne mora mašnica.

inače o našem skautingu najbolje govori da najviše volimo da dovodimo igrače koji su nas ranije jebali ružno na nekoj tekmi, kao što je to uradio džon braun iii pre tačno godinu dana protiv duška ivanovića kada ga je taj poraz uglavnom i oterao. šta je bilo pre i posle toga, nije bitno, da li je zdrav ili nije.

Edited by Eleniko
Posted

Vazda sam prije za provjerene EL igrace nego nba ncaa macke u dzaku

Jos Vasilije Micic i pali se masina :fantom:

• +1 1
Posted

kod igraca koji su imali ozbiljniju & duzu povredu, pa su jos u godinama, problem su povrede tzv donjeg dela, odnosno od kukova, preko kolena, do ahilove;

koliko vidim, brown treci deo je povredio rame, tako da to ne bi trebalo da utice na atletiku koju je do tada imao, niti bi trebalo da ga je sprecavalo da ima neku formu odrzavanja kondicije. pa ako smatramo da nam treba, why not, lik je jako dobar igrac.

• +1 1
Posted
6 hours ago, kralj said:

Koja ti je to logika, Laki? Jel važi i obrnuto, ako Braun ne dolazi, Bolombojev povratak je daleko?

Šarlatanski potez, sve i da se hemija održi i da je tim sasatavljen od 17 plemenitih Dobrićevih majndseta, koji će i u dobru i u zlu biti tu, moglo se barem uštedeti neki dinar.

Pa sve drugo nema nikakvog smisla niti ikakve logike, ovo je jedino što bi imalo ikakav rezon.

Posted

Nece skoro Bolomboj, sledeca kontrola je pocetkom januara, do tad sigurno nece na parket.

Info od njega licno... 

• +1 2
  • Hvala 2
  • Tužno 1
Posted

Da li moze neko da mi kaze koga su predstavljale one velike zastave na severu Arene, na utakmici sa Bayernom?

jedna je bila jagoda - to znam zasto.

a druge dve?

Posted (edited)

Čuvenih 6 nedelja KKCZ. Nadajmo se da će u ovom slučaju trajati znatno kraće nego u Topićevom.

Ne verujem ja ni da je Braun u stanju da ozbiljnije igra pre januara, 7 meseci pauze nije zajebancija i zato mislim da njegovo dovođenje i nema mnogo veze sa Bolombojem nego pre svega sa odustajanjem od Davidovca, Mitrovića i Plavšića. Ako i ima neke veze onda je pre signal da Bolomboj neće skoro što znači da je Petrušev full time na petici što nas ostavlja bez zamene za Dauma jer se na Dedu ne računa.  

Edited by Heaviside
  • +1 2
Posted
18 minutes ago, FPLS said:

Nece skoro Bolomboj, sledeca kontrola je pocetkom januara, do tad sigurno nece na parket.

Info od njega licno... 

nikad mi nece biti jasno zasto nisu transparentni kada su povrede u pitanju. Imas gomilu navijaca koji prate, kupuju karte, vole…i svima je najbitnija informacija kada se bolomboj vraca. Zasto jednostavno ne obavestavaju ljude sta se desava sa igracem, koji je downside?

• +1 6
Posted

bojim se da ne znaju ni sami, naša medicinska služba je jeziva.

Posted
14 minutes ago, Eleniko said:

bojim se da ne znaju ni sami, naša medicinska služba je jeziva.

Nije do medicinske službe, do pilićarenja je.

Ni jednom igraču se dijagnostika ne radi u klupskoj službi, već u vrhunskim medicinskim ustanovama.  

Zašto se u saopštenjima to netačno prenosi pitanje je za pilićare.

• +1 3
Posted

mi ga ozdravili, sfero naučio da igra, sad drugom daje

o sudbo kleta

• +1 1
  • Haha 1
  • Vojvodo,serdare 2
Posted
42 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

nikad mi nece biti jasno zasto nisu transparentni kada su povrede u pitanju. Imas gomilu navijaca koji prate, kupuju karte, vole…i svima je najbitnija informacija kada se bolomboj vraca. Zasto jednostavno ne obavestavaju ljude sta se desava sa igracem, koji je downside?

Pa da ne bi morali da dovode zamenu :D

• +1 1
Posted
1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

da se nadovezem na svoj tejk od jutros, o povredama "gornjeg & donjeg" dela tela; kod povreda sake, prsta, ramena se uglavnom zna u dan kada je koji stadijum oporavka; kod raznoraznih ligsmenata, tetiva, misica na nogama, sve je prilicno individualno i tesko proceniti precizno

• +1 1