Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Ja sam ubedjen da Braun nikad nijevigrao centra, mada je lako moguce da se varam

Dobro dosao, u svakom slucaju

• +1 1
Posted
5 minutes ago, assignment said:

Za Browna pišu da igra na poziciji centra i krilnog centra, tako da ne vidim ovo kao zamenu za Rokasa,  pre za Plavšića ili do povratka Bolomboja...

Covek je skracena cetvorka, ima 203 cm. Mislim volim ja njega kao igraca i voleo bih da dodje, ne samo da je vrhunski defanzivac vec je i teska lozana i pseto za pobedu, pred nasom publikom ima da leti, ali nema tog trika da moze da igra na petici. Ako dodje to je znak da se od Plavsica odustalo i da se Petrusev totalno seli na poziciju pet.

• +1 2
Posted

Igrao dole uglavnom, odlican skakac i bananamen, atleta i porodicni verujuci covek 

Posted
2 minutes ago, Ratamahatta said:

Igrao dole uglavnom, odlican skakac i bananamen, atleta i porodicni verujuci covek 

Nadam se da nije zabusavao dok je bio povredjen, ne igra od maja ove godine. Ili da smo ga potpisali na godinu i po pa da se polako vraca ove sezone. Lik je postao definicija hustler-a u poslednjih nekoliko sezona. Jedne godine je valjda bio najbolji defanzivac ili najbolji kradljivac Evrolige, tako nekako.

• +1 1
Posted

On i Hall su defanzivna cudovista bili u paketu, meni Monako deluje slabije ove sezone. Napadacki i ne toliko, ali defanzivno su meksi, malo je falilo stojadina da im uvalimo

Posted

Ovo ima smisla samo ako JB neće skoro

Posted

I Kalenic malo vazduha da uzme, igra najvise minuta od sviju

Posted
10 minutes ago, Nikodije said:

Ovo ima smisla samo ako JB neće skoro

Ovo je i meni odmah palo na pamet.

Posted

Neka, pokazujemo ambiciju neverovanjem u Plavsica i Mitrovica

• +1 2
Posted

Meni je Brown čista četvorka koja može da čuva i solidan broj trojki. Petica nikako. Kapiram da ovo znači da Plavšić sasvim ispada iz tima kada se vrati Bolomboj i da će Petrušev igrati peticu. 

Gotivan igrač ako je zdrav, ali stvarno imamo previše igrača. 

• +1 3
Posted

Previse osoba, igraca jedno 8-9 

• Haha 3
Posted

Reče neko kome je Deda najbitniji igrač u rosteru.

Posted

U 2 rostera

Plakace se za njim kao kad je Simba umro, smejte se svi ali videcete :fantom:

Deda je peto agregatno stanje, izucavace se na kosarkaskim univerzitetima 

Posted (edited)

Ako Braun dolazi, to znači da je Bolombojev povratak blizu.

Odnosno, Petrušev se uz Boloboja seli direktno na pet, na 4 ide Braun i Daum, Luka ispada iz 12 kao i Davidovac.

MIslim da ako dođe da je namenski doveden zbog Partizana, odnosno, nemanja fizikalnosti na četri, gde su nas totalno razjebali pa sada pariramo tome.

Odnosno Sfero je zaključio da mu fali jedan glue guy tipa Bonga, a ovo je otprilike najbliže što se nudi na toj poziciji.

Edited by Dankan Ajdaho
  • +1 6
Posted

Koja ti je to logika, Laki? Jel važi i obrnuto, ako Braun ne dolazi, Bolombojev povratak je daleko?

Šarlatanski potez, sve i da se hemija održi i da je tim sasatavljen od 17 plemenitih Dobrićevih majndseta, koji će i u dobru i u zlu biti tu, moglo se barem uštedeti neki dinar.