pantelia Posted Sunday at 22:40 Posted Sunday at 22:40 Ja sam ubedjen da Braun nikad nijevigrao centra, mada je lako moguce da se varam Dobro dosao, u svakom slucaju 1
harper lee Posted Sunday at 22:42 Posted Sunday at 22:42 5 minutes ago, assignment said: Za Browna pišu da igra na poziciji centra i krilnog centra, tako da ne vidim ovo kao zamenu za Rokasa, pre za Plavšića ili do povratka Bolomboja... Covek je skracena cetvorka, ima 203 cm. Mislim volim ja njega kao igraca i voleo bih da dodje, ne samo da je vrhunski defanzivac vec je i teska lozana i pseto za pobedu, pred nasom publikom ima da leti, ali nema tog trika da moze da igra na petici. Ako dodje to je znak da se od Plavsica odustalo i da se Petrusev totalno seli na poziciju pet. 2
Ratamahatta Posted Sunday at 22:42 Posted Sunday at 22:42 Igrao dole uglavnom, odlican skakac i bananamen, atleta i porodicni verujuci covek
harper lee Posted Sunday at 22:49 Posted Sunday at 22:49 2 minutes ago, Ratamahatta said: Igrao dole uglavnom, odlican skakac i bananamen, atleta i porodicni verujuci covek Nadam se da nije zabusavao dok je bio povredjen, ne igra od maja ove godine. Ili da smo ga potpisali na godinu i po pa da se polako vraca ove sezone. Lik je postao definicija hustler-a u poslednjih nekoliko sezona. Jedne godine je valjda bio najbolji defanzivac ili najbolji kradljivac Evrolige, tako nekako. 1
Ratamahatta Posted Sunday at 22:51 Posted Sunday at 22:51 On i Hall su defanzivna cudovista bili u paketu, meni Monako deluje slabije ove sezone. Napadacki i ne toliko, ali defanzivno su meksi, malo je falilo stojadina da im uvalimo
Ratamahatta Posted Sunday at 22:54 Posted Sunday at 22:54 I Kalenic malo vazduha da uzme, igra najvise minuta od sviju
harper lee Posted Sunday at 23:03 Posted Sunday at 23:03 10 minutes ago, Nikodije said: Ovo ima smisla samo ako JB neće skoro Ovo je i meni odmah palo na pamet.
Ratamahatta Posted Sunday at 23:04 Posted Sunday at 23:04 Neka, pokazujemo ambiciju neverovanjem u Plavsica i Mitrovica 2
Heaviside Posted Sunday at 23:04 Posted Sunday at 23:04 Meni je Brown čista četvorka koja može da čuva i solidan broj trojki. Petica nikako. Kapiram da ovo znači da Plavšić sasvim ispada iz tima kada se vrati Bolomboj i da će Petrušev igrati peticu. Gotivan igrač ako je zdrav, ali stvarno imamo previše igrača. 3
Valk Posted Sunday at 23:47 Posted Sunday at 23:47 Reče neko kome je Deda najbitniji igrač u rosteru.
Ratamahatta Posted Monday at 00:17 Posted Monday at 00:17 U 2 rostera Plakace se za njim kao kad je Simba umro, smejte se svi ali videcete Deda je peto agregatno stanje, izucavace se na kosarkaskim univerzitetima
Dankan Ajdaho Posted Monday at 02:17 Posted Monday at 02:17 (edited) Ako Braun dolazi, to znači da je Bolombojev povratak blizu. Odnosno, Petrušev se uz Boloboja seli direktno na pet, na 4 ide Braun i Daum, Luka ispada iz 12 kao i Davidovac. MIslim da ako dođe da je namenski doveden zbog Partizana, odnosno, nemanja fizikalnosti na četri, gde su nas totalno razjebali pa sada pariramo tome. Odnosno Sfero je zaključio da mu fali jedan glue guy tipa Bonga, a ovo je otprilike najbliže što se nudi na toj poziciji. Edited Monday at 02:20 by Dankan Ajdaho 6
kralj Posted Monday at 03:54 Posted Monday at 03:54 Koja ti je to logika, Laki? Jel važi i obrnuto, ako Braun ne dolazi, Bolombojev povratak je daleko? Šarlatanski potez, sve i da se hemija održi i da je tim sasatavljen od 17 plemenitih Dobrićevih majndseta, koji će i u dobru i u zlu biti tu, moglo se barem uštedeti neki dinar.
Recommended Posts