Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)
10 minutes ago, red star forever said:

Mislim da ćemo sjebati dobar tim i sezonu ovim ne-imanjem adekvatne zamjene za Bolomboja.

Plašim se da čak i kada se vrati da će Sfero morati da ga izrabljuje do maksimuma.

Veci problem za ekipu je bek suter. Nedovic je rovit i dok god Dobric bude u formi krpicemo dvojku. Kenan nas casti prisustvom par meceva. Zaista mi nije jasan bek koji nema ulaz, nema asistenciju, ne moze sam sebi nista da iskreira. Ako ga ostave samog onda je snjaper... Preskup je za to malo ofanzivnog sto pruza

Edited by MiddleClass
Posted

I drugi celindz trosimo na ocigledno pogresnu odluku koja je doneta ispred nosa sudije koji ju je doneo.

Posted
2 minutes ago, MiddleClass said:

Veci priblem za ekipu je bek suter. Nedovic je rovit i dok Dobric bude u formi krpicemo dvojku. Kenan nas casti prisustvom par meceva. Zaista mi nije jasan bek koji nema ulaz, nema asistenciju, ne moze sam sebi nista da iskreira. Ako ga ostave samog onda je snjaper... Preskup je za to malo ofanzivnog sto pruza

Dobric je vec drugu utakmicu u odlicnoj formi.

• +1 1
Posted
4 minutes ago, harper lee said:

I drugi celindz trosimo na ocigledno pogresnu odluku koja je doneta ispred nosa sudije koji ju je doneo.

A kako je Jovčiću palo na pamet da gleda trojku Kenana?

Posted (edited)
3 minutes ago, sigurnost said:

tako što nije bio siguran u realnom vremenu, može da proveri u prvom prekidu. dešava se skoro na svkaoj utakmici

koliko ste dosadni, odlična utakmica a vi serendate o sudijama

Edited by levi
  • Hvala 1
Posted

CMM double double 28 p, 10 assists :hail:

• +1 6
Posted
7 minutes ago, harper lee said:

Ja ne znam cime opravdavaju odluku da se challenge trosi bez obzira da l je trener u pravu ili ne. Sto ne bi ostajao ako se njime resavaju pogresne odluke i previdi. Kad vec postoji. Nece to biti bogznakakva razlika u tupljenju i prekidanju ritma utakmice.

• +1 2
Posted
4 minutes ago, assignment said:

CMM double double 28 p, 10 assists :hail:

plodi-miler mekintajer

• +1 5
Posted

Mi dobiti faul ovde necemo sve i da igraci Spartaka povade nozeve.

Posted
2 minutes ago, MeanM@ said:

Faul Yaga 😂

Da, nepostojeci.

Prelomismo ofanizvnim skokom Mitra posle promasaja Jaga i posle toga onaj kos pod faulom Kaline

• +1 2
Posted (edited)
9 minutes ago, MiddleClass said:

Da, nepostojeci.

Prelomismo ofanizvnim skokom Mitra posle promasaja Jaga i posle toga onaj kos pod faulom Kaline

Dva ubedljivo najgora igraca na utakmici. Doduse, Kalina kako god da igra pogodice sut koji odlucuje utakmicu, to mu je izgleda upisano u genetski kod.

Ali CMM veceras.:D 30 poena, 3 ukradene i 10 asistencija na dve izgubljene od kojih je jedna bila ocigledan faul.

Edited by harper lee
  • +1 3
Posted
41 minutes ago, MiddleClass said:

Ne moze faul kad je prestupio pri izvodjenju i to se sviralo

Ne bi prstupio da ovaj nije grunuo u njega sa leđa. 

29 minutes ago, sigurnost said:

Kad vidim Jovčiča, ne mogu da se ne sjetim simpatičnog Avlejeva, odličan igrač.

• Wub 1
Posted

Secam se kad su nas jednom odvalili Canak, Markovic i Pokrajac, od onda do danas se ne secam da smo uopste igrali s njima

CMM je underrated as fuck, zamislite samo ovaj tim bez njega. Jos gori nego prosle sezone 

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1