Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, kralj said:

Sad će Neda.

Lele, kakva slika. Nisam se ovako raznežio od kako su onomad Tafarel i Paljuka u Pasadeni zagrljeni išli prema golu na kom se pucaju penali.

Povrediće se :cry:

• Haha 1
Posted

Joj, gde mu je doakao, cak me malo i blam sta citam, a u isto vreme osecam i dozu odgovornosti. 

Posted

A šalim se, eno bar se dostojanstveno povukao. 

Posted

Pljuge segment prebačen na adekvatnu temu na Društvu, nemojte da se nastavljate ovde.

• +1 3
  • Hvala 2
Posted
On 30. 11. 2024. at 8:21, Eleniko said:

Pošto već 2x pišeš za Petruševa i Ivanovića: jel si siguran da mu se dopao? Onoliko ga je cimao, brzinski povlačio sa terena uvek kad ispadne u odbrani a tada je to bilo često. I nije baš verbalno bio nežan. Da se Martin i Ventil nisu povređivali, nema šanse da toliko igrao ... Barem tako ja to pamtim, možda grešim.

Već je rečeno - mislim da ga je poni tejl prozivao baš zato što je video u njemu nešto specijalno i mislio je da može još mnogo bolje. Mislim da je na terenu apsolutno imao poverenja u njega. Ti matori Yu Spartanci su ponekad imali čudne metode rada sa igračima, ali nije da nije radilo. 

• +1 4
Posted

To je tako moglo u staroj Jugoslaviji. Danasnje generacije igraca su jako osetljive, ne smes ni da povisis ton, a kamoli ga opsujes. Konacno je odzvonilo svim trenerima jebacima majke..

• +1 3
Posted
2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

To je tako moglo u staroj Jugoslaviji. Danasnje generacije igraca su jako osetljive, ne smes ni da povisis ton, a kamoli ga opsujes. Konacno je odzvonilo svim trenerima jebacima majke..

Janker je kod Mileta pričao o ovome, i da je to jedan od razloga zašto ne podnosi Trinkijerija. Izjavio je nešto kao 'na svakom drugom poslu, kad bi vam šef jebao majku, sutradan bi bio otpušten zbog mobinga'. Iskreno, teško je naći odgovor na taj argument

• +1 5
Posted
3 hours ago, Ivo Petović said:

Već je rečeno - mislim da ga je poni tejl prozivao baš zato što je video u njemu nešto specijalno i mislio je da može još mnogo bolje. Mislim da je na terenu apsolutno imao poverenja u njega. Ti matori Yu Spartanci su ponekad imali čudne metode rada sa igračima, ali nije da nije radilo. 

Ja mislim da mu je tim silnim kritikama sasekao krila.

Nežna je dušica Fića.

Posle onog naleta u decembru, i Duškovog konstantno kenjanja, Petrušev je posle Nove godine možda ima 2 dobre utakmice

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

upravo to.

inače je mobing u sportu ogromna tema koju niko ne sme da dotakne, sem tu i tamo kada skandal eksplodira. potpuno van zakona. @Mindaugas Žukauskas

Posted (edited)

Sfero je kospotyn, mazice Ficu i ovaj ce imati Jokic stats do samog kraja sezone

Kad ozdravi i upraksuje se Bolomboj bicemo jezivi, ako se usput Fica ne sjebe od izraubovanosti 

CMM - Kenan - Kalenic - Petrus - Bboy

Svi kvalitetni i ofanzivno i defanzivno, ne secam se da smo ikada imali 5 takvih istovremeno, za svaku poziciju

Doduse, second unit tipa Teo/Jago, Neda, Dobric, Daum/Deda, Mitar/Plavsic bi nas kostao ruku a mozda i nogu

Edited by Ratamahatta
Posted
1 hour ago, sigurnost said:

Ja mislim da mu je tim silnim kritikama sasekao krila.

Nežna je dušica Fića.

Posle onog naleta u decembru, i Duškovog konstantno kenjanja, Petrušev je posle Nove godine možda ima 2 dobre utakmice

Mislim da je tu više bila ona faza kada je Petruševa bilo briga za sve sem za NBA, tada je i navežbao onu smorenu facu. Ne bi me začudilo da mu je Miško tada rekao da će imati letnju probu preko bare.

Petrušev danas je mentalno potpuno drugačiji igrač od kako se bar trenutno pomirio sa tim da neće igrati u NBA

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ubi nas Spartak...

Opet bez Nedare

Posted
Just now, MiddleClass said:

Ubi nas Spartak...

Opet bez Nedare

Jel mu pukla trepavica ili samo istegnuće?

• Tužno 1