Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, Nikodije said:

ne moze kod nas da bude idealno na utakmicama, ali arena je bukvalno civilizacijski iskorak u odnosu na pionir.

Ovo može da potvrdi svako ko je bio iole redovan u Pioniru. Kad sam prvi put otišao u Arenu na utakmicu, osećaj je bio kao da sam došao u Sava centar.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted (edited)
13 minutes ago, Sokrat said:

Ovo može da potvrdi svako ko je bio iole redovan u Pioniru. Kad sam prvi put otišao u Arenu na utakmicu, osećaj je bio kao da sam došao u Sava centar.

mogli su mozda malo bolje da je projektuju, da bude malo strmije, onaj ko gleda iz golubarnika stvarno je daleko od terena, ali generalno dobra hala, sa mnogo ulaza, pa mozes da dodjes neposredno pre pocetka utakmice, neces zakasniti. u pioniru si morao da dodjes sat i po ranije. da ne pricamo o ventilaciji, komforu, svemu ostalom. ostaje pitanje pusenja, ali tu sam skeptik, jer prosto previse ljudi purnja, niko nece da im se zamera.

Edited by Nikodije
  • +1 1
Posted

Jbt, govorimo o ljudima koji urlaju najgore uvrede maloletnoj deci reprezentativaca, samo zato što igraju za drugi klub. Usput su im te utakmice jedino afirmativno što im se dešava i čemu tripuju da doprinose, a eto, usput, pazmajkumu, nisu u stanju da otvore vrata i pridrže stolicu.

Samo nam još treba da dodatno nervozaju jer nemaju duvana.

Posted

grujica :heart:

Mirzino jato je davno pevalo "Apsolutno ja sam tvoj, genijalan mi smo spoj", dok Filip Petrušev te stihove može da iskoristi u svom slučaju i zapevuši ih kao ljubavnu kanconu crveno-belom jatu

• Haha 6
Posted
50 minutes ago, Nikodije said:

ok, toliko sto se tice arene

Vučić najavio izgradnju košarkaškog centra: Pričao sam sa Čovićem i Pešićem, moramo da obnovimo Arenu!

arena je vec u problemu, krov je nesto trt mrt, bila je vest pre par dana, zato vucic kaze, da se zapljune

Posted
4 minutes ago, uini said:

arena je vec u problemu, krov je nesto trt mrt, bila je vest pre par dana, zato vucic kaze, da se zapljune

Da, Vucicevi neimari su narocito vesti kad su u pitanju krovovi i nadstresnice. Na zalost, dokazano.

Posted (edited)

Arena nije u problemu, a bilo bi dobro da ne cackaju nista oni i njiovi neimari

Edited by MeanM@
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

O areni vodi racuna goran grbovic, ja se plasim na nevidjeno. 

• +1 2
  • Haha 6
Posted (edited)

Sto se Arene tice, moj kum je kupio sezonsku sa mestom gde je sklonjeno sediste :D Jeste da na kraju sluzi za ostavljanje stvari i da se sedi tipa samo na poluvremenu , ali je svakako blam uprave blizanaca i majmuna Grbovica da se ovakve stvari desavaju,a nacuo sam jos takvih slucajeva. Da smo u zemlji gde se vise stite potrosaci, mogao bi da to naplati kao misselling, ovako i njega mrzi da se zajebava oko toga.

Edited by Arthur Kirkland
Posted
1 minute ago, Arthur Kirkland said:

Sto se Arene tice, moj kum je kupio sezonsku sa mestom gde je sklonjeno sediste :D Jeste da na kraju sluzi za ostavljanje stvari i da se sedi tipa samo na poluvremenu , ali je svakako blam uprave blizanaca i majmuna Grbovica da se ovakve stvari desavaju,a nacuo sam jos takvih slucajeva. Da smo u zemlji gde se vise stite potrosaci, mogao bi da to naplati kao misselling, ovako i njega mrzi da se zajebava oko toga.

meni je tu jaci ostoja koji je isto mesto prodao vise puta

• Haha 8
Posted
4 hours ago, uini said:

ne mozes znati kao gledalac da li je nesto selektivno izdrkavanje, u smislu, svi rade nesto van dogovora / gejmplana a dusko sere samo petrusevu ili je ipak malo drugaciji kontekst.

pri cemu je valjda jasno da treneri ne kritikuju samo onoga ko je najvise zasrao, pogotovo je to viseslojno kod mladih igraca koji imaju potencijala da postanu nesto vise od likova koji popunjavaju roster, kao sto je recimo ben bentil.

Nedović je u podkastu kod Luke i Kuzme dosta govorio o Dušku, odnosu s njim itd. Zanimljivo gostovanje sveukupno, Neda im doneo i svoju rakiju na poklon pa su šljemali tokom emisije i razgovor se opustio.

• Wub 1
Posted

Sad će Neda.

Lele, kakva slika. Nisam se ovako raznežio od kako su onomad Tafarel i Paljuka u Pasadeni zagrljeni išli prema golu na kom se pucaju penali.

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

za vreme fajnal fora, dodao bi tu vremensku odrednicu

cigane grobare i druge poštene navijače da ne dira

• Vojvodo,serdare 1
Posted
49 minutes ago, uini said:

Vise mislim da je to relativno novo zdanje, u zatvorenom prostoru, nije za ocekivati dotrajalost konstrukcije u ovom trenutku. I u tom smislu ne treba unapred stvarati paniku.

Pratiti prema programu odrzavanja se valjda kao podrazumeva.

A da uglavnom diletanti sve to vode to je jasno jbg, pa je mozda i nezahvalno davati ovakve ocene