Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Eleniko said:

Pošto već 2x pišeš za Petruševa i Ivanovića: jel si siguran da mu se dopao? Onoliko ga je cimao, brzinski povlačio sa terena uvek kad ispadne u odbrani a tada je to bilo često. I nije baš verbalno bio nežan. Da se Martin i Ventil nisu povređivali, nema šanse da toliko igrao ... Barem tako ja to pamtim, možda grešim.

Ja sam osvedoceni duskista pa mozda nisam objektivan, ali Dusko je umeo cak i javno da iskritikuje Petruseva kada je bio u zenitu svoje forme da bi obezbedio da ostane na zemlji. Ocigledno je video ozbiljan potencijal u njemu i dosta radio na njegovom razvoju. Pritom je i nas Dulo kao imenjak prekoputas ili Zeljko ta sad vec arhaicna spartanska YU skola koja ima drugaciji pristup prema mladim igracima.

Posted

Ne znam ali sam siguran tj bio sam svedok u Pioniru popriličnog drkanja njega i Nedovića. Ne sećam se takvog tretmana drugih, sem kasnije Vildoze.

Posted
2 minutes ago, Eleniko said:

Ne znam ali sam siguran tj bio sam svedok u Pioniru popriličnog drkanja njega i Nedovića. Ne sećam se takvog tretmana drugih, sem kasnije Vildoze.

Petrusev ima tu crtu da ume nekad da bude malodusan i beskrvan na terenu kada je u minus fazi i to tad ume da bude jako iritantno. Poradi li malo na mentalnom segmentu, na konju je. Videli smo i tad, a vidimo i sad kakav decko ima plafon. 

• +1 1
Posted

gledao sam sinoc u areni. lepa atmosfera, ali kazu da je na partizanu bolje . sada moram otici i na zalgiris u utorak 

• +1 3
  • Haha 3
Posted
5 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Petrusev ima tu crtu da ume nekad da bude malodusan i beskrvan na terenu kada je u minus fazi i to tad ume da bude jako iritantno. Poradi li malo na mentalnom segmentu, na konju je. Videli smo i tad, a vidimo i sad kakav decko ima plafon. 

Volim i cenim Duška jako, mogu reći da sam Duškista i ja, ali ne podržavam selektivno izdrkavanje kome je sklon, naročito na mladima. Te sezone je Ben Bentil davao najmanje toliko povoda kao i Petrušev pa to nismo gledali.

Posted
3 minutes ago, Eleniko said:

Volim i cenim Duška jako, mogu reći da sam Duškista i ja

Evo i na ovom primeru se jasno vidi kakva je trenerska veličina bio Vujošević :)

Posted
5 minutes ago, Eleniko said:

Volim i cenim Duška jako, mogu reći da sam Duškista i ja, ali ne podržavam selektivno izdrkavanje kome je sklon, naročito na mladima. Te sezone je Ben Bentil davao najmanje toliko povoda kao i Petrušev pa to nismo gledali.

ne mozes znati kao gledalac da li je nesto selektivno izdrkavanje, u smislu, svi rade nesto van dogovora / gejmplana a dusko sere samo petrusevu ili je ipak malo drugaciji kontekst.

pri cemu je valjda jasno da treneri ne kritikuju samo onoga ko je najvise zasrao, pogotovo je to viseslojno kod mladih igraca koji imaju potencijala da postanu nesto vise od likova koji popunjavaju roster, kao sto je recimo ben bentil.

• +1 1
Posted
1 hour ago, banecare1 said:

gledao sam sinoc u areni. lepa atmosfera, ali kazu da je na partizanu bolje . sada moram otici i na zalgiris u utorak 

I ja sam bio, i sinoc i preksinoc.

cela hala smrdi na duvanski dim 😂. Ispred mene tata sa sinom od 7-8 godina - pali cigaru za cigarom. ono, boli te q i za sportiste zbog kojih si zapravo i dosao, i za zdravlje tvog deteta, o sopstvenom zdravlju da ne govorim. i takvih majmuna cca 5000 u hali.

sve stepenice neprohodne, zauzete navijacima koji ne mogu doci do svojih mesta (jer je neka stoka zauzela) ili samo, eto, vole da stoje na stepenicama.  nedajboze neke nesrece, pozara ili panike - bilo bi mrtvih na hiljade.

na partizanu je bila bolja atmosfera, a kod zvezde me odusevljava ceo koncept ekipe i igra domacih igraca.

vanja dobar, balsha omg, petrusev dominantan, teo kralj, kalina tvrd, kobra onakav kakav treba da bude.

sve u svemu - too old for this shit.:lolol:

• +1 2
  • Wub 2
  • Haha 2
Posted (edited)

Na Zvezdi je atmosfera taman kakva treba da bude i kakva je normalna posle 15 godina igranja EL. 

Meni je najvažnije da nije fudbalska.

Banetu kao turisti u Bgd će se više dopasti Partizanova atmosfera.

Što se pušenja i smrada tiče. Ne znam za ostatak Arene ali se iz Partera B uredno izlazilo napolje da se kadi, uzorak pola KKCZ utakmica u Areni prošle godine i Bask ove.

Edited by Eleniko
  • +1 1
Posted
5 minutes ago, Djuro said:

cela hala smrdi na duvanski dim 😂. Ispred mene tata sa sinom od 7-8 godina - pali cigaru za cigarom. ono, boli te q i za sportiste zbog kojih si zapravo i dosao, i za zdravlje tvog deteta, o sopstvenom zdravlju da ne govorim. i takvih majmuna cca 5000 u hali.

sve stepenice neprohodne, zauzete navijacima koji ne mogu doci do svojih mesta (jer je neka stoka zauzela) ili samo, eto, vole da stoje na stepenicama.  nedajboze neke nesrece, pozara ili panike - bilo bi mrtvih na hiljade.

na partizanu je bila bolja atmosfera, a kod zvezde me odusevljava ceo koncept ekipe i igra domacih igraca.

vanja dobar, balsha omg, petrusev dominantan, teo kralj, kalina tvrd, kobra onakav kakav treba da bude.

nisi ti bio u pioniru na utakmicama, pa ne cenis dovoljno sve sto arena pruza neg trazis mane :sleep:

koliko sam samo puta sa +30 u zagusljivom pioniru izlazio napolje na nula stepeni, boze, kakva ljubav prema kosarci,

• +1 2
Posted
1 minute ago, Nikodije said:

nisi ti bio u pioniru na utakmicama, pa ne cenis dovoljno sve sto arena pruza neg trazis mane :sleep:

koliko sam samo puta sa +30 u zagusljivom pioniru izlazio napolje na nula stepeni, boze, kakva ljubav prema kosarci,

ne, ti si bio.

ali nismo vise u kamenom dobu. 
valjda.

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
1 minute ago, Djuro said:

ne, ti si bio.

ali nismo vise u kamenom dobu. 
valjda.

ne moze kod nas da bude idealno na utakmicama, ali arena je bukvalno civilizacijski iskorak u odnosu na pionir.

Edited by Nikodije
  • +1 6
Posted
10 minutes ago, Djuro said:

Ti sto stoje na stepenicama su usli na foru, nemaju oni svoja placena mesta. Nekad zauzmu tudje mesto pa kad ih oteraju stanu tu, ili ako imaju dovoljno obzira da to ne rade stanu  negde cim udju. 

Cini mi se da je ove sezone na partizanu nesto malo bolja situacija sa tim, prethodnih godina ti je trebalo poluvreme celo da se proguras do klonje

• +1 1
Posted

Da sam Montejunas kažnjavao bi klubove za stajanje navijača i napunio bi kasu EL očas.

• +1 3
Posted

ok, toliko sto se tice arene

Vučić najavio izgradnju košarkaškog centra: Pričao sam sa Čovićem i Pešićem, moramo da obnovimo Arenu!