Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2024/25

Ros

Recommended Posts

Posted

Konacno Dobric.

Nemci ove nedelje u Beogradu videli sve crvene zvezde.:D

• +1 1
Posted

Mnogo dobrih i drugačijih stvari na ovoj utakmici. Petrušev u petorci, Plavšić van petorke i van svega, Dobrić u petorci, Nedović van svega, Luka sa nekim kvalitetnim minutima koji su mu potrebni, Teo  sa odličnom minutažom i tajmingom (btw da Teo ima 27 godina, stavio bih kuću i okućnicu da bi Petrušev bio MVP cele lige), Daum najzad sa više minuta, momak uopšte nije loš igrač, mora više da igra. 

Ostaje činjenica da mnogo lajabilitija imamo u timui uvek mora nešto da se kombinuje i neko da se krije, ali šta je tu je.

Da li ćemo dočekati Kalina-Petrušev-Bolomboj unutrašnju liniju na nekoj važnoj utakmici, pa da mremo? To je baš top kvalitet za EL. + Daum kao zamena unutra i ništa više ne dirati na unutrašnjim pozicijama.

Petrušev je stvarno neverovatan...nisam se oduševljavao nekim igračem Zvezde ovoliko, baš dugo...čak se ni Kalinom svojevremeno nisam ovoliko oduševljavao. S kojom lakoćom on sve ovo ubacuje, impresivno. Odbranu od pika je doveo na, pa rekao bih, za EL vrhunski nivo (jedan od razloga zašto je bolji na 5). Jedina zamerka za sada je što je izgubio samopouzdanje protiv Partizana na par minuta, nakon promašenog zicera (što mu se jako retko dešava) i vezao neke greške posle toga. Sve ostalo top.

• +1 7
Posted
2 minutes ago, Valk said:

Pri tom, od Dobrića nikad NIKAD pa ni tad nećeš čuti da sere po nekome i da se žali, sva ova govna što ga koriste da "budu u praaavuu" i to preko grbače trenera i saigrača stranaca treba oterati u pm.

Stim da je pre toga je Dobrić bio očajan, i zbog toga je manja minutaža bila realna, kada je Nedović bio zdrav

• +1 1
Posted
2 minutes ago, Ivo Petović said:

Mnogo dobrih i drugačijih stvari na ovoj utakmici. Petrušev u petorci, Plavšić van petorke i van svega, Dobrić u petorci, Nedović van svega, Luka sa nekim kvalitetnim minutima koji su mu potrebni, Teo  sa odličnom minutažom i tajmingom (btw da Teo ima 27 godina, stavio bih kuću i okućnicu da bi Petrušev bio MVP cele lige), Daum najzad sa više minuta, momak uopšte nije loš igrač, mora više da igra. 

Ostaje činjenica da mnogo lajabilitija imamo u timui uvek mora nešto da se kombinuje i neko da se krije, ali šta je tu je.

Da li ćemo dočekati Kalina-Petrušev-Bolomboj unutrašnju liniju na nekoj važnoj utakmici, pa da mremo? To je baš top kvalitet za EL. + Daum kao zamena unutra i ništa više ne dirati na unutrašnjim pozicijama.

Petrušev je stvarno neverovatan...nisam se oduševljavao nekim igračem Zvezde ovoliko, baš dugo...čak se ni Kalinom svojevremeno nisam ovoliko oduševljavao. S kojom lakoćom on sve ovo ubacuje, impresivno. Odbranu od pika je doveo na, pa rekao bih, za EL vrhunski nivo (jedan od razloga zašto je bolji na 5). Jedina zamerka za sada je što je izgubio samopouzdanje protiv Partizana na par minuta, nakon promašenog zicera (što mu se jako retko dešava) i vezao neke greške posle toga. Sve ostalo top.

Realno je da Petrušev malo padne u produkciji™ kad se Bolomboj vrati, igraće dosta na 4 jer nije realno da on bude Bolomboju bekap. Sad mu se baš otvorio prostor i koristi ga. Za njega bi bilo najbolje da zauvek ostane u Zvezdi osim ako ga Jokara ne pozove u Kolorado :)

• +1 1
Posted
1 minute ago, assignment said:

Stim da je pre toga je Dobrić bio očajan, i zbog toga je manja minutaža bila realna, kada je Nedović bio zdrav

Sve je to u redu, imaju igrači ups and downs. Ono na šta imam primedbu je organizovana hajka na "uzurpatore Ognjenovog mesta" i pljuvanje Sferopulosa zašto sklapa 12 kako sklapa. Ognjenova energija i pristup utakmicama se nikad ne smeju dovesti u pitanje a na nekim mečevima (ko za klinac na Aranđelovdan) je toga baš falilo, što ne menja stvar da ne treba da igra kad greške koje pravi nadvladaju korist.

Ja volim i Nemanju, šta ću.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
6 minutes ago, assignment said:

Ma naravno. Nije Sfero lud. Bice minuta za sve jer je vazda neko rovit ili mu treba odmor jbg...

• +1 2
Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

Realno je da Petrušev malo padne u produkciji™ kad se Bolomboj vrati, igraće dosta na 4 jer nije realno da on bude Bolomboju bekap. Sad mu se baš otvorio prostor i koristi ga. Za njega bi bilo najbolje da zauvek ostane u Zvezdi osim ako ga Jokara ne pozove u Kolorado :)

To jedino što ima smisla, nadajmo se da i zalizani inventar Pastisa ima slično razmišljanje. Mislim da samom Filipu ovde baš prija.  

Meni je samo žao što je Teo mator, da je Valjevac u prajmu, ovo večeras bi bio neki prosek Petruševa u EL. Mislim da bi gledali Sabonis level brojke svake nedelje, bez preterivanja.

Posted

Malo smo patili u kontroli reketa jer smo morali cvrsce da zatvorimo perimetar ali smo zato veceras Edvardsu i Obstu priredili isto sto i Hauardu protiv Baskonije. Momci skoro da nisu videli obruc celu utakmicu a i to sto su dali je bilo iz sekudarnog napada posle uhvacenog skoka u napadu. Trojka Kodi, Segi i Kalina u odbrani, narocito kad je Dobric fokusiran i ne leti na svaku fintu, je bas krupna, visoka, mobilna, snazna i sa dovoljno iskustva da umiri svaku spoljnju liniju.

Ali Petrusev.:gospode: On kad pogadja spolja pa centar mora da mu izlazi na sut u stanju je da napravi nevidjenu stetu. Ono kucanje pored mucenog Da Silve koji je pokusao da ga zaustavi faulom je bilo kao da list papira pokusa da zadrzi voz u punoj brzini. U dva koraka ga je oduvao sa puta i ukucao.

Mnogo bi nam znacilo ako Segi bude igrao ovako u kontinuitetu, ne mora sto posto ovako jer je veceras odigrao skoro savrseno ali bar priblizno. Previse skracenih i matorih bekova imamo.

Posted
1 minute ago, Ros said:

Teo znae. Mislim da se i on smori ponekad, retko doduše, kad pomisli da je šteta što sad nije u prajmu. Em Zvezda, navijači, loženje, em domaći lik kojeg bi on uz pomoć AI verovatno nacrtao u nekom programu kao idealnog saigrača za sebe. 

Posted (edited)

Milano se uzjebo, nebesa vracaju Obrenu Joksimovicu sirokom rukom

Ako uzmemo samo 1 u Italiji da se sutamo u dupe, pogresan je trenutak za igranje protiv Armanija, pre mesec dana bismo ih penisovali bezobrazno, sad tesko

Kinder moramo tuci kako god znamo i umemo ako nam se imaju ambicije dalje od februara

Nadam se da danas nismo ispucali sve, delovalo mi je da smo mogli do 120 da nismo spustili gas na 25 razlike. Ovako smo Itudisa unistili prosle godine

Najjaca scena - Kad je Teoa mrzelo da istrci kontru do kraja, umorio se teca. Video da jos neko ide napred osim Kalenica i onda stao na 10 metara od kosa :laugh::ziga:

Edited by Ratamahatta
  • +1 1
Posted
1 minute ago, Ivo Petović said:

Teo znae. Mislim da se i on smori ponekad, retko doduše, kad pomisli da je šteta što sad nije u prajmu. Em Zvezda, navijači, loženje, em domaći lik kojeg bi on uz pomoć AI verovatno nacrtao u nekom programu kao idealnog saigrača za sebe. 

i da je 3-4 godine mladji bilo bi sjajno. sa dobrim time managementom ce biti ok.

Posted (edited)

Da, sad se setih, poslednji put sam se ovoliko oduševljavao nekim igračem Zvezde na utakmici na kojoj sam prvi put uživo video Nemanju Bjelicu...mislim da je bilo protiv Bosne u sezoni 2008/09, kad je igrao pleja kod Karija, i mislim da sigurno stoji negde u arhivi ovog foruma. Bilo je jasno o kome se radi vrlo brzo.

Sa neke strane genijalnosti i inventivnosti, nije Petrušev ni blizu toga (naročito što sam ja odrastao na Kukoču), ali u smislu neke efikasnosti, a opet kvaliteta i estetike, možda je bolji - je l jbg ne gledamo isto domaće igrače i strance i to je normalno...U svakom slučaju, dovoljno da svaku Zvezdinu utakmicu u EL ove sezone odgledam, nešto što prošle godine nije bio slučaj.

Edited by Ivo Petović
  • +1 4