Milošica Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 2 minutes ago, fandorin said: Jedno tehničko pitanje, zašto je Partizan izveo loptu iz polja napada nakon što ju je Plavšić izboksovao da je otišla u aut ispod Partizanovog koša? Željko je tražio tajm.
kralj Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 Ako je aut, može da traži i pesmu, izvodi se tamo gde je izašla.
Moća Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 Lepo sam rekao da se plasim Tea, ne moze on vise a ocigledno da niko ne sme nista da mu kaze tako da dok je on tu mi srece nemamo. Energija 0 i tu je greska sto je poslao Dobrica u repku. Nedovic 10 dana nije trenirao i sada treba da igra to ne ide jbg. Ova ekipa moze da odigra nesto i da se drugacije prestroji hijerarhija tako sto ce Teo, Laza i Mitar napolje van prvih 12. Drugo previse je igraca i nema vremena za sve tako da nas jebe rotacija i ove sulude petorke koje Sfero pravi nastojeci da svi budu zadovoljni. Rotacija je max 8-9 igraca i to je to, Zeljko je veceras igrao sa 8 igraca i Pokusevski 5 minuta i to je to. Imaju vremena da udju u ritam u utakmicu a ovako ih rotiras do besvesti i niko ne uspe da uradi nista. 2
kralj Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 Kako Sfero bućka, a posle će u junu da bude: Naseo si, ha, haha, hahaha. Miša je iznad pišljivih EL novembarskih pobeda. Plus, biće spektakularna ona dva čelindža na leskovačkom. 2 2
Valk Posted November 21, 2024 Posted November 21, 2024 13 minutes ago, kralj said: biće spektakularna ona dva čelindža na leskovačkom. Can't wait... " 'sam reko be, vide li da sam u pravu" 1
Djolle Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 8 hours ago, kralj said: Ako je aut, može da traži i pesmu, izvodi se tamo gde je izašla. Nope. Svaki put kad ekipa ima pravo na ubacivanje iz zadnjeg polja, a na satu je 2min ili manje do kraja utakmice i trener traži TO, može da bira gde će da bude nastavak. 4 2
uini Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 9 hours ago, Moća said: Lepo sam rekao da se plasim Tea, ne moze on vise a ocigledno da niko ne sme nista da mu kaze tako da dok je on tu mi srece nemamo. Energija 0 i tu je greska sto je poslao Dobrica u repku. ovo me je sad podsetilo na sinoćnu prepisku, gde mi drugar piše još na poluvremenu, "dokle će teo da se ispucava" a on ima 1/2 za 3 & 1/2 za 2. ne znam zaista šta je uradio što bi bio neki bezobrazluk veterana? greška u prvom poluvremenu, koju trener nije opravio, je što je teo branio karlika, umesto da ga baci negde na krilo, kao što je željko ntilikinu do sada, da brani ćoškara. ili kao što u nba to radi treneri steph curryja i trae younga. imao je za tih 10mins neobičnih za njega 0 asistencija ali se takođe sećam da je petrušev sjebao makar dva zicera a bilo je i nekih otvorenih šuteva za tri, nakon njegovih pasova. takođe i nula izgubljenih lopti. imamo tu gadnu naviku da napadamo nekog igrača koji nije ni u drugom ešalonu po važnosti. CMM, kalinić i canaan su uz ranjenog bolomboya naši glavni igrači a odigrali su sinoć jako loše, ujedno uz petruševa igrali i najviše minuta. oprali nas partizanovci pošteno, glavne poluge nisu funkcionisale i toeto. idemo dalje. 4 1
assignment Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 (edited) 9 hours ago, Moća said: Lepo sam rekao da se plasim Tea, ne moze on vise a ocigledno da niko ne sme nista da mu kaze tako da dok je on tu mi srece nemamo. Energija 0 i tu je greska sto je poslao Dobrica u repku. Nedovic 10 dana nije trenirao i sada treba da igra to ne ide jbg. Ova ekipa moze da odigra nesto i da se drugacije prestroji hijerarhija tako sto ce Teo, Laza i Mitar napolje van prvih 12. Drugo previse je igraca i nema vremena za sve tako da nas jebe rotacija i ove sulude petorke koje Sfero pravi nastojeci da svi budu zadovoljni. Rotacija je max 8-9 igraca i to je to, Zeljko je veceras igrao sa 8 igraca i Pokusevski 5 minuta i to je to. Imaju vremena da udju u ritam u utakmicu a ovako ih rotiras do besvesti i niko ne uspe da uradi nista. Slazem se generalno sem bolda. Dobric do sada nicim nije pokazao da ce nam "faliti". Barem ne igracki, to za energiju mozda, stim da i to ne treba ako ostali udju u utakmicu kao sto vecina nasih igraca nije. Cisto sumnjam da bi ista bilo drugacije da je igrao Dobric. A i trener je sinoc fejlovao solidno, doduse sam je priznao.... Iako je poraz koji boli, i to jos od Partizana, nije lose to sto je Robija pokazao da derbi moze da se dobije i bez domacih igraca koji eto "osecaju derbi" Edited November 22, 2024 by assignment 2
uini Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 ma dobro, to su priče za neuki plebs, kao da je partizan-zvezda jedina tekma pod pritiskom koju su profesionalci odigrali imao je željko prošle sezone 500 igrača koji su igrali i ovaj derbi i neke druge, ništa manje napete, pa je izgubio xy redom. banalno gledano, nismo uspeli da uspostavimo ritam u okviru svoje igre. krenemo dobro onda se bez preke potrebe izgubi u sledećem napadu neka živa lopta, napravimo ne baš neminovan faul u napadu. partizan je bio fokusiraniji, manje su grešili, bili čvršći i držali se gameplana. bazične neke stavke ali eto, dovoljno da nas otrte sinoć. rekao bih da je šteta da smo se uopšte približili u drugom ali nismo, tako da nema šta tu da se lamentira preterano, već da se spremimo za narednu tekmu i odigramo je puno bolje, pa ćemo imati puno više šansi zapobedu. 3
theanswer Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 2 hours ago, Djolle said: Nope. Svaki put kad ekipa ima pravo na ubacivanje iz zadnjeg polja, a na satu je 2min ili manje do kraja utakmice i trener traži TO, može da bira gde će da bude nastavak. Da, ove godine je baš menjano to pravilo, ali ne u smislu da posle auta ne sme prednje polje nego da mora da bude sa strane gde je bio aut, do sad je trener mogao da bira i stranu bočne linije a sad može da bira stranu samo ako je sa čeone izvođenje 1
MeanM@ Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 2 hours ago, Djolle said: Nope. Svaki put kad ekipa ima pravo na ubacivanje iz zadnjeg polja, a na satu je 2min ili manje do kraja utakmice i trener traži TO, može da bira gde će da bude nastavak. Veruvam vse, nego mi pala na pamet hipoteticka situacija, pa bolje o tome nego o ovom namernom pustanju: Ostalo 0.8 sec (plastifikujem zarad poente, jelte) do kraja nakon promasenog bacanja jedne ekipe, nastaje borba za loptu, lopta izlazi u aut negde ispod kosa i pripada ekipi koja je na -2. Trener ovih sto gube trazi to, bira ofkors polje napada. Nek je i postavljena odbrana protivnika i sve, opet ostvaruje dodatnu mogucnost i sansu da poentira u odnosu na izvodjenje auta tamo gde je izasla lopta. Moguce da nesto previdjam, ne sporim, nego me zanima racionalizacija iza ovakvog pravila
Valk Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 10 minutes ago, MeanM@ said: ovom namernom pustanju To je prebačeno na Sportić. 1 4
Djolle Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 (edited) 1 hour ago, theanswer said: Da, ove godine je baš menjano to pravilo, ali ne u smislu da posle auta ne sme prednje polje nego da mora da bude sa strane gde je bio aut, do sad je trener mogao da bira i stranu bočne linije a sad može da bira stranu samo ako je sa čeone izvođenje Jeste, nešto je menjano, verujem baš ovako kako si napisao, a ovo da može da bira prednje polje umesto zadnjeg je još dok sam sudio, znači ima 10+ godina... Bilo je uvek preko puta zapisničkog stola, pa je valjda kasnije uvedeno da može i strana da se bira. Edited November 22, 2024 by Djolle
Hele Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 Mi smo ekipa za 50 posto pobeda u EL, ako se neke stvari poklope, imacemo vise i obrnuto. Sad smo na tom skoru prakticno, bice ovakvih poraza od ekipa sa dna tabele kad jednostavno nista ne funkcionise, bice i skalpova. Derbi je pa vise boli i vise se sere, van toga, sve je pod kontrolom. 4
harper lee Posted November 22, 2024 Posted November 22, 2024 3 hours ago, assignment said: Slazem se generalno sem bolda. Dobric do sada nicim nije pokazao da ce nam "faliti". Barem ne igracki, to za energiju mozda, stim da i to ne treba ako ostali udju u utakmicu kao sto vecina nasih igraca nije. Cisto sumnjam da bi ista bilo drugacije da je igrao Dobric. A i trener je sinoc fejlovao solidno, doduse sam je priznao.... Iako je poraz koji boli, i to jos od Partizana, nije lose to sto je Robija pokazao da derbi moze da se dobije i bez domacih igraca koji eto "osecaju derbi" Dobric je juce protiv Danske koja je izasla sa jednim Cercilom visine i gradje kao njegov slavni prethodnik ser Vinston, jednim starijim afroamerickim gospodinom Larsenom sa 80% masnoce i grupom juniora bio tragikomican, blamirao se za sve pare. Onoliko zicera koliko je on juce promasio ne promasuje ni sedmogodisnji klinac kojeg na poluvremenu neke utakmice izvede tata da baca na kos pa cela hala navija za njega dok ne dobaci do kosa. Imacemo mi problema sa Partizanom ove godine do kraja, ekipa im je selektirana tako da moze da eksploatise nasu sto skracenu sto penzionersku spoljnju liniju na obe strane parketa a i jaci su u reketu dok smo mi bez Bolomboja. Obradovic nije veverica, tacno je znao gde smo u ovom trenutku busni, njegovi igraci su samo pratili plan igre i sve vreme drzali utakmicu pod kontrolom. Juce nam je bila mozda najveca sansa da ih dobijemo a oni su nas oprali, centrifugirali i okacili da se susimo po sistemu "devojcica vodu gazi, haj' lagano". Ovo sto pricaju nasi igraci da su odigrali mekano, da nisu bili glavom u utakmici i da nisu odgovorili na Partizanovu agresivnost naravno da ce da pricaju jer ima jos mnogo da se igra pa da ne gube samopouzdanje, prava slika je da su bez Bolomboja u reketu jednostavno bili nemocni i da ih je Partizan oduvao, snagom, visinom i atleticizmom. 4
Recommended Posts